Sztereó MagazinCES2019 – Itt vannak az új Panasonic Blu-Ray lejátszók

Sztereó Magazin | 2019. Január 08., Kedd 17:00

A patinás gyártó vadonatúj modelljei támogatják a HDR10+ technológiát és kompatibilisek a Dolby Atmos [DTS:X] házimozi-rendszerekkel...

A DP-UB150 és DP-UB450 Blu-Ray lejátszók szélesebb és nagyobb fényerejű dinamikus tartományt (HDR) nyújtanak, így természetesebb és élethűbb képek megjelenítésére képesek az eljárást támogató televíziókon. Mindkét modell kompatibilis a HDR10+ technológiával, amely dinamikus metaadatok segítségével folyamatosan optimalizálja a fényerőt, még jobb látványt biztosítva, ráadásként az UB450 készülék a Dolby Visiont is támogatja. A készülékek segítségével a fényképezőgéppel vagy videokamerával készített 4K (MP4 formátumú) videók is lejátszhatók, de a nagy felbontású (4K) állóképek (JPEG) megjelenítésére is lehetőség van.

 

panabluray_640.jpg

 

Az újdonságok hangélmény tekintetében sem maradnak el az élvonaltól, ugyanis a hagyományos MP3/AAC/WMA formátumokon kívül DSD, ALAC, FLAC, WAV és AIFF zenefájlokat sem jelentenek akadályt. Mindkét modell kettős HDMI kimenettel rendelkezik, külön-külön képesek továbbítani a televíziós (4K videó) és az erősített audiojeleket, ami segít kiszűrni a nemkívánatos zajokat. A lejátszók Dolby Atmos állományok kezelésére is képesek, ehhez csak egy kompatibilis hangrendszerhez kell csatlakoztatni a készülékeket.

 

Forrás: www.news.panasonic.co.uk

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.113556 másodperc.