Sztereó MagazinCES2019 – Új fülesek Panasonic csapatától

Sztereó Magazin | 2019. Január 10., Csütörtök 17:00

A vállalat két fej- és két fülhallgatóval gyarapította kínálatát. Míg egyes modellek az uralkodó irányzatnak megfelelően a klasszikus és sportos életmód kedvelőit szólítják meg, addig mások a retró stílusjegyeket ötvözik a modern igényekkel...

PanasonicHP_1 640.jpg

 

Az RP-HF410B fejhallgató Bluetooth átvitelt és egyszerű, ám stílusos megjelenést kínál. A neodímium mágnest dolgoztató, 30 mm-es meghajtók tiszta hangzást és erőteljes basszust szólaltatnak meg. A készülék megkapta az Extra Bass System (XBS) s az Acoustic Bass Control technológiákat, amelyek a levegőáramlás szabályozásával segítik a mély, részletgazdag és torzításmentes basszus hangok képzését. A nagy kapacitású akkumulátorral rendelkező fejhallgató 24 órás üzemidőt kínál, tehát hosszabb utazások során is jól használható. A pehelykönnyű kialakítás és optimális szorítóerő miatt az eszköz hosszútávon is kényelmes viselet. A készülék összehajtható, míg a beépített hangvezérlés-aktiválás érintés nélkül vezérlést is lehetővé tesz.

 

PanasonicHP_2 640.jpg

 

Az RP-A HTX90N fejhallgató a klasszikus formákat képviseli, azonban műszaki értelemben teljesen modern készülékről van szó. Az alkalmazott zajszűrő eljárás segítségével teljesen kizárhatók a környezeti zajok, hogy tökéletesen élvezhető legyen a 40 mm-es meghajtók által közvetített zene. Az akusztikus basszusvezérlés optimalizálja a hangsugárzó kilengő mozgását, így éles és dinamikus mélyeket kapunk. A basszuskiemelő igény esetén, egy gombnyomásra felerősíti az alacsonyabb frekvenciákat. Az akkumulátor aktív zajszűrés mellett 24 órás üzemidőt biztosít, de a készülék vezetékes üzemmódot is kínál.

 

Az RP-NJ310B fülhallgató kompakt kialakítású, vezeték nélküli kapcsolatot használó eszköz. Az apróság 9 mm-es meghajtókat kapott; az Extra Bass System (XBS) gondosan kialakított nyílás és egy akusztikus hangoló áramkör segítségével optimalizálja a levegőáramlást. A kettős felfogatású forma gondoskodik a stabil rögzítésről, így az eszköz sportolás közben is jó társ lehet. A fülhallgató, egy töltéssel akár hat órányi, megállás nélküli zenehallgatást biztosít. Az akkumulátor támogatja a gyorstöltést, amivel 15 perc alatt 70 percnyi töltöttség érhető el.

 

PanasonicHP_3 640.jpg

 

Végezetül nézzük meg az RP-A HTX20B fülest, amely a HTX fejhallgatók formatervéből kiindulva született meg. Az egyedi, szövetborítású vezetékkel rendelkező fülhallgató 9 mm-es meghajtókat dolgoztat, s közel kilenc órás lejátszásra képes. A készülék kettős pántja stabil rögzítést tesz lehetővé, s ezúttal is elérhető az érintés nélküli lejátszás.

 

Forrás: www.panasonic.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.428701 másodperc.