HÁZIMOZI DISPLAY & VIDEO - EISA DÍJAK 2016-2017

| 2016. Augusztus 14., Vasárnap 22:00

A televízió készülékek képernyői napjainkban egyre nagyobb méretet öltenek. Minőségük, és kíváló képfelbontásuk egyre inkább teszi őket alkalmassá az otthoni szórakozás közvetítésére, és ez által válnak életterünk központjává.

HÁZIMOZI DISPLAY & VIDEO EXPERT GROUP


 

EUROPEAN-TV-2016-2017---Samsung-UE55KS9000.png 

 

EUROPEAN TV 2016-2017

Samsung UE55KS9000

 

samsung-ue55ks9000jpg.jpg

 

Ez az 55” hüvelykes TV, kíváló teljesítményt egyesít lélegzetelállító dizájnnal. Az Ultra HD Szövetség tanusítványa szerint eleget tesz a premium HDR képek (High Dinamic Range) technológiai igényének. A Samsung UE55KS9000 készülék fejlett LED megvilágítású Quantum Dot 10-bites panelt alkalmaz az erős, finoman kevert színek, a káprázatos csúcsfehérek, és a robusztus feketék létrehozására. Tökéletes partner a HDR, 4K és HD videoforrások számára. Ugyanilyen feltünő az ultravékony keret, az ivelt képernyő, miközben kitűnő használhatóságról tesz tanubizonyságot, amit a Samsung Tizen-alapú interfész s a külső One Connect Mini box tesz lehetővé, amely hatékonyan kezeli a bemeneteket. A Samsung díjnyertes készüléke egy tökéletes  mindentudó. 

 

 

www.samsung.hu

 

 

EUROPEAN-HOME-THEATRE-TV-2016-2017---Panasonic-TX-65DX900E.png

 

EUROPEAN HOME THEATRE TV 2016-2017

Panasonic TX-65DX900E

 

panasonic-tx-65dx900ejpg.jpg

 

Az ULTRA HD korszak nem csak a Full HD képfelbontás négyszeres pixelszámát hozta, de jobb szin és kép dinamizmust is, HDR felbontással. A Panasonic zászlóshajó TX-65DX900E TV

tökéletes intenzitással mutatja be mindezen funkciókat. HDR (High Dinamic Range) források, a helyi elsötétülő háttérvilágítás (Local Dimming) kivételes fényerőt, és mély feketéket garantálnak. A 65” hüvelykes panel magávalragadó vízuális élményt – élénk, néha káprázatos, néha sötét képet produkál, ami mindig közel áll a valósághoz. Fontos kiemelni, hogy ez az LCD óriás eg elképesztő előadóművész, ami Full HD, de még normál felbontású  tartalmak esetén is olyan felskálázott képminőséget produkál, amire csak egy ilyen igazi műtárgy képes. A készülék, egy hatásos audio hanggal kiegészítve ideális központja lehet egy prémium moziszobának.

 

www.panasonic.hu

 

 

EUROPEAN-SMART-TV-2016-2017---LG-UH770V.png

 

EUROPEAN SMART TV 2016-2017

LG UH770V

 

lg-uh770vjpg.jpg

 

Ennek az Ultra HD tévének a szívében, a 49” és 65” hüvelykes változatokban, egy harmadik generációs LG webOS okos TV rendszer dobog új funkciókkal, – többek között a Magic Mobile okostelefon csatlakozás az LG TV Plus app segítségével, és az újratervezett távirányító – melyek segítségével a felhasználói élmény jobb mint valaha. A színes ikon-alapú menűsáv által kínált különböző forrásokból érkező tartalom könnyen elérhető, használata intuitive és szórakoztató. Az LG Magic Sound Tunning beépített 20Wattos sztereó hangrendszer igazodik a néző környezetéhez, támogatja a HDR10 és a Dolby Vision video formátumokat. A díjnyertes LG UH770V TV okos megoldásokkal, élvezetes képeket nyújt.

 

www.lg.hu

 

 

EUROPEAN-HIGH-END-TV-2016-2017---LG-SIGNATURE-OLED65G6.png

 

EUROPEAN HIGH-END TV 2016-2017

LG SIGNATURE OLED65G6

 

lg-signature-oled65g6jpg.jpg

 

Ha referencia minőségű képi teljesítményt keresünk, akkor már meg is találtuk ebben a 65” hüvelykes OLED tévében. Az LG saját, emisszíós panel technológiája, a premium Dolby Vision HDR tartalom, valamint az Ultra HD Blu-ray és 4K támogatás, a Signature OLED65G6 tévét valóban a state-of-the-art kategóriába sorolja. A képminőség példaértékű, az óriási kontraszt tartomány a képernyőn páratlan fekete színtet, természetes élénk színeket, és selymesen lágy mozdulatokat tesz lehetővé. Az OLED technológia további előnye, hogy lehetővé teszi, hogy a képernyő vastagsága mindössze 2.57mm legyen, aminek látványa még kikapcsolva is figyelemfelkeltő. Ez esetben mindez egy  vékony állvánnyal társul, ami magában foglal egy nagyteljesítményű hangrendszert, ami falraszerelés esetén könnyen leválasztható. Mindezt összegezve az LG Signature OLED65G6 televíziója méltó nyertese az EISA High-End TV kategóriának.

 

www.lg.hu

 

 

EUROPEAN-HOME-THEATRE-PROJECTOR-2016-2017---BenQ-W2000.png

 

EUROPEAN HOME THEATRE PROJECTOR 2016-2017

BenQ W2000

 

benq-w2000jpg.jpg

 

A BenQ W2000 projektora bebizonyította, hogy filmszerű képeket

megfizethető áron is el lehet érni – ez a Full HD DLP projektor rendkívűl részletes, borotvaéles, 100”-es  képeket vetít akár 2.5 méteres távolságról.  Magas fényerő, és nagy kiterjedésű kontraszt mellett a projector nem csak elsötétített szobában, hanem nappali könyezetben is kíválóan teljesít. A Rec.709 preset, és a professzionális kalibrációs szolgáltatás élethű, élénk színeket és a természetes bőrszínt garantál,  amit más vetítők általában csak kétszeres áron szolgáltatnak, miközben a BenQ W2000 féláron képes a 2D (és 3D) szórakoztatásra. Ha a felhaszálónak szüksége lenne egy rugalmasabb telepítésre, akkor opcionálisan választhat egy vezeték nélküli HD átviteli csomagot, ami biztosítja a cable-free adatátvitelt. A BenQ W2000 egy ragyogó bigscreen választás.

 

www.benq.com

 

 

EUROPEAN-BEST-BUY-LARGESCREEN-TV-2016-2017---Philips-65PUS7601.png

 

EUROPEAN BEST BUY LARGESCREEN TV 2016-2017

Philips 65PUS7601

 

philips-65pus7601jpg.jpg

 

A legfejlettebb technologia működik a Philips kedvező árú 65PUS7601 típusú készülékében, ami biztosítja, hogy a készülék teljesítményszintje tökéletesen megfeleljen egy 65” méretű képernyő elvárásainak. A kifinomult direkt LED háttérvilágítás 128 részes helyi tompítása (local dimming), stabil, mély-feketéket, és részletesen árnyalt éles, Ultra HD képet biztosít.

Állítható Perfect Natural Motion áll rendelkezésre, hogy a felhasználó beállíthassa a képet a saját izlése szerint, miközben a 10-bites panel támogatja a HDR forrásokat. Az eredmény meggyőző és nagyléptékű flm és TV megjelenítést biztosít. Mind ehhez jön még a Philips három oldalú Ambilight szolgáltatása, az Android okos tévé rendszer, az újragondolt fejlett távitányító, és az ütős hangminőség, ami együtt egy lenyűgöző TV készüléket alkot.

 

www.philips.hu

 

 

EUROPEAN-PHOTO-&-VIDEO-CAMERA-2016-2017---Sony-7S-II.png

 

Közös díj a Foto szakértői csoporttal

With Photo  Expert Group

EUROPEAN PHOTO & VIDEO CAMERA 2016-2017

Sony α7S II

 

sony-7s-iijpg.jpg

 

Az α7S II  -vel a Sony a profiknak kínál megfelelő eszközt, hogy kiváló minőségű videót és állóképet rögzítsenek minden felvételi helyzetben. A 12,2 millió pixeles Full-Frame Exmor CMOS-szenzor nagy felbontású képrögzítést  biztosít, maximális ISO 409 600 érzékenységgel. Ezen kívül magas dinamikatartománya, az 5 tengelyes képstabilizátor, és a 4K felvételi képesség full-frame formátumban, teljes képernyős kiolvasással biztosítja, hogy a profi videósoknak sem kell kompromisszumot kötni a képminőséget illetően. A fényképezőgép gyors, és intelligens autofókusza sebességben és pontosságban egyaránt remekel, és garantálja a lenyűgöző képeket kiváló élességgel, még alacsony fényviszonyok között is.

 

www.sony.hu

 

 

EUROPEAN-ACTION-CAMCORDER-2016-2017---Olympus-TG-Tracker.png

 

Közös díj a Foto szakértői csoporttal

With Photo Expert Group 

EUROPEAN ACTION CAMCORDER 2016-2017

Olympus TG-Tracker

 

olympus-tg-trackerjpg.jpg

 

A TG-Tracker egyesíti az Olympus népszerű Tough kompakt kamera sorozat örökségét az akció kamerák sokoldalúságával, hogy egy új típusú eszközt adjon a kalandvágyó fotós kezébe. Miközben 4K videó felvételt ajánl fel 204 fokos látószögben, valamint 8 millió pixeles állóképeket, a TG-Tracker specializálta magát a követési irányra, pozícióra, a légnyomásra, a hőmérsékletre és a gyorsulásra a legdurvább utakon. A TG-Tracker ütésálló, por, vízálló, fagy- és törésálló, minőségi sztereó hangot vesz fel, és képes Wi-Fi –n, vagy HDMI-n keresztül kommunikálni. Miközben a kamera fejlett képalkotó technológiát tartalmaz, a TG-Tracker mindössze 180 grammot nyom.

 

www.olympus.hu

 

 

EUROPEAN-AV-ACCESSORY-2016-2017---SPIN-remote.png

 

Közös díj a HT Audio és a HiFi szakértői csoporttal

With HT Audio and HiFi Expert Group

EUROPEAN AV ACCESSORY 2016-2017

SPIN remote

 

spin-remotejpg.jpg

 

Egy átlagos háztartásban legalább négy olyan eszköz található, amelyet valamilyen távirányítóval kell kezelnünk, és egy átlagos távirányítón úgy 40 különféle gomb található. A Spin ezt az egész koncepciót állítja a feje tetejére forradalmian újszerű kialakításával. Így egyértelműen a legjobb és legegyszerűbb jelenleg létező módot kínálja arra, hogy az otthoni eszközöket vezéreljük: a kifinomult ezüst kupolában sokféle szenzor kapott helyet, amelyek érzékelik a mozgást, forgatást, az elhelyezés irányát és az érintést, így a felhasználó csupán a legegyszerűbb mozdulatokkal és gesztusokkal irányíthatja eszközeit. A különféle funkciókat a párosított okostelefon alkalmazásában szabhatjuk testre, hogy aztán a tenyérnyi eszközt úgy használhassuk, hogy egyszerre a leghasznosabb és a legviccesebb megoldássá váljon a távirányítók történetében.

 

www.spinremote.com

 

 

EUROPEAN-ULTRA-HD-PLAYER-2016-2017---Panasonic-DMP-UB900.png

 

Közös díj a HT Audio szakértői csoporttal

With HT Audio 

EUROPEAN ULTRA HD PLAYER 2016-2017

Panasonic DMP-UB900

 

panasonic-dmp-ub900jpg.jpg

 

Ki más tudná a világ első Ultra HD Blu-ray lejátszóját elkészíteni, mint a Panasonic? A Full HD BD-t követő egyértelmű fejlődés végén a 4K HDR képek túláradóan részletesek, csodálatosan sima színátmenetekkel és kiemelkedő dinamikával. De ez még nem minden: a 1080p lemezek látványos felturbózása, a villámgyors betöltés, valamint a lenyűgöző DLNA kliens az eszközt a Blu-ray lejátszók svájcsibicskájává teszi, ami bármilyen feladatot gyorsan és tökéletesen hajt végre. Mindemellett pedig továbbra is az Ultra HD képesség a lényeg, amely HDR 4K kijelzővel párosítva fültől-fülig érő mosolyra fakaszthat bárkit.

 

www.panasonic.hu

 

eisalogog_350.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

More informations about the Eisa Awards 2016-2017

www.eisa.eu

 

 

TOVÁBBI EISA DÍJAK

EISA AWARDS LIST 2016-2017

 

HOME THEATER AUDIO EXPERT GROUP

 

EUROPEAN HT SPEAKER SYSTEM 2016-2017

DALI OPTICON 5.1

 

EUROPEAN HT RECEIVER 2016-2017

Denon AVR-X2300W

 

EUROPEAN SOUNDBASE 2016-2017

Canton DM 55

 

EUROPEAN SOUNDBAR 2016-2017

Yamaha YSP-5600

 

EUROPEAN HT HIGH END 2016-2017

Trinnov Audio Altitude32

 

EUROPEAN BEST VALUE HT SPEAKER SYSTEM 2016-2017

Monitor Audio Bronze 5.1

 

 

Közös díj a HT Display & Video szakértői csoporttal

With HT Display & Video

EUROPEAN ULTRA HD PLAYER 2016-2017

Panasonic DMP-UB900

 

Közös díj a HT Display & Video és HiFi szakértői csoporttal

With HT Display & Video and HiFi Expert Group

EUROPEAN AV ACCESSORY 2016-2017

SPIN remote

 

 

HiFi EXPERT GROUP

 

EUROPEAN HIGH-END LOUDSPEAKER 2016-2017

Bowers & Wilkins 802 D3

 

EUROPEAN LOUDSPEAKER 2016-2017

ELAC Debut F6

 

EUROPEAN COMPACT AUDIO SYSTEM 2016-2017

Naim Audio Mu-so Qb

 

EUROPEAN TURNTABLE 2016-2017

Pro-Ject The Classic

 

EUROPEAN STEREO SYSTEM 2016-2017

Marantz CD6006 & PM6006

 

EUROPEAN NETWORK MEDIA PLAYER 2016-2017

Bluesound NODE 2

 

EUROPEAN HIGH-END DAC 2016-2017

Hegel HD30

 

EUROPEAN HIGH-END HEADPHONES 2016-2017

AKG N90Q

 

EUROPEAN MULTIROOM SYSTEM 2016-2017

Sonos PLAY:5

 

Közös díj a HT Display & Video és HT Audio szakértői csoporttal

with HT Display & Video and HT Audio Expert Groups

EUROPEAN AV ACCESSORY 2016-2017

SPIN remote

 

Közös díj a Mobil szakértői csoporttal

with Mobile Expert Group

EUROPEAN USB DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2016-2017

Chord Mojo                  

 

 

MOBILE DEVICES EXPERT GROUP


EUROPEAN ADVANCED SMARTPHONE 2016-2017

HTC 10

 

EUROPEAN CONSUMER SMARTPHONE 2016-2017

Huawei P9

 

EUROPEAN MOBILE HEADPHONES 2016-2017

JBL Reflect Mini BT

 

EUROPEAN MOBILE SPEAKER 2016-2017

JBL Charge 3

 

EUROPEAN WEARABLE DEVICE 2016-2017

Garmin fēnix 3 HR

 

EUROPEAN BUDGET SMARTPHONE 2016-2017

Coolpad Torino

 

EUROPEAN VR HEADSET 2016-2017

HTC Vive

 

EUROPEAN MOBILE INNOVATION 2016-2017

LG G5

 

Közös díj a Foto szakértői csoporttal

with Photo Expert Group

EUROPEAN SMARTPHONE CAMERA 2016-2017

Samsung Galaxy S7 / S7 edge

 

Közös díj a HiFi szakértői csoporttal

with HiFi  Audio Expert Group

EUROPEAN USB DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2016-2017

Chord Mojo

 

 

HOME THEATER DISPLAY and VIDEO EXPERT GROUP

 

EUROPEAN TV 2016-2017

Samsung UE55KS9000

Samsung UE55KS9090 – Germany, Italy

Samsung UE55KS9080 – Austria, Switzerland

Samsung UE55KS9002 – Czech Republic

Samsung UE55KS9005 – Denmark, Finland, Norway, Sweden

 

EUROPEAN HOME THEATRE TV 2016-2017

Panasonic TX-65DX900E

Panasonic TX-65DX900 – Belgium, France, Italy, Portugal, Spain

Panasonic TX-65DX902 – Ireland, United Kingdom

Panasonic TX-65DXW904 – Austria, Germany, Netherlands

Panasonic TX-65DXC904 – Switzerland

 

EUROPEAN SMART TV 2016-2017

LG UH770V

LG UH7707

LG UH7709

 

EUROPEAN HIGH-END TV 2016-2017

LG Signature OLED65G6

 

EUROPEAN HOME THEATRE PROJECTOR 2016-2017

BenQ W2000

 

EUROPEAN BEST BUY LARGESCREEN TV 2016-2017

Philips 65PUS7601

 

Közös díj a HT Audio szakértői csoporttal

with HOME THEATER Audio Expert Group

EUROPEAN ULTRA HD PLAYER 2016-2017

Panasonic DMP-UB900   

 

Közös díj a HT Audio és  HiFi szakértői csoporttal

With HT Audio and HiFi Expert Group

EUROPEAN ACCESSORY 2016-2017

SPIN remote

 

Közös díj a Foto szakértői csoporttal

With Photo Expoert Group

EUROPEAN PHOTO & VIDEO CAMERA 2016-2017

Sony α7S II

 

Közös díj a Foto szakértői csoporttal

With Photo Expet Group

EUROPEAN ACTION CAMCORDER 2016-2017

Olympus TG-Tracker

 

 

PHOTO EXPERT GROUP

 

EUROPEAN DSLR CAMERA 2016-2017

Canon EOS 80D

EUROPEAN PROSUMER DSLR CAMERA 2016-2017

Nikon D500

EUROPEAN PROFESSIONAL DSLR CAMERA 2016-2017

Canon EOS-1D X Mark II

EUROPEAN CONSUMER COMPACT SYSTEM CAMERA 2016-2017

Olympus OM-D E-M10 Mark II

EUROPEAN PROSUMER COMPACT SYSTEM CAMERA 2016-2017

Sony α6300

EUROPEAN PROFESSIONAL COMPACT SYSTEM CAMERA 2016-2017

Fujifilm X-Pro2

EUROPEAN PREMIUM COMPACT CAMERA 2016-2017

Sony Cyber-shot RX1R II

EUROPEAN TRAVEL COMPACT CAMERA 2016-2017

Panasonic Lumix DMC-TZ100

EUROPEAN DSLR LENS 2016-2017

Tamron SP 85mm F1.8 Di VC USD

EUROPEAN PROFESSIONAL DSLR LENS 2016-2017

Canon EF 35mm F1.4L II USM

EUROPEAN DSLR ZOOM LENS 2016-2017

Sigma 50-100mm F1.8 DC HSM Art

EUROPEAN PROFESSIONAL COMPACT SYSTEM LENS 2016-2017

Sony FE 85mm F1.4 GM

EUROPEAN COMPACT SYSTEM ZOOM LENS 2016-2017

Fujinon XF100-400mm F4.5-5.6 R LM OIS WR

EUROPEAN PHOTO INNOVATION 2016-2017

Panasonic DUAL I.S. System

EUROPEAN PHOTO SOFTWARE 2016-2017

DxO OpticsPro 11

EUROPEAN PHOTO PRINTER 2016-2017

Canon imagePROGRAF PRO-1000

Közös díj a HT Display & Video szakértői csoporttal

With HT Display & Video Expert Group

EUROPEAN PHOTO & VIDEO CAMERA 2016-2017

Sony α7S II

 

Közös díj a HT Display & Video szakértői csoporttal

With HT Display and Video  Expert  Group

EUROPEAN ACTION CAMCORDER 2016-2017

Olympus TG-Tracker

 

Közös díj a Mobi szakértői csoporttal

With Mobile Expert Group

EUROPEAN SMARTPHONE CAMERA 2016-2017

Samsung Galaxy S7 / S7 edge

 

 

IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP

 

EUROPEAN IN-CAR HEAD UNIT 2016-2017

Kenwood DDX5016DAB

 

EUROPEAN IN-CAR HD PLAYER 2016-2017

Sony RSX-GS9

 

EUROPEAN IN-CAR SMART UPGRADE 2016-2017

Match M 5DSP

 

EUROPEAN IN-CAR SUBWOOFER 2016-2017

Hertz Mille Legend ML 2500.3

 

EUROPEAN IN-CAR PROCESSOR 2016-2017

Audison bit One HD

 

EUROPEAN IN-CAR HIGH-END COMPONENT 2016-2017

Ground Zero GZPA Reference 4PURE

 

EUROPEAN IN-CAR INTEGRATION 2016-2017

Mosconi GLADEN DSP 8TO12 AEROSPACE

 

EUROPEAN IN-CAR INNOVATION 2016-2017

Clarion Full Digital Sound

 

 

eisalogog_350.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

More information about the Eisa Awards 2016-2017

www.eisa.eu

 

( - )

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.119391 másodperc.