Sztereó MagazinEgyedi lemezjátszó készült a Beatles tiszteletére

Sztereó Magazin | 2018. Október 08., Hétfő 18:00

Novemberben lesz ötven éve, hogy megjelent a The Beatles – The White Album. Az évfordulót a Pro-ject Audio egy különleges, limitált példányszámban gyártott hófehér lemezjátszóval ünnepli...

 

PJ-Beatles_640.png

 

 

A minden ízében fehér újdonság a 2Xperience SB lemezjátszó alapján épült. A masszív MDF alvázra, súlyos akril lemeztányér került, aminek optimális meghajtását elcsatolt DC motor szavatolja. A precíziósan megmunkált szíjtárcsa kivételes teljesítményátvitelt biztosít, míg az elektronikus fordulatszám szabályzás kényelmes használatot tesz lehetővé. A készülékre egyedi gyártású, kilenc hüvelykes EVO hangkar került, aminek végére Ortofon 2M hangszedőt szereltek.

 

PJ-Beatles_2 640.jpg

 

Az 50. évforduló alkalmából a Universal Music ismét kiadja az ikonikus albumot. A hanganyagot az eredeti master felvételek alapján keverték újra az autentikus hangélmény érdekében. A különleges kiadvány november 9-én jelenik meg; a kiadó 180 grammos hanglemezzel, korábban nem kiadott anyagokkal, 5.1-es Blu-ray koronggal, s hat CD-ből álló gyűjteménnyel tiszteleg a popzene egyik legnagyobb hatású és legsikeresebb zenekara előtt.

 

Forrás: www.project-audio.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.119328 másodperc.