Sztereó MagazinBemutatkoznak a VIFA vezeték nélküli hangszórók

Sztereó Magazin | 2018. Augusztus 19., Vasárnap 12:00

Szenvedély. Szakértelem. Hiteles hangzás. Ez a három alapelv határozza meg a harmincas évek közepén alapított vállalat tevékenységét. Az alapító (N.C. Madsen) szépen jövedelmező karrierjét hagyta ott, hogy kövesse régóta dédelgetett álmát...

A digitális hangsugárzókból álló termékcsalád, kiválóan mutatja be a vállalat alapvető értékeit. Természetes hangzás, prémium anyagok és fejlett technológiai megoldások elegyednek a kifinomult, topkategóriás modellekben. A skandináv formanyelv az egyszerű, természetes vonalvezetésben nyilvánul meg; az egyedi technikával szőtt anyagok a KVADRAT tudását dicsérik, tökéletes megjelenést biztosítanak a készülékeknek.

 

reykjavik_1 640.jpg

 

A REYKJAVIK megjelenés és használat tekintetében is a skandináv egyszerűséget tükrözi. A készülék két változatban vásárolható meg; az eloxált alumínium burkolat karcosabb hatást kelt, míg a szövettel borított változat barátságosabb. Az ultrakompakt, kavics szerű kialakítás az egyszerűség és természetesség szimbóluma. Bár a készülék a legkisebb méretű hangszóró a gyártó kínálatában 360 fokos kristálytiszta hangélményt kínál, ami a három csatornás digitális erősítőknek köszönhető. Az eszköz szólóban, vagy sztereó párként is használható.

 

helsinki_3 640.jpg

 

A HELSINKI hangszóró, ideális választás a hétköznapokra. Kicsi, kompakt termék, amely erőteljes akkumulátorról működik és Bluetooth-kapcsolattal rendelkezik, így bárhol és bármikor bevethető. A készülék kapott, egy könnyű és erős bőrpántot a könnyebb hordozhatóság kedvéért. A stílusos külsővel felruházott modell burkolata alatt digitális (Pure Path) erősítő lapul, amely full range hangsugárzókat, mélynyomót és szimmetrikusan elhelyezett, passzív radiátorokat dolgoztat.

 

vifa_oslo_2 640.jpg

 

Az OSLO és COPENHAGEN 2.0 modellek felépítése hasonló, azonban teljesítmény és funkcionalitás tekintetében jelentős különbségek vannak. Az OSLO egy kiemelkedően jól felszerelt Bluetooth eszköz, ami megkapta a rendkívül tekintélyes GOLD AWARD elismerést. A masszív és kényelmes fogantyú, minkét modell esetében a polírozott öntvény ház folytatása. A kisebbik készülék burkolata alatt a Helsinki modellből ismerős meghajtók és elektronika lapul, ami rendkívül erőteljes és meggyőző hangélményt biztosít.

 

vifa_4 640.jpg

 

A COPENHAGEN 2.0 a dedikált (VIFA HOME) rendszer segítségével az otthonok legkisebb zugába is képes eljuttatni a zenét. A készülék a rendkívül sokoldalú csatlakozási lehetőségeknek köszönhetően, számtalan eszközzel társítható. Mindkét modell különböző, hangulatos színekben vásárolható meg.

 

stockholm_5 640.jpg

 

A STOCKHOLM 2.0 tökéletes társa a Copenhagen 2.0 hangsugárzónak; a falon is elhelyezhető készülék a vezeték nélküli technológiának köszönhetően, szabadon elhelyezhető a térben. Az eszköz hozzáférést biztosít a nagy zenei tartalomszolgáltatók kínálatához, számtalan készülékkel kompatibilis és támogatja az AirPlay használatát, valamint a WiFi Direct szolgáltatást. Természetesen ezt a készüléket is tartós és sűrű, ugyanakkor transzparens textil borítja, így bármely otthon díszeként is megállja a helyét.

 

Forrás: www.vifa.dk

 

A VIFA termékek márkaképviseletét a MuzixGroup Kft. látja el.

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.112357 másodperc.