Sztereó MagazinAz AudioTechnika bemutatta ATH-MSR7SE fejhallgatóját

Sztereó Magazin | 2017. Augusztus 21., Hétfő 06:00

Az ATH-MSR7SE fejhallgató ugyan nem a drága kategóriába sorolható, de mégis igényes kialakítása a felső kategóriát idézi, nem beszélve a hangminőségéről.
Az AudioTechnika bemutatta ATH-MSR7SE fejhallgatóját

 

 

 

 

Az Audio Technica ATH-MSR7 fejhallgatója visszatért, és most még különlegesebb, mint valaha volt. Az ATH-MSR7SE a "special edition" verzió - az Audio Technica szerint az audio teljesítmény javult, valamint egy új és jobb hangszigetelést is kapott.

 

Kezdjük a külsővel.

 

az alumínium házat mélyen fémes, sárga színű aranyozott díszítéssel látták el, míg a fülpárnák faux-leather csomagolással rendelkeznek a nagyobb kényelemért.

 

De mi a helyzet a hangminőséggel?

 

Nos, az Audio Technica szerint javult a teljesítménye, mivel a vezetékes ATH-SR9 fejhallgatót építették be. A 45 mm-es membránoknak új, szénnel bevont diaframja van a megnövelt merevség, a gyorsabb átfutási idő és a csökkent torzítás érdekében, ami (elméletileg) pontosabb hangminőséget eredményez.

 

Egy új 6N-OFC kábel is, amely in-line vezérlést és mikrofont tartalmaz.

 

Az ATH-MSR7SE októberben lesz elérhető, ára 300 £. körül lesz.

 

Viszont Magyyrországon kapható már a füles NC változata, amirő álljon itt néhány sor az olvasó számára.

 

AT  fĂźles web 650X400.jpg

 Az ATH-MSR7NC ötvözi magában a kiváló hangzást, a teljeskörű, 360°-os zajcsökkentés technológiájával. Ez teszi lehetővé,  hogy a legnagyobb részletességgel hallgathasd kedvenceidet, a nemkívánatos zajok zavaró hatását mellőzve.

Finom ívek és vastag vonalak jellemzik a kialakítást. Tervezésekor a fő szempont a kényelem volt, ennek megfelelően követi a fül alakját kialakításában, valamint a memóriahabbal töltött fülpárna és fejpánt biztosít egyedülálló kényelmet a viselőjének. Az MSR7NC minden részletében a tökéletességre törekszik.

  • Aktív zajszűrő technológia, részletgazdag hang, kiváló hang minőség.
  • Az új 360°-os teljeskörű zajcsillapítás és a páratlanul kiegyensúlyozott hangzás által kínálja a zavartalan zenehallgatás teljeskörű élményét.
  • Kiválóan alkalmas otthoni használatra, séta, vagy utazás közben.
  • A puha memóriahabos fülpárnák kiváló izolációt biztosítanak, még hosszú ideig tartó zenehallgatás során is kényelmesek.
  • Kétféle cserélhető kábel (1,2m-es normál, valamint 1,2m-es mikrofonnal és vezérlővel) repülőgép adapterrel, USB töltővel, valamint puha hordtáskával szállítjuk.

 

 


 

www.audio-technica.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.110139 másodperc.