Sztereó MagazinBMC AUDIO CS3 integrált erősítő – A régi/új ismerős

Sztereó Magazin | 2017. Október 11., Szerda 12:00

Pár éve mutatkozott be BMC Audio CS2 integrált erősítő, ami kiváló teljesítményével és nagyszerű építési minőségével lopta be magát a felhasználók szívébe. A modellt nemrég néhány komolyabb frissítéssel látták el, ezért új számot is kapott...

BMC_3 640.jpg

 

Elődjéhez hasonlóan a CS3 egy intelligensen konfigurálható erősítő, amely beépített erősítőként vagy előerősítő rendszerben működő egységként is használható. Külső alapján az új modell nem sokban különbözik az elődjétől, ráadásként hasonló jellemzőkkel bír és ugyanazokkal a csatlakozókkal (RCA, XLR, Toslink) illetve erősítéssel látták el, mint a korábbi készüléket.

 

 

BMC_5 640.jpg

 

 

Az ördög azonban legtöbb alkalommal a részletekben bujkál. Ebben az esetben a burkolat alatt, ugyanis az új modell átdolgozott áramkörrel rendelkezik, amely biztosabb működést és erőteljesebb hangzást biztosít. A berendezés minden tekintetben robosztus kialakítású; hatalmas előlapi panelt, nagy gombokat, hangsúlyos kijelzőt és markáns hűtőbordákat kapott.

 

 

BMC_6 640.jpg

 

 

A készülék lazán kiszolgálja a nagyobb hangszórókat, alapvetően semleges hangzása miatt, nagyszerűen illik a csúcskategóriás berendezésekhez. A berendezés 200W (8 ohm) és 360W (4 ohm) kimeneti teljesítményre képes, míg a frekvenciaválasz 20Hz-20kHz közötti tartományba esik. A készüléket 5998 euró ellenében lehet hazavinni. 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.105281 másodperc.