Sztereó MagazinBefutottak Sony 4K HDR televíziók

Sztereó Magazin | 2019. Február 03., Vasárnap 21:00

A Sony bejelentette legújabb 4K HDR televízió készülékeit. A legfrissebb kép- és hangtechnológiával rendelkező tévék különböző méretben érhetők el, így mindenki könnyedén rá lelhet a számára kedvező modellre...

Az XG83, XG80 és XG70 jelzésű készülékek, kiváló 4K HDR élményt kínálnak. Mindhárom modell a Sony saját fejlesztésű képfeldolgozó megoldásait használja. A 4K X-Reality PRO technológia 4K felbontás közelébe javítja a tartalmakat, míg a TRILUMINOS eljárás a színek, árnyékok és egyéb részletek megjelenítéséért felel. Az XG83 modell megkapta a gyártó 4K HDR X1 processzorát, objektum-alapú HDR és Super Bit Mapping technológiát használ, hogy kontrasztos textúrák és természetes színhűség érdekében. A készülékek fényerejét jelentősen megnövelték, ami segíti a valósághű képalkotást.

 

sony4k_640.jpg

 

Az XG83/XG80 televíziók Sony Android TV platformot használnak, így a Google Play Áruház teljes kínálata a felhasználók rendelkezésére áll. A Google Assistant hangvezérlésének köszönhetően a modellek számos kényelmi funkciót is kínálnak. Az XG70 modell beépített webböngészővel rendelkezik, amivel egy kattintással elérhetők a népszerű streaming szolgáltatások és kedvelt alkalmazások.

 

www.sony.hu 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.300794 másodperc.