Sztereó MagazinCES2019 – Színpadon az Audio-Technica új fülese

Sztereó Magazin | 2019. Január 11., Péntek 20:00

A vállalat Las Vegasban is bemutatta legújabb QuietPoint fejhallgatóját, amely feljavított zajcsökkentő technológiát és korszerű szolgáltatásokat kínál...

Az ATH-ANC900BT (299 USD) új, digitális hibrid aktív zajcsökkentő (ANC) technológiájával rendelkezik, amely érzékeny mikrofon és exkluzív zajszigetelési technikák segítségével zárja ki a környezeti zajokat. A füles több mikrofont használ a környezeti zaj felvételére, így szélesebb tartomány feltérképezésére képes, ami hatékonyabb zajszűrést tesz lehetővé. A mikrofonok új digitális visszacsatolás alkalmaznak és egyedi kialakítással rendelkeznek így elkerülhető, hogy olyan tartományokat is érzékeljenek amelyek befolyásolhatják a zajszűrő teljesítményt.

 

atces2019_640.jpg

 

A füles ergonomikus kialakítású, prémium komponensekből épült, 40 milliméteres DLC bevonattal ellátott meghajtókat használ, amely kivételes részletességet, átmeneti választ és dinamikát szavatol. A készülék Bluetooth 5.0 kompatibilis, támogatja a Bluetooth aptX, AAC és SBC technológiákat, kompatibilis az AT Connect (iOS és Android) alkalmazásával, amely lehetővé teszi a személyre szabást. Az újdonság aktív zajszűrés és Bluetooth mellett 35 órás üzemidőt kínál, vezetékes üzemmódban is használható és a kényelmesebb szállítás érdekében összehajtható.

 

Forrás: www.audio-technica.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.110041 másodperc.