Sztereó MagazinBemutatkozott a Marantz NR1200 Slim Line receiver

Sztereó Magazin | 2019. Augusztus 09., Péntek 09:00

Az új sztereó hálózati receiver a gyártóra jellemző nagyszerű hangélmény mellett a felhasználók igényeihez igazított modern funkciókat és csatlakozási lehetőségeket is biztosít...

marantz-nr1200_1 640.jpg

 

A MARANTZ NR1200 sztereó receiver vadonatúj diszkrét erősítő szakaszt kapott, amely bármilyen hangsugárzóval könnyedén megbirkózik. A készülék szimmetrikus bal és jobb teljesítményerősítővel rendelkezik, amelyek központi áramellátást kapnak. A táp transzformátor független az erősítő áramköreitől, ez a megoldás többek között javítja a csatorna szétválasztást és csökkenti az áthallást. A készülék csatornánként független digitális/analóg konvertert használ, ami növeli a dinamikus tartományt és javítja a jel-zaj arányt. Az újdonság HEOS kompatibilis, fejlett streaming szolgáltatásokat kínál, beépített DAB+ tunert kapott és phono bemenettel is rendelkezik.

 

marantz-nr1200_2 640.jpg

 

A berendezés öt HDMI bemenetet visel, amelyek mindegyike támogatja a legújabb (HDCP 2.3, 4K Ultra HD, 4:4:4 Pure Color, HLG, High Dynamic Range, 3D és BT.2020) szabványokat. Az ARC (Audio Return Channel) támogatás egyszerűsíti a hang beállításokat, ráadásként a HDMI bemenetek automatikusan átnevezik magukat a forrás által szolgáltatott információk alapján. A készülék a surround hangokat automatikusan lekeveri, így biztosítva a tökéletes sztereó hangélményt. Az Amazon Alexa, Google Assistant vagy Apple Siri szolgáltatások egyszerűen használható hangvezérlést is biztosítanak. Egy év végére várható firmware-frissítés után Bluetooth-fejhallgatójukat is társíthatók a készülékhez, csatlakoztatás után a kiválasztható, hogy csak a fejhallgatón hallgatjuk a forrást, vagy az párhuzamosan a hangfalakon keresztül is megszólaljon. A Maranzt újdonsága szeptembertől lesz elérhető.

 

Forrás: www.marantz.co.uk

 

A termék hazai forgalmazója a HORN Distribution.

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.275679 másodperc.