Sztereó MagazinCES2019 – Mivel készül az Audio-Technica?

Sztereó Magazin | 2019. Január 06., Vasárnap 18:00

A gyártó „soha nem látott mennyiségű új terméket” visz magával a kiállításra, amelyek között megtalálhatók vezetékes és vezeték nélküli fülesek, aktív zajcsökkentő technológiával felvértezett fejhallgatók és a legújabb fejlesztésű lemezjátszók...

Az apróságok közül biztosan kint lesznek az ATH-CKR7TW és ATH-SPORT7TW vezeték nélküli fülhallgatók, amelyek az „igazi vezeték nélküli modellek” táborát erősítik. Mindkét modell könnyű, dinamikus és tiszta reprodukcióra képes, s hosszú üzemidőt kínál. Utóbbi izzadság és víz ellen fokozottan védett, így intenzívebb edzés közben is jól használható.

 

ATHCESnew_1 640.jpg

 

A fejhallgatók közül érdemes kiemelni az ATH-M50xBT elnevezésű modellt, amely az elismert és kedvelt ATH-M50x készülék vezeték nélküli változata. Az újdonság felépítés tekintetben keveset módosult, tehát egy zárt, dinamikus fülesről van szó, ami 45 mm-es meghajtókat dolgoztat. Az összehajtható eszköz SIRI és Google Assistant támogatással rendelkezik, így a kedvelt hang-asszisztensek használatáról sem kell lemondani, ráadásul egyetlen töltéssel akár negyven órán keresztül mehet a buli. Az eszköz Bluetooth 5.0 segítségével társítható a forrásokhoz, míg az akkumulátor USB-B interfészen keresztül etethető. A gyártó ezen felül három audiofil fejhallgató bemutatójára is készül, ezekről azonban egyelőre semmit nem közöltek. Az egyik vélhetően az ATH-L5000 jelzésű füles lesz, de nem marad otthon az új zászlóshajó modell sem, amely javított digitális hibrid aktív zajszűrő (ANC) technológiával rendelkezik. A csapat várhatóan felvonultatja a megújított VM95 hangszedő kínálatát, amit új mozgó mágneses modellekkel bővítettek ki.

 

Forrás: www.eu.audio-technica.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.335602 másodperc.