Sztereó MagazinEgyedi telepítésű eszközökkel jelentkezik a McIntosh

Sztereó Magazin | 2018. Szeptember 10., Hétfő 11:00

A patinás gyártó új termékvonala multi-room erősítőket és falon belül, vagy mennyezeten elhelyezhető hangsugárzókat sorakoztat. Az ún. Custom Install sorozat olyan teljesítményt kínál, amely nem megszokott ebben a kategóriában...

A termékcsalád két teljesítmény-erősítővel nyit. Az MI254 négy csatornás készülék, amely csatornánként 250W teljesítményt biztosít, míg az MI128 nyolc csatornát kezel, s csatornánként 120W teljesítményre képes. Mindkét eszköz rendkívül kifinomult, zárt hurkú digitális kapcsolóerősítőt alkalmaz, amihez masszív tápegységekkel társulnak. A berendezéseknek D osztályú erősítőként, nincs szükségük zajos hűtőventilátorokra a megfelelő üzemi hőmérséklet fenntartására, s a készülékek fizikai mérete is úgy lett meghatározva, hogy egyszerű legyen őket telepíteni. Az MI254 erősítő házimozi-rendszerek kiszolgálására is alkalmas.

 

mcintosh_CI 1 640.jpg

 

Mindkét erősítő esetében a klasszikus McIntosh formanyelvet alkalmazták, így az eszközök tökéletesen társíthatók a gyártó többi készülékéhez. Az MI254 két LED kijelzővel rendelkezik, amelyek két-két csatorna összesített teljesítményét mutatják. A készülék hátoldalára hagyományos (5-way) hangsugárzó terminálok kerültek, míg az MI128 Phoenix push-in (2-way) terminálokat kapott. Utóbbi hátoldalán, egy hangerő kiegyenlítésre használható szabályzó is került.

 

mcintosh_IW 2 640.jpg

 

Az erősítők mellett falba építhető hangsugárzókat is bemutatott a gyártó, amelyek sekély mélysugárzókkal rendelkeznek. A mélynyomók a megfelelő linearitás érdekében karbon tartalmú kónuszt és formázott elasztomer membránt kaptak. Az egységek könnyen beszerelhetők, s a különböző rögzítőelemeknek köszönhetően, egy átépítés sem jelenthet gondot. A legfeljebb 250W terhelést kezelő hangszórókat, festhető mágneses rács takarja. Az újdonságok forgalmazása hamarosan megkezdődik, sajnos az árak egyelőre nem ismertek.

 

Forrás: www.mcintoshlabs.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.121824 másodperc.