Sztereó MagazinBemutatkozik a SONY UBP-X500 Blu-ray lejátszó

Sztereó Magazin | 2018. Augusztus 07., Kedd 12:00

A vállalat belépőszintű újdonsága kiválóan alkalmas a 4K Ultra HD Blu-Ray lemezek olvasására, ennek megfelelően jó választás lehet, egy költséghatékony házimozi rendszer kialakításához...

Az UBP-X500 lejátszó széleskörű multimédia és formátum támogatást kínál, ami azt jelenti, hogy 4K Ultra HD Blu-ray lemezek lejátszása mellett a legtöbb digitális, nagy felbontású audio és videó formátumot képes kezelni.  A továbbfejlesztett felbontásnövelés révén a készülék mindent 4K szintre javít, így az alacsonyabb felbontású tartalmak is a legjobb minőségben élvezhetők. Az új BT.2020 színtartomány támogatása sokkal szélesebb színpalettához biztosít hozzáférést, így nagyobb telítettségű és valósághű színeket kapunk.

 

sony_640.jpg

 

A készülék számos kényelmi funkciót kínál az automatikus készenléti módnak köszönhetően, bármikor használatra kész. A letisztult gombkiosztású, kompakt méretű távirányítóval mindenki könnyen és pontosan böngészhet kedvenc tartalmai között. A kompakt, letisztult külső miatt a lejátszó bármely környezetben és rendszerben elhelyezhető. A Sony UBP-X500 forgalmazása augusztus közepén kezdődik a kiskereskedelmi ár egyelőre nem ismert.

 

Forrás: www.presscentre.sony.hu

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.454616 másodperc.