Sztereó MagazinBemutatkozik a JOMO Audio Trinity hibrid füles

Sztereó Magazin | 2019. Február 04., Hétfő 12:00

A szingapúri vállalat a „takumi” (tradicionális kézművesség, filozófia) szellemében épített, kézműves fülhallgatókat készít. A csapat különböző árfekvésű eszközöket forgalmaz, amelyek közös jellemzője a kivételes hangzás és aprólékos kivitelezés...

A TRINITY UNIVERSAL IEM (3.799 USD) a gyártó prémium termékvonalához tartozik. A háromutas készülék, két elektrosztatikus meghajtót használ a magas frekvenciák reprodukálásához, míg a középtartományt négy a basszusokat pedig, egy dinamikus egység kezeli. Az elektrosztatikus technológia a fejhallgatók esetében nem újdonság, azonban a speciális transzformátor és erősítés miatt fülhallgatókban egyelőre kevéssé elterjedt. A csapatnak a technológia legjobbjaival együttműködve azonban sikerült lekicsinyíteni az említett komponenseket, így azok már elférnek egy aprócska burkolat alatt.

 

jomo_640.jpg

 

A füles megkapta a gyártó szabadalmaztatott Cross-Sync Uniphase technológiáját, amely összehangolja a különböző meghajtók munkáját. A kábelezéshez nagy tisztaságú, ezüstözött Litz rézhuzalokat használtak. A szépen megmunkált akril házra 0.78 mm-es konnektorok kerültek, a kábel 120 centis, könnyű PET kabátba öltöztetett SPC Litz huzal, aminek végén 3,5 mm-es csatlakozó található. A fülest bőrből készült Buttero táskában forgalmazzák, amiben a tartozékok (repülő adapter, 6,3 mm-es adapter, tisztító szett) mellett, különböző méretű és anyagú illesztékek is sorakoznak.

 

Forrás: www.jomoaudio.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.293515 másodperc.