MOBIL ESZKÖZÖK - EISA DÍJAK 2016-2017

| 2016. Augusztus 14., Vasárnap 22:00

A mobil eszközök hihetetlen fejlődésen mentek keresztül, és ma már nem csak a kommunikáció, hanem a szórakoztatás, és a fotózás eszközeivé is váltak, melyek Bluetooth kapcsolaton keresztül tökéletes platformot kínálnak a felhasználóknak.

MOBILE ESZKÖZÖK

 

EUROPEAN-ADVANCED-SMARTPHONE-2016-2017---HTC-10.png

 

EUROPEAN ADVANCED SMARTPHONE 2016-2017

HTC 10

 

htc-10jpg.jpg

 

A készüléket a legújabb Qualcomm Snapdragon 820 processzor és 4 GB RAM által összeállított motor hajtja, melyet 5,2 hüvelykes képátlójú QHD kijelző, 3000 mAh kapacitású akku, valamint Quick Charge 3.0 töltő egészít ki. A HTC 10 ezen felül egy lenyűgöző, 12 megapixeles  UltraPixel kamerával rendelkezik, valamint egy kiegészítő szelfikamerával a frontoldalon. Az optikai képstabilizátor mellett külön extra a HTC bejáratott Sense felhasználói felülete, amely duplikált és felesleges alkalmazásoktól mentesen működik. Ez az összeállítás már így is a legjobb csúcskategóriás okostelefonná teszi a készüléket, de ha egy kicsit megkapirgáljuk a felszínt, még több kiemelkedő funkciót találhatunk. Ilyen például a 24-bites nagy felbontású hangkezelésre képes DAC, valamint a lenyűgöző unibody fém készülékház, mely egyedi kontúrjaival, többtextúrás felületkezelésével nem csak okossá, de gyönyörűvé is varázsolja ezt a HTC okostelefont.

 

www.htc.com

 

 

EUROPEAN-CONSUMER-SMARTPHONE-2016-2017---Huawei-P9.png

 

EUROPEAN CONSUMER SMARTPHONE 2016-2017

Huawei P9

 

huawei-p9jpg.jpg

 

Néha egy termék értékét az adja, ha a legfontosabb funkciókat épp kézreállóan képes egy fedél alá hozni, és a Huawei P9 pontosan ebben jeleskedik. Az 5,2 hüvelykes képátlójú, full HD felbontású IPS-NEO LCD panel alatt a gyártó saját gyártású HiSilicon Kirin 955 processzora dolgozik, amely a hatodik generációs Android fölé faragott Emotion 4.1 felhasználói felületet hajtja meg. A P9 nem csak a válogatott alapanyagokból készült készülékházzal mutat magából sokat, hanem azzal a ténnyel is, hogy a Huawei, mobilgyártók közül elsőként a Leica fotós tudását építi a készülékébe. A dupla lencsés kamerával több fényt ejthetünk rabul, és tisztább fotókat, videókat rögzíthetünk. A 3000 mAh kapacitású akku elegendő energiát biztosít ahhoz, hogy két töltés között minden fontos momentumot fotóvá varázsoljunk, a gyémánt-vágott szélekkel és lekerekített sarkokkal díszített kialakítás a 2.5D üveg borítással a P9-et egyszerre teszi praktikussá és széppé.

 


www.huawei.com

 

 

EUROPEAN-MOBILE-HEADPHONES-2016-2017---JBL-Reflect-Mini-BT.png

 

EUROPEAN MOBILE HEADPHONES 2016-2017

JBL Reflect Mini BT

 

jbl-reflect-mini-btjpg.jpg

 

Ez a Bluetooth fülhallgató már külsőleg is felrázza az egyébként elég langyos piacot friss színeivel, közben pedig az átgondolt funkcionalitás és a praktikus alkalmazások sportoláshoz is ideálissá teszik. Külön jó pont az izzadást is elviselő anyaghasználat, a többféle fülbe illeszthető modul és az éjszakai futáshoz kiváló, fényvisszaverő kialakítás. Ami viszont a leginkább kitűnik, hogy ez a kifejezetten könnyed fülhallgató milyen kristálytiszta hangot és erős basszust képes kiadni magából, miközben ilyen hatékonyan izolálja a külső környezet hangjait. A JBL Reflex Mini BT beépített mikrofonnal is rendelkezik, amely telefonbeszélgetés közben minimális szinten tartja a háttérzajt. Egy feltöltéssel nyolc órányi zenehallgatásra képes, tehát egyszerűen nincs mit nem szeretni rajta.

 

www.extremeaudio.hu

 

 

EUROPEAN-MOBILE-SPEAKER-2016-2017---JBL-Charge-3.png

 

EUROPEAN MOBILE SPEAKER 2016-2017

JBL Charge 3

 

jbl-charge-3jpg.jpg

 

Dupla oldalsó mélysugárzóinak köszönhetően ez a kifejezetten friss kinézetű eszköz olyan erőteljes basszust produkál, amely áthatja a teljes hangképet. Ha pedig még jobb és hangosabb hatást szeretnénk elérni, többet is összeköthetünk ebből a hangszóróból, melyek szinkronban játsszák le a zenét. Még az esőtől vagy a ráfröccsenő víztől sem kell félnünk, mivel a JBL Charge 3-at az IPX7 szabvány szerint készítették, így akár víz alá is meríthető. További nagyszerű tulajdonsága a 600 mAh akkumulátor, ami akár 20 órányi zenelejátszást is lehetővé tesz, de akár hordozható töltőként is használhatjuk más mobil eszközeink számára, tehát máris megtaláltuk a tökéletes mobil-zenei útitársat.


www.extremeaudio.hu

 

 

EUROPEAN-WEARABLE-DEVICE-2016-2017---Garmin-fenix-3-HR.png

 

EUROPEAN WEARABLE DEVICE 2016-2017

Garmin fēnix 3 HR

 

garmin-f-onix-3-hrjpg.jpg

 

Egy igazán csúcskategóriás eszköz, amely a viselhető eszközökkel kapcsolatos elvárások mindegyikének megfelel egyszerre. A Garmin fēnix 3 HR konkrétan a legkiválóbb viselhető kütyü, amit manapság a csuklójára csatolhat az ember. A többféle sporthoz és szabadidős tevékenységhez használható funkciókkal felszerelt eszköz egyben okosóraként is működik, így nem csak a sportolás közben, de előtte és utána is kiváló társunk lehet a sokféle hardveres tulajdonságának és adatgyűjtő képességének köszönhetően. Ráadásul egy kimondottan jól megtervezett társ-alkalmazást használhatunk hozzá, amely sokféle párosítható mobileszközzel kompatibilis – ezzel hozhatjuk ki igazán a maximumot ebből az okosórából, amely a leginnovatívabb és a leginkább „vágykeltő” viselhető eszközzé teszi a világon.


www.garmin.com

 

 

EUROPEAN-BUDGET-SMARTPHONE-2016-2017---Coolpad-Torino.png

 

EUROPEAN BUDGET SMARTPHONE 2016-2017

Coolpad Torino

 

coolpad-torinojpg.jpg

 

Az árérzékeny vásárlók számára kifejlesztett okostelefon két olyan tulajdonságot is felvonultat, amely ezen az árszinten meglepőnek számít. Egyrészt az ultragyors 4G csatlakozás lehetőségét, másrészt egy ujjlenyomat-érzékelőt, amelyet ráadásul nem csak biztonsági téren használhatunk, hanem aktiválhatunk vele alkalmazásokat, vagy épp elkattinthatjuk a fotókat is fényképezés közben. Az eszközön akár egyszerre futhat két külön Facebook, Viber, WhatsApp vagy egyéb szolgáltatás fiókja, de kapunk privát, biztonságos helyet képeinknek, videóinknak és üzeneteinknek. Nyolcmagos Snapdragon processzora, 3GB RAM-ja és 16GB beépített háttértára (amely microSD kártyával bővíthető) a Torino mobilt bármilyen feladatra alkalmassá teszi, a kényelmes nagyságú, 5,5 hüvelykes képátlójú kijelző pedig csak hab a tortán. Ritka, hogy ilyen áron egy ennyire jó tudású mobilt találunk a piacon, ami ilyen sok mindent nyújt, ráadásul ennyire élvezetes használni is.

 

 

www.coolpad.com

 

 

EUROPEAN-VR-HEADSET-2016-2017---HTC-Vive.png

 

EUROPEAN VR HEADSET 2016-2017

HTC Vive

 

htc-vivejpg.jpg

 

Egy vezeték nélküli kontroller-párral és két bázisállomással kiegészítve ez a VR headset az, ami a legjobban mutatja az utat a virtuális valóság felé. A frontoldali kamerája segít abban, hogy a szemünk elé táruló virtuális világot a lehető legjobban egyesíteni lehessen a minket körülvevő valódival egy felejthetetlen élmény eléréséhez. 32 érzékelőjével, 110 fokos betekintési szögével, a 2160x1200 képpontos felbontásával és 90Hz képfrissítésével a HTC Vive által közvetített kép teljesen hihető, a grafikától az állunk koppan a földön, összességében ez nyújtja a leginkább magával ragadó VR-élményt ma a piacon. A 360 fokos mozgáskövetés ráadásul a VR-élményt is magasabb szintre emeli, mivel figyeli saját pontos elhelyezkedésünket a térben, ezáltal valós interakciós és felfedezési lehetőségeket ad a virtuális világban. A jövő ezennel megérkezett.


www.htc.com

 

 

EUROPEAN-MOBILE-INNOVATION-2016-2017---LG-G5.png

 

EUROPEAN MOBILE INNOVATION 2016-2017

LG G5

 

lg-g5jpg.jpg

 

Már alanyi jogon is egy lenyűgöző, csúcskategóriás okostelefon az LG G5, ám a Friends nevű megoldás az, ami igazán a legmagasabb szintre emeli. Az innovatív, moduláris felépítés által a telefon kinézetét és használatát aszerint alakíthatjuk át, hogy éppen mire van szükségünk az adott pillanatban. Emellett lenyűgöző fotókat készít a duál lencsés, nagylátószögű kamerarendszerével. Ha pedig a felhasználók csatlakoztatják a CAM Plus modult, egyfajta mini fényképezőgépet faraghatnak a telefonból a jobban megfogható markolat és a kézre eső manuális vezérlők segítségével. A Hi-Fi Plus Module segítségével pedig a hangminőséget lehet felturbózni, melyben a kiegészítőbe épített 32-bites DAC játszik szerepet. A G5-ben egyébként kiemelkedő minőségű, 5,3 hüvelykes képátlójú Quad HD kijelző található nagy pixelsűrűséggel és 850 nites maximum fényerővel, amely akár tűző napfény mellett is kiváló marad a képminőség.

 

www.lg.hu

 

 

EUROPEAN-SMARTPHONE-CAMERA-2016-2017---Samsung-Galaxy-S7---S7-edge.png

 

 

Közös díj a Foto Szakértői csoporttal.


EUROPEAN SMARTPHONE CAMERA 2016-2017

Samsung Galaxy S7 / S7 edge

 

samsung-galaxy-s7-edgejpg.jpg

 

A Samsung csúcskategóriás duójába épített kamerája gyakorlatilag minden körülmények között kiváló minőségre képes. A Dual Pixel Sensor 12 megapixeles, ráadásul az egyes képpontok is megnövelt méretűek: ez gyorsítja az autofókuszt, ráadásul fázisfelismeréssel együtt. Az f/1.7-es lencse sokkal több fényt képes érzékelni és lehetővé teszi, hogy még sötétben is kifejezetten részletes és gyönyörű képeket készítsünk. A fotókat ráadásul RAW formátumban is elmenthetjük, míg videókat 4K felbontásig rögzíthetünk. A Galaxy S7 / S7 Edge fotós szoftvere okos és egyben könnyen kezelhető, ám azokban az esetekben, amikor manuális beállításokra van szükség, egy Pro módot is kínál a kreatív és profi végeredmény érdekében.

 

www.samsung.hu

 

 

EUROPEAN-USB-DAC-HEADPHONE-AMPLIFIER-2016-2017---Chord-Mojo.png

 

with Hi-Fi

EUROPEAN USB DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2016-2017

Chord Mojo

 

chord-mojojpg.jpg

 

A legjobb minőségű DAC megoldásokból származó tapasztalatokkal felvértezve a Chord zsebbevaló méretű, mégis kifejezetten hatékony USB fejhallgató erősítője tömör alumíniumból készült készülékházban érkezik, melyen színkódolt vezérlők segítik a könnyű kezelést. Az akkumulátorról működő Mojo minden digitális jelfeldolgozása és DAC funkciója az átlagosan bejáratott megoldások helyett saját kóddal történik, ezáltal kompatibilissé teszi az LPCM audió formátumokkal 768kHz-ig és a DSD-vel DSD256-ig. A tervezett bővítő egységekkel SD memóriakártya bővítést, WiFi képességeket, valamint Bluetooth kiegészítőt is kaphat, ezzel megnövelve felhasználhatósági körét, így a meglévő hangminősége mellett a maximumot kaphatjuk a pénzünkért.

 

www.chord-mojo.com

 

EISA LOGO KICSI.jpg

 

More informations about the Eisa Awards 2016-2017:

www.eisa.eu

 

TOVÁBBI EISA DÍJAK / EISA AWARDS LIST 2016-2017


 

HOME THEATER AUDIO EXPERT GROUP

 

EUROPEAN HT SPEAKER SYSTEM 2016-2017

DALI OPTICON 5.1

 

EUROPEAN HT RECEIVER 2016-2017

Denon AVR-X2300W

 

EUROPEAN SOUNDBASE 2016-2017

Canton DM 55

 

EUROPEAN SOUNDBAR 2016-2017

Yamaha YSP-5600

 

EUROPEAN HT HIGH END 2016-2017

Trinnov Audio Altitude32

 

EUROPEAN BEST VALUE HT SPEAKER SYSTEM 2016-2017

Monitor Audio Bronze 5.1

 

Közös díj a Házimozi Dísplay & Video szakértői csoporttal

EUROPEAN ULTRA HD PLAYER 2016-2017

Panasonic DMP-UB900

 

Közös díj a Házimozi Dísplay & Video és Audio HiFi szakértői csoporttal /

With HT Video and HiFi

EUROPEAN AV ACCESSORY 2016-2017

SPIN remote

 

 

HiFi AUDIO EXPERT GROUP

 

EUROPEAN HIGH-END LOUDSPEAKER 2016-2017

Bowers & Wilkins 802 D3

 

EUROPEAN LOUDSPEAKER 2016-2017

ELAC Debut F6

 

EUROPEAN COMPACT AUDIO SYSTEM 2016-2017

Naim Audio Mu-so Qb

 

EUROPEAN TURNTABLE 2016-2017

Pro-Ject The Classic

 

EUROPEAN STEREO SYSTEM 2016-2017

Marantz CD6006 & PM6006

 

EUROPEAN NETWORK MEDIA PLAYER 2016-2017

Bluesound NODE 2

 

EUROPEAN HIGH-END DAC 2016-2017

Hegel HD30

 

EUROPEAN HIGH-END HEADPHONES 2016-2017

AKG N90Q

 

EUROPEAN MULTIROOM SYSTEM 2016-2017

Sonos PLAY:5

 

Közös díj a Házimozi Dísplay & Video és Audio - HiFi szakértői csoporttal /

with HT Video and HT Audio Expert Groups

EUROPEAN AV ACCESSORY 2016-2017

SPIN remote

 

Közös díj a Mobil szakértői  szakértői csoporttal/

with Mobile Expert Group

EUROPEAN USB DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2016-2017

Chord Mojo                  

 

 

MOBILE DEVICES EXPERT GROUP

 

EUROPEAN ADVANCED SMARTPHONE 2016-2017

HTC 10

 

EUROPEAN CONSUMER SMARTPHONE 2016-2017

Huawei P9

 

EUROPEAN MOBILE HEADPHONES 2016-2017

JBL Reflect Mini BT

 

EUROPEAN MOBILE SPEAKER 2016-2017

JBL Charge 3

 

EUROPEAN WEARABLE DEVICE 2016-2017

Garmin fēnix 3 HR

 

EUROPEAN BUDGET SMARTPHONE 2016-2017

Coolpad Torino

 

EUROPEAN VR HEADSET 2016-2017

HTC Vive

 

EUROPEAN MOBILE INNOVATION 2016-2017

LG G5

 

Közös díj a FOTO szakértői csoporttal / with Photo Expert Group

EUROPEAN SMARTPHONE CAMERA 2016-2017

Samsung Galaxy S7 / S7 edge

 

Közös díj a HiFi AUDIO szakértői csoporttal / with HiFi  Audio Expert Group

EUROPEAN USB DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2016-2017

Chord Mojo

 

 

HOME THEATER DISPLAY and VIDEO EXPERT GROUP

 

EUROPEAN TV 2016-2017

Samsung UE55KS9000

Samsung UE55KS9090 – Germany, Italy

Samsung UE55KS9080 – Austria, Switzerland

Samsung UE55KS9002 – Czech Republic

Samsung UE55KS9005 – Denmark, Finland, Norway, Sweden

 

EUROPEAN HOME THEATRE TV 2016-2017

Panasonic TX-65DX900E

Panasonic TX-65DX900 – Belgium, France, Italy, Portugal, Spain

Panasonic TX-65DX902 – Ireland, United Kingdom

Panasonic TX-65DXW904 – Austria, Germany, Netherlands

Panasonic TX-65DXC904 – Switzerland

 

EUROPEAN SMART TV 2016-2017

LG UH770V

LG UH7707

LG UH7709

 

EUROPEAN HIGH-END TV 2016-2017

LG Signature OLED65G6

 

EUROPEAN HOME THEATRE PROJECTOR 2016-2017

BenQ W2000

 

EUROPEAN BEST BUY LARGESCREEN TV 2016-2017

Philips 65PUS7601

 

Közös díj a Házimozi AUDIO szakértői csoporttal /

with HOME THEATER Audio Expert Group

EUROPEAN ULTRA HD PLAYER 2016-2017

Panasonic DMP-UB900   

 

Közös díj a Házimozi AUDIO szakértői csoporttal /

With HT Audio and HiFi Expert Group

EUROPEAN ACCESSORY 2016-2017

SPIN remote

 

 

Közös díj a FOTO szakértői csoporttal /

With Photo Expoert Group

EUROPEAN PHOTO & VIDEO CAMERA 2016-2017

Sony α7S II

 

 

Közös díj a FOTO szakértői csoporttal /

With Photo Expet Group

EUROPEAN ACTION CAMCORDER 2016-2017

Olympus TG-Tracker

 

 

PHOTO EXPERT GROUP

 

EUROPEAN DSLR CAMERA 2016-2017

Canon EOS 80D

EUROPEAN PROSUMER DSLR CAMERA 2016-2017

Nikon D500

EUROPEAN PROFESSIONAL DSLR CAMERA 2016-2017

Canon EOS-1D X Mark II

EUROPEAN CONSUMER COMPACT SYSTEM CAMERA 2016-2017

Olympus OM-D E-M10 Mark II

EUROPEAN PROSUMER COMPACT SYSTEM CAMERA 2016-2017

Sony α6300

EUROPEAN PROFESSIONAL COMPACT SYSTEM CAMERA 2016-2017

Fujifilm X-Pro2

EUROPEAN PREMIUM COMPACT CAMERA 2016-2017

Sony Cyber-shot RX1R II

EUROPEAN TRAVEL COMPACT CAMERA 2016-2017

Panasonic Lumix DMC-TZ100

EUROPEAN DSLR LENS 2016-2017

Tamron SP 85mm F1.8 Di VC USD

EUROPEAN PROFESSIONAL DSLR LENS 2016-2017

Canon EF 35mm F1.4L II USM

EUROPEAN DSLR ZOOM LENS 2016-2017

Sigma 50-100mm F1.8 DC HSM Art

EUROPEAN PROFESSIONAL COMPACT SYSTEM LENS 2016-2017

Sony FE 85mm F1.4 GM

EUROPEAN COMPACT SYSTEM ZOOM LENS 2016-2017

Fujinon XF100-400mm F4.5-5.6 R LM OIS WR

EUROPEAN PHOTO INNOVATION 2016-2017

Panasonic DUAL I.S. System

EUROPEAN PHOTO SOFTWARE 2016-2017

DxO OpticsPro 11

EUROPEAN PHOTO PRINTER 2016-2017

Canon imagePROGRAF PRO-1000

Közös díj a Házimozi Dísplay & Video szakértői csoporttal

With HT Video and Video Expert Group

EUROPEAN PHOTO & VIDEO CAMERA 2016-2017

Sony α7S II

 

Közös díj a Házimozi Dísplay & Video szakértői csoporttal

With HT Display  and Video  Expert  Group

EUROPEAN ACTION CAMCORDER 2016-2017

Olympus TG-Tracker

 

Közös díj a Mobil szakértői  szakértői csoporttal/

With Mobile Expert Group

EUROPEAN SMARTPHONE CAMERA 2016-2017

Samsung Galaxy S7 / S7 edge

 

 

IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP

 

EUROPEAN IN-CAR HEAD UNIT 2016-2017

Kenwood DDX5016DAB

 

EUROPEAN IN-CAR HD PLAYER 2016-2017

Sony RSX-GS9

 

EUROPEAN IN-CAR SMART UPGRADE 2016-2017

Match M 5DSP

 

EUROPEAN IN-CAR SUBWOOFER 2016-2017

Hertz Mille Legend ML 2500.3

 

EUROPEAN IN-CAR PROCESSOR 2016-2017

Audison bit One HD

 

EUROPEAN IN-CAR HIGH-END COMPONENT 2016-2017

Ground Zero GZPA Reference 4PURE

 

EUROPEAN IN-CAR INTEGRATION 2016-2017

Mosconi GLADEN DSP 8TO12 AEROSPACE

 

EUROPEAN IN-CAR INNOVATION 2016-2017

Clarion Full Digital Sound

 

EISA LOGO KICSI.jpg

 

More information about the Eisa Awards 2016-2017

www.eisa.eu

 

( - )

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 2.048499 másodperc.