Sztereó MagazinCES2019 – Új Sony lemezjátszó a színpadon

Sztereó Magazin | 2019. Január 09., Szerda 18:00

Az új Sony PS-LX310BT lemezjátszó a sokak által kedvelt bakelit hangzást, valamint a vezetékes és vezeték nélküli eszközök kényelmét és rugalmasságát házasítja össze...

sonylx310bt_1 640.jpg

 

A SONY PS-LX310BT lemezjátszó stílusos és elegáns készülék, aminek burkolata alatt gondosan megválogatott, minőségi alkatrészek kaptak helyet. A lemezjátszó minimalista formaterve és az egylépéses automatikus lejátszási funkció a könnyű használatot biztosítja. A beépített BLUETOOTH technológiának köszönhetően a készülék a bakelit lemezekre jellemző meleg hangzást és dinamikát kínálja, vezeték nélküli hangszórón, soundbaron vagy fejhallgatón keresztül. A dedikált BLUETOOTH gomb megnyomásával gyorsan és könnyedén párosíthatók az eszközök, de a régi iskola kedvelői a mellékelt audio kábelt is használhatják. A készülék számos bakelitfajtával és hangrendszerrel kompatibilis. A hangerő igény szerint a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is szabályozható.

 

sonylx310bt_3 640.jpg

 

A lemezjátszó tartalmaz egy beépített phono előerősítőt, így bármilyen erősítőhöz társítható, amely rendelkezik vonalszintű bemenettel. A berendezés szíjhajtásos mechanikát és alumíniumöntvény forgótányért kapott, amely kiemelkedő rotációs jellemzőkkel bír. Az alumíniumból készült, egyenes hangkar pontosan követi a barázdákat, míg a vastag és erős porvédő segít megóvni a tűt a nem kívánt rezgésektől, így azok nem zavarhatják a hangminőséget. A Sony újdonsága áprilistól vásárolható meg.

 

Forrás: www.presscentre.sony.hu

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.111204 másodperc.