Sztereó MagazinCES2019 – Extra Bass hangszórókat készített a SONY

Sztereó Magazin | 2019. Január 10., Csütörtök 19:00

Hordozható és strapabíró hangkeltőket mutatott be a Sony, amelyek segítségével minden helyzetben felpörgethető kicsit a hangulat...

sonyextrabass_1 640.jpg

 

A kompakt méret ellenére a Sony EXTRA BASS modellek rendkívül mély és átütő basszussal szólalnak meg. Az SRS-XB22 és SRS-XB32 hangszórókban, két darab passzív membrán helyezkedik el, míg az SRS-XB12 modellben, egy passzív membrán gondoskodik a mély hangzásvilágról.

 

sonyextrabass_3 640.jpg

 

A legütősebb megszólalásra a GTK-XB72 hangsugárzó képes, aminek szekrényszerűen kialakított dobozában nagy teljesítményű mélynyomók találhatók. A legkisebb készülék kivételével az eszközök LIVE SOUND üzemmóddal is rendelkeznek, amelynek bekapcsolásával a döntött hangsugárzóknak és a Digital Signal Processing eljárásnak köszönhetően, háromdimenziós térhangzás szimulálható. Az SRS-XB22 és SRS-XB32 modellek gesztusvezérlő egységet és Party Booster funkciót is kaptak. A hangszórók érintésre reagálnak, így kezelhetők az egyedi fény- és hangeffektek.

 

sonyextrabass_2 640.jpg

 

A XB72 hangrendszer párosítható a Sony Fiestable alkalmazással, amin keresztül különböző hangulatfokozó effektek aktiválhatók. A beépített stroboszkópok és fények egyedi módon szabályozhatók. A hangkeltők IP67 tanúsítvánnyal rendelkeznek, azaz fokozottan víz és porállók, valamint ütés és rázkódás ellen is védettek. Az SRS-XB12 hangszóró és GTK-XB72 hangrendszer 2019 áprilisától, míg az SRS-XB22 és SRS-XB32 hangsugárzók 2019 májusától érhetők el.

 

Forrás: www.presscentre.sony.hu

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.137880 másodperc.