Sztereó MagazinBang&Olufsen - Különleges moziélmény

Sztereó Magazin | 2019. Április 08., Hétfő 15:00

A különleges modellekről ismert vállalat a Milan Design Week rendezvényen mutatja be a Beovision Harmony all-in-one televíziót, valamint a hozzá tartozó hangrendszert...

A BEOVISION HARMONY (18.500 EUR) háromcsatornás hangrendszerből és egy LG OLED C9 (77 hüvelyk) televízióból áll. Kikapcsolt állapotban a hangsugárzók felhajthatók a képernyő elé, míg tévézés közben a motorikusan megemelt megjelenítő alatt helyezkednek el. A hangrendszer előbbi állapotában klasszikus hangkeltőként, míg utóbbi esetben akár 7.1 kiosztású rendszer részeként is használható. Az újdonság Tune-In, Deezer, Apple Airplay 2 és Chromecast támogatást kínál, de Bluetooth kompatibilis források társítására is lehetőség van és multi-room funkciót is kapunk.

 

beovisionharmony_1 640.jpg

 

beovisionharmony_2 640.jpg

 

A hangrendszer külseje a gyártó dizájn-termékvonalához lett igazítva, masszív alumínium vázra épített tölgyfa burkolat jellemzi a készüléket. „ A Beovision Harmony kiváló vizuális teljesítmény és magával ragadó hangzás kínál” - mondta John Mollanger, a B & O ügyvezető alelnöke. - „Az új modellel olyan tárgyat akartunk létrehozni, amely csökkenti a televízió vizuális jelenlétét.” Az újdonság az április 9-14 között megrendezésre kerülő Milan Design Week egyik attrakciója lesz, ahol a kilátogatók a gyártó múltjával, jelenével és jövőre vonatkozó elképzeléseivel is megismerkedhetnek.

 

Forrás: www.bang-olufsen.com/en

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.111384 másodperc.