Sztereó MagazinBemutatkozik a T+A M40 HV mono végerősítő

Sztereó Magazin | 2019. Február 10., Vasárnap 13:00

A német gyártó az Észak-Vesztfália tartományban található, Herford városában tevékenykedik. A címszereplő végerősítő a Munich High-End Show 2018 egyik meglepetése volt, különleges építésű és páratlan teljesítményű készülék...

m40hv_1 640.jpg

 

A T+A M40 HV mono végerősítő a (HV) sorozat legérdekesebb darabja, amely a legszélsőségesebb követelmények kielégítésére is alkalmas. A tervezéséhez a gyártó négy évtized alatt felhalmozott tapasztalatát hasznosították, aminek eredménye egy a nagyfeszültségű technológiát, s az elektroncsövek meleg hangját házasító berendezés lett.

 

 

m40hv_2 640.jpg

 

 

A bemeneti fokozat elektroncsöves, míg a végerősítő szakasz félvezetős technológiát alkalmaz, utóbbihoz intelligens termikus processzorvezérlés társul. A kiegyensúlyozott bemenet 6SN7 csöveket dolgoztat, amit a trióda hangzást biztosító, nagyfeszültségű J-FET áramkörrel szerelt szakasz követ. Mindkét fokozat A-osztályú üzemmódban dolgozik, amely széles átviteli tartományt és részletgazdagság reprodukciót szavatol. A készülék névleges teljesítménye (nagy teljesítmény üzemmódban) 550W (8 ohm) és 1000W (4 ohm), míg nagyfeszültségű módban a kimeneti teljesítmény 60W (A osztály) és 250W (AB osztály) értékeken alakul. A hátoldalon RCA és XLR konnektorok kaptak helyet.

 

Forrás: www.ta-hifi.de/en

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.350065 másodperc.