Sztereó MagazinÁr/érték bajnok a JAMO SB 40 soundbar

Sztereó Magazin | 2019. Március 17., Vasárnap 14:00

A kicsit régimódi szett bármilyen környezetben jól mutat. A készülék Dolby Audio támogatást kínál és virtuális térhatású üzemmóddal is rendelkezik. A visszafogott méretű vezeték nélküli mélydoboz, meglepően kövér basszusok megszólaltatására képes...

SB-40_1 640.jpg

 

A JAMO STUDIO SB 40 soundbar (150.000 Ft) alumínium vázát úgy tervezték, hogy a készülék asztalon vagy falon is elhelyezhető legyen. Jó hír, hogy az utóbbi megoldás nem igényel speciális szereléket. A burkolat akusztikusan transzparens anyagból készült, így nem befolyásolja a hangminőséget, ugyanakkor a takaró nem távolítható el, ami kicsit megnehezítheti a tisztítást. A kijelző kizárólag a lényegre szorítkozik, de az alapvető információk átadására bőségesen elegendő.

 

SB-40_2 640.jpg

 

A hangkeltő kétutas konstrukció. A magas (19 mm) illetve középtartományokat (63,5 mm) két-két meghajtó szólaltatja meg, csatornánként 36W teljesítményt kapunk. A készülék kettős erősítést alkalmaz, azaz minden csatornához önálló végfok tartozik. A hátoldal rendezett, egyszerűen áttekinthető. A HDMI 2.0 (ARC) konnektorok mellett, analóg és optikai bemenetet, valamint USB csatlakozó is található.

 

SB-40_3 640.jpg

 

A vezeték nélkül (Bluetooth) csatlakozó mélysugárzó kifejezetten puritán, sallangoktól mentes. Az MDF lapokból épített, hátsó bass-reflex nyílással ellátott dobozban 165 mm-es, lefelé tájolt meghajtó kapott helyet. A nem különösebben méretes doboz a hatósugáron belül bárhol elhelyezhető, egyedül az önálló táp (soundbarnak is külön van) korlátozhatja kicsit a szabadságot. A szett bármely Bluetooth kompatibilis forrásból képes jelet fogadni, Android és iOS alkalmazásokkal is hajlandó összedolgozni. Az üzemeltetést és beállításokat távkapcsoló könnyíti meg.

 

Forrás: www.jamo.com 

 

A márka haza forgalmazója az Extreme Audio Kft.

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.267441 másodperc.