Denon AVR-X540BT házimozi és zene streaming

Sztereó Magazin | 2017. Április 28., Péntek 04:00

Az AV Receiver, mely új szabványokat állít fel! A Denon AVR-X540BT ötvözi a házimozi teljesítményét a Bluetooth kompatibilitással a zene streaminghez.

Ez a modell ötvözi a kiváló minőségű házimozi rendszert a Bluetooth zene streaming és vezérlés kényelmével - és mindezt rendkívül versenyképes áron nyújtja. Az új 5.2 csatornás modell a Denon piacvezető X sorozatú receiverek tervezésén alapul, és ötvözi a hanghűséget a fejlett funkciókkal, köztük az ARC-vel a TV-hanghoz és a HDMI CEC-t az integrált rendszervezérléshez, valamint a HDCP 2.2 szabványt a 4K Ultra HD video formátumok támogatásához. Az exkluzív 500-as sorozatú Bluetooth távvezérlő alkalmazással az AVR-X540BT-t vezérelheti bármely okostelefonról vagy táblagépről.

DENON-AVR-X540BT_E2-PRODUCT-RIGHT.JPG

Denon AVR-X540BT: belépő szintű ár, fejlett teljesítmény Az új AVR-X540BT - 5.2 csatornás, teljes 4K HD AV-Receiver Bluetooth-tal - ár/érték arányban jóval több, mint egy belépő szintű modell, számos fejlett funkcióval rendelkezik, melyekkel akár komplex házimozi rendszereket is képes kezelni. A technológiának köszönhetően a legfrissebb televíziós és filmformátumokat is kihasználhatja, beleértve a legfrissebb HDCP 2.2 szabvánnyal való kompatibilitást, a 4K Ultra HD másolásvédett tartalomhoz.
Az öt HDMI bemenet, amelyek közül három támogatja a HDCP 2.2 / 4K 60p-t, lehetővé teszik a legújabb eszközök, például játékkonzolok, Blu-ray lejátszók vagy streaming set-top boxok csatlakoztatását. Az AVR-X540BT ezen felül támogatja a teljes sebességű 4K Ultra HD-t, valamint a 4:4:4 Pure Color mintavételezést is. Az összes HDMI bemeneten elérhető a 3D kompatibilitás. Az ötcsatornás erősítéssel, melyek mindegyike maximálisan 130W-ot biztosít - és két aktív mélysugárzó is rendelhető hozzá - az AVR-X540BT teljes körű hangélményt biztosít, függetlenül attól, hogy milyen hangsugárzókat választ hozzá.

 

Denon_avr_x540bt_e2_re_rt_lo.jpg

 

Az informatív és intuitív grafikus felhasználói felület lehetővé teszi a receiver egyszerű konfigurálását az exkluzív Denon Setup Assistant, valamint a Quick Start Guide segítségével, Az AVR-X540BT rendelkezik az automatikus beállítás funkcióval és szoba korrekcióval, hogy a többcsatornás hangsugárzó rendszerét a lehető legjobban
kihasználhassa. A készülékhez beállító mikrofont is biztosítunk, amely a kritikus rendszerparamétereket a végső hanghűséghez, illetve az egyéni hangsugárzó rendszerhez és a hallgatási helyhez igazítja. Denon termékként az AVR-X540BT a legmagasabb színvonalú zene lejátszására épült, és a beépített vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően a felhasználók egyszerűen csatlakoztathatják hozzá a Bluetooth-képes okostelefonjukat a kedvenc zenéik streameléséhez és lejátszásához, ahol mindezt magas hangminőségben
élvezhetik. A receiver akár nyolc párosított Bluetooth-eszközt is képes megjegyezni, így ha egyszer már csatlakoztatva volt, utána az egész család gyorsan elérheti a receivert. Ezek mellett a zene lejátszásához (MP3, WMA, FLAC és AAC) el van látva egy kényelmes USB porttal az előlapon - mely alkalmas a hordozható eszközök töltéséhez is.
De még több is kihozható az AVR-X540BT Bluetooth csatlakoztathatóságából: az egyedi Denon 500 Series távvezérlő alkalmazás által bármely Bluetooth eszközről vezérelheti a receivert. A funkciók közé tartozik a be- / kikapcsolás, a hangerő fel / le, a némítás és a forrásválasztás. Az ingyenes alkalmazás elérhető az Android és az iOS rendszerekre.

 

DENON_AVRX540BT_E2_E1C_BK_ST_001_LO.JPG

 

Az AVR-X540BT tiszta, érthető kialakítású előlappal rendelkezik, négy Quick Select funkciógombbal, melyek a felhasználó számára lehetővé teszik a kedvenc bemeneti forrásaik kiválasztását. A Quick Select programcsomagok a Bluetooth App, vagy az ergonomikusan tervezett távirányító segítségével is kiválaszthatók.
A kiváló teljesítmény és a könnyű használhatóság tökéletes kombinációja révén a Denon AVR-X540BT egyszerűvé és megfizethetővé teszi a házimozikat, emellett rendelkezik azzal a rugalmassággal, ami a felhasználói igények kielégítéséhez szükséges.

 

 

Denon AVR-X540BT - Fontosabb jellemzők:

 

• 5.2 csatornás AV-Receiver, 130W teljesítmény csatornánként
o elegendő teljesítménnyel töltheti meg a szobát egyedülálló Denon hangzással
• 4K / 60 Hz teljes sebességű jeltovábbítás, HDR, ARC és HDMI CEC
o Jövőboztos szabványok és kényelmes, egy kábeles HDMI csatlakozás a TV-hez
• 5 HDMI bemenet és teljes HDCP 2.2 támogatás (3 HDMI bemeneten)
o Rengeteg bemenet a Blu-ray lejátszó, játékkonzol és egyéb eszközök számára
• Bluetooth zene streaming
o Kényelmes zenelejátszás közvetlenül az okostelefonról, vagy táblagépről
• Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio
o Kiváló hangzás nagy felbontású hangformátumokkal
• MP3, WMA, FLAC és MPEG-4 / AAC műsorszámok lejátszása
o Elülső USB támogatás az összes népszerű zenei formátumhoz
• Automatikus hangsugárzó kalibrálás mérőmikrofononnal
o Tökéletes hangkiegyenlítés az Ön egyéni szobájához
• Setup Assistant, Denon 500 Series távvezérlő alkalmazás
o Zavarmentes telepítés, beállítás és üzemeltetés
• Intelligens ECO mód
o Energiatakarékos, anélkül, hogy veszélyeztetné a hangminőséget
• Fekete színben kapható

 

Az AVR-X540BT 2017 májusától lesz elérhető a hivatalos Denon kiskereskedőknél.

 

Forgalmazó: Horn Distribution (HU) Kft.
www.denon.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.103253 másodperc.