Sztereó MagazinCES 2019 - A Samsung utat mutat a jövőbe

Sztereó Magazin | 2019. Január 11., Péntek 17:00

A következő generációs termékek és technológiák mellett a mesterséges intelligencia (MI), IoT és az 5G legújabb fejlesztéseire alapozza csatlakoztatott életmód vízióját a Samsung...

A Samsung idén ünnepli fennállásának ötvenedik évfordulóját. Az elmúlt öt évtizedben a vállalat, jelentős újításokkal jelentkezett, s a nehezen kivívott piacvezető szerepét kihasználva készen áll megvalósítani a csatlakoztatott életmódról alkotott elképzeléseit. A „csatlakoztatott életmód” megjelölés az IoT és 5G, valamint a MI által megteremtett ökoszisztémára és az abból eredő zavartalan felhasználói élményre vonatkozik.

 

samsungfuture_1 640.jpg

 

Az elmúlt időszakban a SmartThings ökoszisztéma még átfogóbb lett. A felhasználók és programban résztvevő szolgáltatók száma jelentősen megnövekedett, így a technológia olyan élen járó márkák termékein keresztül tapasztalható meg, mint az Amazon, Google, Bose, Sylvania és Plume. A társaság a rendkívül elkötelezett az iránt, hogy az 5G hálózatban rejlő lehetőségeket minél több vásárlóhoz eljuttassa. A vállalat az első számú szabadalmi tulajdonos (2018 novembere óta több, mint kétezer 5G szabadalmat jegyeztek be), s a világ első cége, amely megkapta az FCC jóváhagyását egy kereskedelmi forgalomba szánt 5G eszközre. A vállalat élen jár a mesterséges intelligencia kutatásban és fejlesztésben, hét globális mesterséges intelligencia központot hozott létre és termékeiben, valamint szolgáltatásaiban is egyedülálló megoldásokat alkalmaz.

 

samsungfuture_2 640.jpg

 

A vállalat bemutatta az eddigi legnagyobb, 98 colos 8K QLED televízióját, amely a Quantum Processor 8K chipnek köszönhetően a lehető legjobb QLED képminőséget és okos megoldásokat nyújtja, ráadásként a lenyűgöző 8K felbontás mostantól még több méretben érhető el. A szórakoztatás mellett a gyártó egy sor új, innovatív terméket is bemutatott, amelyek megkönnyíthetik a felhasználók mindennapjait. A Samsung Space Monitor sima és funkcionális kialakítású eszköz, amely egyedi megoldással segíti a mindennapok hatékonyságát. A 27 hüvelykes modell részletgazdag, tűéles QHD felbontást kínál, míg a 32 hüvelykes modell 4K UHD felbontásban képes megjeleníteni a kívánt tartalmakat.

 

samsungfuture_4 640.jpg

 

A vállalat a HARMAN csapatával közösen fejlesztett Digital Cockpit megoldását is megmutatta, amely jól példázza az autóipari szerepvállalását. A Bixby támogatással felvértezett vezetési megoldás segít a felhasználóknak távolról ellenőrizni autójukat, elvégezni az utazás előtti beállításokat. Mindez a Cellular-V2X technológiának köszönhető, amivel az autók képesek információt fogadni és elemezni.

 

samsungfuture_3 640.jpg

 

A vállalat több robotikai fejlesztésben is érdekelt (Samsung Bot Care, Samsung Bot Air, Samsung Bot Retail, Samsung GEMS), amelyek segítségével képet lehet alkotni a csatlakoztatott életmód jövőjéről. A vállalat robotikai újításai közül elsőként bemutatott Samsung Bot Care a felhasználók napi egészségügyi rutinjának elvégzésében segít.

 

Forrás: www.news.samsung.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.401242 másodperc.