Sztereó MagazinAz RHA Audio bemutatja… - Ünnepi készülődés

Sztereó Magazin | 2017. December 04., Hétfő 18:00

Lassan, de biztosan közelednek az ünnepek, ami jó alkalom a családi együttlét mellett a meghitt zenehallgatásra. A brit RHA fülhallgatók fejlesztésével foglalkozik, így a cég kínálatában, mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő darabot...

RHA MA390_1 640.jpg

 

Az RHA MA390 a tökéletes belépőszintű fülhallgató, ami az egyszerű kialakítás ellenére nagyot szól. Az eszköz kiváló minőségű alumínium házat, valamint tartós fonott kábelt kapott és Aerophonic zajkioltó technológiával rendelkezik. A kábelen elhelyezett vezérlő megkönnyíti a használatot.

 

RHA MA650_1 640.jpg

 

Az RHA MA650 és az MA650 Wireless főként azok számára lehet érdekes, akik hordozható eszköz mellé keresnek fülest. Mindkét készülékben a 380.1 elnevezésű, dinamikus meghajtó dolgozik, amik könnyedén megbirkóznak a nagyfelbontású hangokkal. A beépített akkumulátor tizenkét óra üzemidőt biztosít, két töltés között. A vezeték nélküli kialakítás, kifejezetten kényelmes használatot biztosít mozgás közben, ráadásul a készülék IPX4 (izzadság és cseppálló) minősítéssel rendelkezik. A füles nyakpántos kialakítású és aptX Bluetooth segítségével társítható a forráshoz.

 

RHA T20i_1 640.jpg

 

Szintén vezeték nélküli modell az RHA MA750, amely kisebb társához hasonló jellemzőkkel bír, azonban a nagyobb (560.1) meghajtó mellett az AAC streaming támogatás is a csomagba került. Ennél még izgalmasabb modell az RHA T20i, amit DualCoil kettős lengőtekercses dinamikus meghajtóval szereltek, így felbontás és tisztaság tekintetében, egyaránt a hagyományos dinamikus fülhallgatók fölé emelkedik. A rozsdamentes acél házban hangolásszűrő rendszer kapott helyet, amit könnyedén az egyéni igényekhez lehet igazítani. A fülkagyló formájához igazodó fülkampók tökéletesen képesek helyükön tartani a fülest, így a zavaró zajok nélkül, kényelmesen hátradőlve élvezhetjük minden zenénket.

 

RHA Dacamp_4 640.jpg

 

Végül, de természetesen nem utolsósorban, egy olyan modell következik, amiről januárban mi is megemlékeztünk. Akkor ezt írtuk: „Esetünkben nem egy átlagos fülhallgatóról van szó. Az RHS CL1 kettős meghajtóval rendelkezik (RHA CL Ceramic/ CL Dynamic), a konfigurációba beépült egy precíziós, csak a legmagasabb tartományok megszólaltatására szolgáló dedikált CL 1 Ceramic lapmembrán, ami a lehető legvalósághűbb hangzás elérésért felel… A kis doboz (Dacamp L1 erősítő) olyan hanggal tölti fel a fülhallgatót, amit sokan csak a legvadabb képzeletükben élhetnek át. A legjobb Hi-Res felvételeinket olyan minőséggel prezentálja az RHA CL1 Ceramic fülhallgató és DACAMP L1 erősítő, hogy mérete ellenére, óriásit nőtt szemünkben”. Az említett megoldás tehát, egy igazán dinamikus duó, amely minden audiofil igény kielégítésére alkalmas.

 

Forrás: www.rha-audio.com

 

A fülhallgatókat Magyarországon forgalmazza a Muzixgroup Kft.

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.114191 másodperc.