Sztereó MagazinBorulás biztos újdonságot készített a Panasonic

Sztereó Magazin | 2018. Február 12., Hétfő 21:00

A Panasonic számos érdekes modellt készül idén piacra dobni, köztük lesz a nemrég bejelentett FX750 elnevezésű készülék, amely gyerekek vagy hiperaktív háziállatok mellett is biztosan áll a talpán…

PanaFX750_640b.jpg

 

A Panasonic TH-55FX750 LCD televízió 43, 49 és 55 hüvelykes méretben készül, s a gyártó saját fejlesztésű, Firefox OS alapokra építkező rendszerét használja. A megoldás biztosítja a különféle alkalmazások futtatását, ráadásként a hangalapú keresést is támogatja. A készülék megkapta a 4K Fine Remaster Engine névre hallgató eljárást, amivel az alacsonyabb részletességű tartalmakat lehet kicsit nézhetőbbé varázsolni. Ennél kicsit hasznosabbnak tűnik a Hexa Chroma Drive technológia, amely folyamatosan monitorozza a megjelenített tartalmat, és az adatok alapján optimalizálja a szín- és kontrasztbeállításokat.

 

PanaFX750_3 640.jpg

 

Az újdonság, egy speciális talpon áll. Ennek lényege, hogy egy kapcsolóval olyan szívóhatás aktiválható, ami szélsőséges körülmények között is helyén tartja a készüléket. A megoldás elsősorban a kisebb földrengések esetére készült (ebből Japánban akad néhány), de más helyzetekben is kapóra jöhet.

 

Forrás: www.panasonic.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.109428 másodperc.