Sztereó MagazinDragonfire Mini Dragon – Egy tüzes házisárkány

Sztereó Magazin | 2018. Október 10., Szerda 13:00

A Dragonfire Acoustics alapítója Dr. Dragoslav Colich, korábban az Audeze meghatározó embere volt, így meglehetősen nagy tapasztalattal rendelkezik a síkmágneses technológiákkal kapcsolatban...

mindragon_1 640.jpg

 

A DRAGONFIRE MINI DRAGON, egy különleges sztereó rendszer, amely kifinomult DSP-vezérelt planar mágneses hangszórókból és D osztályú erősítőből áll. A rendszer a gyártó szerint erőteljes és teljes hangélményt kínál. Míg a hagyományos, dinamikus meghajtókat dolgoztató hangfalak esetében a közeli felületekről visszaverődő hanghullámok befolyásolhatják a hangzást, addig sík mágneses forrásból származó hangok koherensen terjednek, ezért sokkal természetesebb végeredményt kapunk. A hangszórókban egy push-pull neodímium-motor generálja az 1,8 Tesla erősségű mágneses teret, amely egy 2 mikron vastagságú poliamid filmet vezet. A mindössze 160 x 300 mm-es hangfalakat MD-4 erősítő dolgoztatja, de alapvetően bármilyen hifi erősítővel használhatók.

 

mindragon_2 640.jpg

 

A DFA MD-4 (2990 USD) eloxált alumíniumból épített D-osztályú erősítő, amely kiváló minőségű A / D átalakítást kínál. A készülékre szimmetrikus XLR, SPDIF és USB digitális bemenetek kerültek. Korszerű DSP összesen százhúsz parametrikus szűrővel dolgozik, így kiválóan alkalmas a hallgatási élmény fokozására, vagy nagy-vonalakban történő hangkép korrekcióra. A készülék 250W teljesítményt biztosít, valamint 119 dB jel-zaj aránnyal és 0,005% alatti harmonikus torzítással dolgozik. A rendszer mélynyomóval (SB-8P) is kiegészíthető; a 180W teljesítményű ládába 200 mm-es hosszúlöketű meghajtó került.

 

Forrás: www.dragonfireacoustics.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.124030 másodperc.