Sztereó MagazinBemutatkoznak a LARS & IVAN hordozható eszközei

Sztereó Magazin | 2019. Június 13., Csütörtök 17:00

A Lars & Ivan hordozható modelleket letisztult formanyelv és ergonomikus funkcionalitás jellemzi, ami mellett olyan hifi minőségű hangélményt kínálnak, aminek élvezetére korábban csak otthoni környezetben volt lehetőség...

A német társaság a kétezres évek legelején kezdte tevékenységét. A vállalat főként a hordozható és asztali (desktop) elektronika megújítását tűzte ki maga elé, olyan eszközök gyártásába fogott, amelyek nem csupán lokálisan képesek a minőségi hangélmény biztosítására. A csapat időben ismerte fel, hogy az okos eszközök terjedésével a zenehallgatási szokások megváltoztak, sokan utazás vagy sportolás közben sem érik be a középszerrel.

 

lars-ivan_tha8xp_2 640.png

 

A LARS & IVAN THA-8 (49.690 Ft) és THA-8X (58.150 Ft) hordozható, vákuumcsöves fejhallgató erősítők, amelyek a csöves eszközökre jellemző, semmivel össze nem téveszthető lágyságot és dinamikát kínálják, egyetlen tenyérnyi csomagban. A készülékek Raytheon JA6418 vákuumcsöveket és JRC MUSES 8820 bipoláris műveleti erősítőket dolgoztatnak, természetes színezetlen reprodukciót kínálnak, s gyakorlatilag bármely népszerű fejhallgató meghajtására képesek. A 1800 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt erősítők 16-18 órán keresztül használhatók egyhuzamban ami azt jelenti, hogy hosszabb utazás során sem kell töltéssel múlatni az időt. A THA-8X extrája, hogy a burkolatra vágott ablakon keresztül átdereng a vákuumcsövek fénye a felhasználók szemét is kényeztetve kicsit.

 

lars-ivan_4 640.jpg

 

A LARS & IVAN HA-1 (12.310 Ft) csipesszel ellátott, hordozható mini-fejhallgató erősítő. A készülék a gyufásdoboznál is kisebb méretű, így tökéletes társ lehet a mindennapok során, de utazás és sportolás közben sem jelent terhet. Az apróság mély hangokat kiemelő (Bass Boost) technológiával rendelkezik, így leginkább a dinamikus műfajok kedvelőinek ajánlott. A fémötvözetből épített ház eloxált fekete és eloxált alumínium színekben pompázhat.

 

lars-ivan_fire 3 640.jpg

 

Kiválóan használható, sokoldalú készülék a LARS & IVAN DAC FIRE (29.832 Ft) DAC / fejhallgató erősítő, ami beépített mikrofonnal is rendelkezik. A készülék micro-USB interfészen keresztül képes a számítógépből vagy mobiltelefonból érkező digitális jelet fogadni, megkerülve a számítógép teljes analóg szakaszát, illetve a telefonok beépített analóg erősítőjét és átalakítóját. A burkolat alatt 24 bit / 96 kHz-es konverter dolgozik, amely a 5Hz - 100KHz közötti frekvencia tartomány kezelésére képes. Az erősítő bármely fül-, vagy fejhallgatóval társítható, ráadásként a beépített mikrofon VOIP hívások bonyolítását is lehetővé teszi.

 

lars-ivan_power 5 640.jpg

 

Végezetül néhány szó a LARS & IVAN HA-3K (25.823 Ft) modellről, amely egy hordozható fejhallgató erősítő és powerbank összegyúrva. A készülék a kompakt méret miatt a mobiltelefonok tökéletes kiegészítője, amely nemcsak a zene dinamikáját képes maradéktalanul visszaadni, de még az okostelefonok feltöltésére is alkalmas. Ez a készülék is megkapta a mély hangokat kiemelő (Bass Boost) funkciót (+4 dB), aminek a dinamikus zenéket kedvelők bizonyára örülni fognak. A masszív fém burkolattal ellátott készülékben 3000 mAh kapacitású telep lapul, így akár egy hétig is képes húzni etetés nélkül.

 

Forrás: www.muzix.hu

 

A termékek hazai forgalmazója a Muzix Group.

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.440893 másodperc.