Sztereó MagazinHIFI ESZKÖZÖK - EISA DÍJAK 2015-2016

Sztereó Magazin | 2015. Augusztus 14., Péntek 22:00

Ha a Rock zenére azt mondják, hogy örök, akkor nyugodtan ide sorolhatjuk a HiFi-t is. A minden évben megújulni képes műfaj, idén is tartogatott számunkra meglepetéseket, amit az idei Eisa díjak is érzékeltetnek. Kellemes időtöltést kívánunk.

B&W-CM6-S2-net.png

 

EUROPEAN LOUDSPEAKER 2015-2016

Bowers&Wilkins CM6 S2

 

B&W-CM6-S2.jpg

 

A brit márka legújabb, öt tagból álló CM sorozatának legfrissebb tagja, a CM6 S2 az egyetlen olyan állványra szerelhető modell, amely a tetőre szerelt 25 milliméteres, külön kamrába épített magassugárzót, a “Tweeter on Top” technológiát alkalmazza. Maga a fő készülékház egy 165 mm-es kevlár basszus/középsugárzót tartalmaz, és az FS-CM2 állványokra rögzíthető, bár öntapadós gumitalpakkal természetesen más felületekre is helyezhető. A hátlapon található nyílás opcionális hab-kávával a basszusok további finombeállítását teszi lehetővé. Ez a kifinomult és határozott karakterű hangszóró a kisebb helyiségekhez, a magasak kiemelését kedvelőknek is meggyőző hangminőséget biztosít, főleg, ha a mérete alapján valami jóval kevesebbre számítanánk.

 

Forgalmazza:

Aymara Kft.

www.aymara.hu

 

 

Mark-Levinson-net.png

 

EUROPEAN HIGH-END AMPLIFIER 2015-2016

Mark Levinson No585

 

Mark-Levinson-No585.jpg

 

Ki mondja, hogy egy racknyi különálló eszközre van szükség egy igazán csúcsminőségű hangképhez? A Harman prémium márkája, a Mark Levinson egy olyan tökéletesen kiegyensúlyozott A/B osztályú integrált erősítőt készített, amely egy 32 bites LPCM-et és egy DSD-képes USB DAC-ot is tartalmaz. Csatornánként konzervatív 200 watt teljesítménnyel, és 2 ohmos stabilitással kiválóan hajtja meg a rá kötött hangszórókat, négy analóg és hat digitális bemenete pedig szép számú, különféle hangforrás befogadására alkalmas. Széles dinamika-tartománnyal és egyenletes, zavarmentes magasaival erős, széles, stabil hangképet generál. A Mark Lenvinson No585-tel biztosan nem lövünk mellé, ha lenyűgöző, végtelenül tiszta hangra vágyunk.

 

Forgalmazza:

Házimozi Studio Kft.

www.hazimozistudio.hu

 

 

OPPO-HA-2-net.png

 

EUROPEAN USB DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2015-2016

OPPO HA-2

 

OPPO-HA-2.jpg

 

A kompakt alumíniumvázat minőségi bőrborítással ötvöző, hordozható DAC/fejhallgató-erősítő jól láthatóan a stílusos felhasználókat célozza meg, de a hangminőség tekintetében sem vallhat szégyent. A vékony készülékházban egy ESS Sabre DAC segítségével szólalnak meg a minőségi hangok egészen 384 kHz LPCM és DSD256 minőségig. A HA-2 két USB bemenettel rendelkezik, egy Type A és egy micro B típussal az alján, valamint két 3,5 milliméteres kimenettel a tetején. Ezek egyike egy fejhallgató csatlakozó, míg a másik viszont használható analóg inputként és line kimenetként is, mellyel hagyományos hifi rendszerekre csatlakoztathatjuk. A sokféle Apple és Android eszközzel kompatibilis OPPO HA-2 okos választás azoknak, akik megfizethető áron keresnek tiszta hangot és kiváló teljesítményt.

 

Forgalmazza:

Audio Centrum

www.audiocentrum.hu

 

 

Focal-Sopra-No2-net.png

 

EUROPEAN HIGH-END LOUDSPEAKER 2015-2016

Focal Sopra No2


Focal-Sopra-No2.jpg

 

A gyártó Electra, és a csúcsmodell Utopia közé pozícionált új sorozatú hangfalainak különleges megjelenést ad a különféle élénk színekben pompázó külső. A háromutas kialakításban a Focal “W-kónuszú” hangszórói dolgoznak: egy pár 18 centis woofer, egy 16,5 centis középsugárzó, valamint egy jól bevált, és a cég által tesztelt berillium - fordított dóm rendszerű magassugárzó. A Sopra No2 a gyártó legújabb sikere azon a fejlesztési úton, amit a mágnesek és hangszórók felfüggesztésével ért el, és amivel csökkenteni tudják a torzítás mértékét. A Focal igyekezete nagyon is kifizetődött. A Sopra No2 nagy tereket varázsol, tágas és világos hangképet ad, amely erős de nem erőltetett, ezzel új mércét állítva ebben a termék kategóriában. 

 

Forgalmazza:

Penna-Poor

www.penna-poor.hu

 

 

Hegel-H160-net.png

 

EUROPEAN AMPLIFIER 2015-2016

Hegel H160


Hegel-H160.jpg

 

A modern, integrált erősítők mintapéldája a Hegel H160-as modell, ami 150 wattos kimenettel és egy innovatív, flexibilis dizájnnal hódít. Analóg és digitális bemenetekkel egyaránt rendelkezik, így koaxiális és optikai, valamint USB és hálózati kapcsolatokat is tud  kezelni, utóbbi támogatja a DLNA és az Apple AirPlay szabványt is. A H160-ban egy külön végerősítő is található 6,35 milliméteres aljzattal, amely a legegzotikusabb fejhallgatókat is képes kiszolgálni. A H160-at bekapcsolva határozott hangképpel, mély és jól kordában tartott basszussal, valamint kitűnő zenei magasakkal szembesülhetünk.  A Hegel H160 –as modell tökéletes választás régi vágású, és újonc audiofileknek egyaránt.

 

Forgalmazza:

Audio Centrum

www.audiocentrum.hu

 

 

 

 

Naim-Mu-so-net.png

 

EUROPEAN COMPACT HI-FI SYSTEM 2015-2016

Naim Mu-so


Naim-Mu-so.jpg

 

A Naim jött, látott, és már legelső modelljével legyőzte a vezeték nélküli, egybeépített all-in-one rendszerek piacát. Az alumíniummal kombinált MDF házban hat egyedi hangszórót találunk, két magas-, két középsugárzót, valamint két elliptikus mélyet, melyek mindegyikét egy szintén egyedi, 75 wattos Class D erősítő hajt meg. A Mu-so kezelése kifejezetten egyszerű az érintés-érzékeny körkörös megoldással, amely a hangerőt, a bemenetválasztást és a zene lejátszását végzi, de dedikált mobilalkalmazással bárhonnan távvezérelhetjük is az eszközt. A Naim saját fejlesztésű, erőteljes DSP-je AirPlay, aptX, Bluetooth és UPnP kompatibilitást is kínál. A vezeték nélküli eszközök piacán kifejezetten erős a verseny, de elég meghallgatni a Naim Mu-so tiszta, ritmikus, erőteljes hangzását, és a versenytársakat máris elfelejthetjük.

 

Forgalmazza

Penna Poor Kft.

www.penna-poor.hu

 

 

 

Sennheiser-Momentum-M2-net (1).png

 

EUROPEAN HEADPHONES 2015-2016

Sennheiser MOMENTUM 2


Sennheiser-MOMENTUM-M2.jpg

 

A Sennheiser MOMENTUM 2 fejhallgató mindenben az előző sorozat sikerére épít. Az új változat nagyobb fülpárnákkal és összehajtható fejpánttal érkezik, így egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi az út közbeni használatot. Újdonság a fejlesztett minőségű in-line mikrofon és a visszahúzható vezeték, viszont megmaradt a luxuskivitelű bőr és szálcsiszolt acél használata. Nem kell hozzá csúcsminőségű hangforrás sem, hogy meghalljuk az erőteljes basszusokat, de ez a fejhallgató minden tartományban kifejezetten részletes hangképet hoz, ha a zene megkívánja. Összegzésül elmondhatjuk, hogy a MOMENTUM 2 jelenleg, és főleg árához mérten, a kategória csúcsa.

 

Forgalmazza:

Audio Partner Kft.

www.audiopartner.hu

 

 

Pro-Ject-RPM3-Carbon-net.png

 

EUROPEAN TURNTABLE 2015-2016

Pro-Ject RPM3 Carbon


Pro-Ject-RPM3-Carbon.jpg

 

Ez a modell, élvezve a drágább RPM sorozatú lejátszók számára fejlesztett  technológiák előnyeit, fedélzeti szolgáltatások, és műszaki fejlesztések egész sorával rendelkezik a jobb hangleadás érdekében. A V alakú futómű és a dinamikusan kiegyensúlyozott forgótányér anyaga MDF, ez utóbbit egy újrahasznosított vynil LP lemezekből készült alátét egészít ki, amit egy külső tápegységről üzemeltetett, 15 voltos kompakt szinkronmotor hajt meg. Az új, 10”  hüvelykes, S-alakú hangszedő-kar fő jellemzője, hogy stabilitásáért és súlyozásáért egy gyantából és szénszálból készült ötvözet felel, amit az Ortofon, klasszikus 2M mozgó-mágneses hangszedőjének egyedi, ezüst drótozású változata egészít ki, amivel a lemezjátszó kifejezetten stabil és lenyűgöző hangra képes.

 

Forgalmazza:

Audio Centrum

www.audiocentrum.hu

 

 

 

Marantz-NA8005-net.png

 

EUROPEAN NETWORK MEDIA PLAYER 2015-2016

Marantz NA8005


Marantz-NA8005.jpg

 

Ez a felső kategóriás digitális zenelejátszó sokféle hangforrással működhet együtt, koaxiális és optikai bemeneteInek, aszinkron USB és hálózati streaming lehetőségeinek, valamint a 192kHz LPCM és DSD128 kompatibilitásnak köszönhetően. A lejátszó többek között támogatja az Apple AirPlay-t, a Spotify Connectet és az internetes rádiós szabványokat. Az előlapi USB bemenetre okostelefonokat, tableteket és, hogy tovább szélesítsük a funkciókat egyéb zenelejátszókat is csatlakoztathatunk. A széles spektrumú, finom magasakkal operáló eszköz jótékony hatású az alacsony bitrátájú fájloktól, gyenge minőségű AAC és MP3 alapú zenéktől megfáradt fülekre. A puha, de jelentős basszussal együtt válik kerek egésszé a kínálat, amI megérdemli az első helyet bármely hálózati hifi rendszerben.

 

Forgalmazza:

Horn Distribution

www.horndistribution.hu

 

 

Denon-HEOS-net.png

 

EUROPEAN MULTIROOM SYSTEM 2015-2016

Denon HEOS


Denon-HEOS.jpg

 

A Denon HEOS mindent tartalmaz ahhoz, hogy otthonunkat tökéletes hangzással lássuk el. A hangszórók többféle modellből (HEOS 1, 3, 5 és 7) tevődnek össze, melyek a kifejezetten sokoldalú HEOS Amp erősítőhöz és HEOS Link előerősítőhöz csatlakoznak. A HEOS HomeCinema tökéletes választás a modern televíziók alá, míg a HEOS Extend segítségével kiterjeszthetjük WiFi hálózatunkat a zene minél távolabbi, vezeték nélküli eljuttatásához. A teljes rendszert az intuitív HEOS app vezérli iOS és Android rendszerű eszközökről, többek között beépített Spotify, Tidal, Deezer és TuneIn radio kompetibilitással. Meglepően mély basszusokkal, határozott közepekkel és energikus magasakkal ez a jelenlegi legjobb megoldás arra, hogy az otthonunk minden részén tökéletes hangminőséget kapjunk.

 

Forgamazza:

Horn Distribution

www.horndistribution.hu

 

 

 

 

 

 

 

EISA LOGO KICSI.jpg

 

www.eisa.eu

 

 

EISA Awards 2015-2016 - A DÍJAK TELJES LISTÁJA

 

HIFI EXPERT GROUP:

 

EUROPEAN LOUDSPEAKER 2015-2016

Bowers & Wilkins CM6 S2

 

EUROPEAN HIGH-END AMPLIFIER 2015-2016

Mark Levinson No585

 

EUROPEAN USB DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2015-2016

OPPO HA-2

 

EUROPEAN HIGH-END LOUDSPEAKER 2015-2016

Focal Sopra No2

 

EUROPEAN AMPLIFIER 2015-2016

Hegel H160

 

EUROPEAN COMPACT HI-FI SYSTEM 2015-2016

Naim Mu-so

 

EUROPEAN HEADPHONES 2015-2016

Sennheiser MOMENTUM 2

 

EUROPEAN TURNTABLE 2015-2016

Pro-Ject RPM3 Carbon

 

EUROPEAN NETWORK MEDIA PLAYER 2015-2016

Marantz NA8005

 

EUROPEAN MULTIROOM SYSTEM 2015-2016

Denon HEOS

 

 

HT AUDIO EXPERT GROUP:

 

EUROPEAN HT RECEIVER 2015-2016

Pioneer VSX-930

 

EUROPEAN HT SOLUTION 2015-2016

Philips Fidelio B5

 

EUROPEAN SOUNDBASE 2015-2016

Sony HT-XT3

 

EUROPEAN SOUNDBAR 2015-2016

Canton DM 90.3

 

EUROPEAN HT SPEAKER SYSTEM 2015-2016

Klipsch Reference Premiere RP-280 Home Theatre System

 

EUROPEAN BEST VALUE HT SPEAKER SYSTEM 2015-2016

JBL Arena Cinema 5.1

 

EUROPEAN HT SUBWOOFER 2015-2016

ELAC SUB 2070

 

KÖZÖS DÍJ - HT VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP

EUROPEAN BLU-RAY PLAYER 2015-2016

Pioneer BDP-LX88

 

KÖZÖS DÍJ - HT VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP

EUROPEAN HT STREAMING SOLUTION

Netflix

 

 

HT VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP:

 

EUROPEAN HOME THEATRE PROJECTOR 2015-2016

Epson EH-LS10000

 

EUROPEAN BEST BUY TV 2015-2016

Philips 55PUS7600

 

EUROPEAN HOME THEATRE TV 2015-2016

LG 65EG960V

LG 65EG9609 (Germany)

 

EUROPEAN HIGH END TV 2015-2016

Samsung UE65JS9500

Samsung UE65JS9590 (Germany)

Samsung UE65JS9580 (Austria, Switzerland)

Samsung UE65JS9580Q (Serbia)

Samsung UE65JS9500L (Belgium, Netherlands)

Samsung UE65JS9502 (Czech Republic)

Samsung UE65JS9505 (Denmark, Sweden, Finland, Norway)

 

EUROPEAN SMART TV 2015-2016

LG 65UF950V

LG 65UF9509 (Germany)

 

EUROPEAN CAMCORDER 2015-2016

Panasonic HC-WX970

Panasonic HC-WX979 (Germany, Austria)

 

EUROPEAN DESIGN TV 2015-2016

Sony KD-65X9005C

 

KÖZÖS DÍJ - HT AUDIO EXPERT GROUP

EUROPEAN BLU-RAY PLAYER 2015-2016

Pioneer BDP-LX88

 

KÖZÖS DÍJ - HT AUDIO EXPERT GROUP

EUROPEAN HT STREAMING SOLUTION 2015-2016

Netflix

 

KÖZÖS DÍJ - PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP

EUROPEAN PHOTO & VIDEO CAMERA 2015-2016

Panasonic LUMIX DMC-G7/G70

 

 

PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP:

 

EUROPEAN CONSUMER DSLR CAMERA 2015-2016

Nikon D5500

 

EUROPEAN PROSUMER DSLR CAMERA 2015-2016

Canon EOS 7D Mark II

 

EUROPEAN PROFESSIONAL DSLR CAMERA 2015-2016

Canon EOS 5DS/5DS R

 

EUROPEAN CONSUMER COMPACT SYSTEM CAMERA 2015-2016

Fujifilm X-T10

 

EUROPEAN PROSUMER COMPACT SYSTEM CAMERA 2015-2016

Olympus OM-D E-M5 II

 

EUROPEAN PROFESSIONAL COMPACT SYSTEM CAMERA 2015-2016

Sony α7 II

 

EUROPEAN PREMIUM COMPACT CAMERA 2015-2016

Leica Q

 

EUROPEAN TRAVEL COMPACT CAMERA 2015-2016

Sony Cyber-shot DSC-HX90/V

 

EUROPEAN DSLR LENS 2015-2016

SIGMA 24mm F1.4 DG HSM | Art

 

EUROPEAN PROFESSIONAL DSLR LENS 2015-2016

Canon EF 11-24mm f/4L USM

 

EUROPEAN DSLR ZOOM LENS 2015-2016

Tamron SP 15-30mm F2.8 Di VC USD

 

EUROPEAN DSLR TELEPHOTO ZOOM LENS 2015-2016

SIGMA 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM | Sports

 

EUROPEAN COMPACT SYSTEM LENS 2015-2016

Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS

 

EUROPEAN COMPACT SYSTEM ZOOM LENS 2015-2016

Fujifilm Fujinon XF 16-55mm F2.8 R LM WR

 

EUROPEAN PROFESSIONAL COMPACT SYSTEM LENS 2015-2016

Olympus M.Zuiko Digital ED 40‑150mm F2.8 PRO

 

EUROPEAN PHOTO INNOVATION 2015-2016

DxO ONE

 

KÖZÖS DÍJ - MOBILE DEVICES EXPERT GROUP

EUROPEAN SMARTPHONE CAMERA 2015-2016

LG G4

 

KÖZÖS DÍJ - HT VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP

EUROPEAN PHOTO & VIDEO CAMERA  2015-2016

Panasonic LUMIX DMC-G7/G70

 

 

IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP:

 

EUROPEAN IN-CAR HEAD UNIT 2015-2016

Kenwood DNX7150DAB

 

EUROPEAN IN-CAR AMPLIFIER 2015-2016

HELIX P SIX DSP

 

EUROPEAN IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2015-2016

Hertz MLK 1650.3

 

EUROPEAN IN-CAR SUBWOOFER 2015-2016

Focal Performance Expert P 25 F

 

EUROPEAN IN-CAR PROCESSOR 2015-2016

HELIX DSP PRO

 

EUROPEAN IN-CAR PREMIUM UPGRADE 2015-2016

Alpine X701D-A

 

EUROPEAN IN-CAR SMART UPGRADE 2015-2016

MOSCONI GLADEN PICO 2

 

EUROPEAN IN-CAR HIGH-END COMPONENT 2015-2016

Ground Zero GZPW Reference 250

 

 

MOBILE DEVICES EXPERT GROUP:

 

EUROPEAN ADVANCED SMARTPHONE 2015-2016

Samsung Galaxy S6 edge

 

EUROPEAN CONSUMER SMARTPHONE 2015-2016

Huawei P8

 

EUROPEAN MULTIMEDIA SMARTPHONE 2015-2016

Sony Xperia Z3+

 

EUROPEAN MOBILE HEADPHONES 2015-2016

AKG N60NC

 

EUROPEAN MOBILE SPEAKER 2015-2016

JBL Xtreme

 

EUROPEAN TABLET 2015-2016

Lenovo YOGA Tablet 2 Pro

 

EUROPEAN WEARABLE DEVICE 2015-2016

LG Watch Urbane

 

KÖZÖS DÍJ - PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP

EUROPEAN SMARTPHONE CAMERA 2015-2016

LG G4

 

EISA LOGO KICSI.jpg

 

 

www.eisa.eu

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.127166 másodperc.