HÁZIMOZI AUDIO DÍJAK - EISA 2017-2018

| 2017. Augusztus 14., Hétfő 22:00

Végtelen a rendelkezésre álló választék a házimozi audio területen, ahol az idei felhozatal bővelkedik az olcsó de praktikus eszközöktől, egészen a falba építhető high-end szuper megoldásokig. Az EISA díjak tökéletesen igazolják az aktuális trendet.

 

EISA HOME THEATER SPEAKER SYSTEM 2017-2018

Focal Sib Evo

 

Focal_Sib_Evo_web.jpg

 

EISA-Award-Logo-Focal-Sib-Evo.png

 

Ha valaki már azt gondolta volna, hogy a Focal Sib & Cub sorozata volt a legjobb, amit egy kompakt és stílusos vonal elérhet, téved: itt a Sib Evo, ami felkavarja az eddig ismert piacot, és bemutatja a teljesítmény új dimenzióját. Az újjávarázsolt dizájn miatt az előd érdemei szinte eltörpülnek, a felfelé mutató, a Dolby Atmos és a DTS: X 3D audió tulajdonságokkal felszerelt hangszórók pedig elérik, hogy a surround hang tényleg körbefolyja a hallgatót, még felülről is. A jelentős szub-sugárzó erős, rhythmos mélyei gazdag középső és részletes magasakhoz adódnak, és végül csaknem hihetetlen, hogy milyen hatalmas hang jön ki egy ilyen apró eszköz. A Sib Evo a Focal portfóliójának kiváló új tagja.

 

---------------------------- 

 

EISA HOME THEATRE RECEIVER 2017-2018

Yamaha RX-V483

 

Yamaha_RX-V483_web.jpg

EISA-Award-Logo-Yamaha-RX-V483.png

 

Ne tévesszen meg senkit az elérhető árszint: ez az AV erősítő a funkciók teljes tárházát kínálja. Hihetetlen minőségű 5.1 surround hangzás Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio kompatibilitással felvértezve, de van itt 4K (többek között Dolby Visionnel és HDR10-zel), valamint SD-ről HD-re felskálázás és HDMI-n keresztüli Ultra HD. A vezeték nélküli streaminget Bluetooth segíti, a Yamaha MusicCast technológiája pedig egy többhelyiséges összeállítás központi egységévé varázsolja ezt az erősítőt. Okos tervezési megoldásaival, robosztus kialakításával és a Cinema DSP 3D hangeffektjeivel az RX-V483 egy multiplex moziterem minden előnyét repíti a szobánkba: a gyártó egy impresszív mindenest alkotott. Lenyűgöző 5.1 házimozi hang MusicCast többhelyiséges extrákkal, jócskán az elérhető árcédula átlaga fölött.

 

------------------------   

 

EISA SOUNDBAR 2017-2018

LG SJ9

 

LG-SJ9_web.jpg

 

EISA-Award-Logo-LG-SJ9.png

 

Ritkán találni olyan soundbart, amely egyszerre elegáns kinézetű és tényleg bombasztikus hangteljesítményt képes, de az LG pontosan ezt a két tulajdonságot tudta maximálisan húzni a Dolby Atmos-kompatibilis csúcsmodelljében, az SJ9-ben. A két felfelé mutató hangszóró biztosítja az Atmosz-féle hihetetlen magas tartományokat, míg a doboz többi része elfoglaló széles mezőtől érkezik egy részletes középtartományra. A gazdag mélyeket vezeték nélkül, különálló mélynyomó biztosítja. Csatlakozási lehetőségek 4K / HDR kompatibilis HDMI-csatlakozás, vezeték nélküli Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat áll rendelkezésre. A zeneszeretők és az LG saját MusicFlow alkalmazásai, valamint a beépített Chromecast technológiát használó hangrácsos hangszóró, amely streaming és multiroom képességekkel ruházza fel a készüléket, 192kHz / 24 bites, nagyfelbontású felszállással és zenei legapróbb részletekkel hallhatóvá válnak. Vékony, elegáns ipari tervezés, amelynek hangja olyan csodálatos, mint a kinézete.

 

-----------------------------  

 

EISA TV AUDIO UPGRADE 2017-2018

Sonos PLAYBASE

 

Sonos_Playbase_web.jpg


EISA-Award-Logo-Sonos-PLAYBASE.png

 

A Sonos ismét bebizonyította, hogy képes újra és újra létrehozni azt a kompromisszummentes hangzást, amely a többhelyiséges hangrendszereit ilyen sikeressé tette. Vékony, kimunkált dizájn találkozik lenyűgöző teljesítménnyel: a három magas-, hat mély / közép-sugárzó kiegészül egy beépített wooferrel, hogy a tompa, élettelen tévés hangzást a múltba száműzhessük. Az egyszerű plug and play kezelhetőség miatt még az AV világ újoncai is pillanatok alatt működésre bírhatják a PLAYBASE-t, majd ugyanilyen könnyedén beléphetnek a zene-straming világába Wi-Fi és Ethernet kapcsolaton keresztül a Sonos kiváló alkalmazása segítségével. Elegancia, minőség és könnyű használat találkozásával új életre kelhet a televízió.

.

 

--------------------------  

 


EISA HOME THEATRE HIGH-END 2017-2018  

DALI PHANTOM S sorozat

 

Dali_Phantom_S_web.jpg

 

EISA-Award-Logo-DALI-PHANTOM-S-Series.png

 

Nem csak a neve Phantom, de egy igazi fantom természetre is! A DALI csúcskategóriás beépíthető rendszere ideális választás minden olyan házimozi-megszállottnak, akik látni ugyan nem szeretnék a hangfalaikat, de hallani nagyon is. A gyártó teljes hangzásbeli tudását diszkrét modellekbe építette, hogy egy erős, részletes hangképet kaphassunk, minden elemében olyan átütőt, mint amilyet a hagyományos, „dobozos” hangsugárzóktól megszokhattunk. Négy hangsugárzó, többek között egy Hybrid Tweeter modul és két további passzív sugárzó a mélyek kiemelésére: a PHANTOM S-280 a rendszer szíve, amelyet a kisebb S-180 és S-80 egészít ki, hogy összességében egy olyan szintű mozis hangélményt gyúrjanak össze, amit hallanunk kell, hogy elhiggyük. Falba építhető hangrendszer, amely hangdobozok nélkül is tökéletesen adja vissza a mindent körbevevő hangzás élményét.

 

----------------------------- 

 

 

EISA HOME THEATRE SOLUTION 2017-2018

Denon HEOS AVR

 

Denon_heos_AVR_web.jpg

 

EISA-Award-Logo-Denon-HEOS-AVR.png

 

A HEOS AVR-rel a Denon újraértelmezte a hagyományos házimozi erősítőt a vezeték nélküli, többhelyiséges korszak számára, ugyanis kábelektől megszabadított HEOS hangszórókat használ a hátsó csatornákra és a subwooferre. Ehhez adjuk hozzá a rendezett frontpanelt és a vékony készülékházat, valamint a kiterjedt kapcsolódási lehetőségeket az Ultra HD rendszerekhez, és megkapjuk ezt az erősítőt, amely bármilyen modern nappali dísze lehet. Erőteljes Class-D erősítés lehel életet a Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio mixekbe, de a HEOS AVR szépen játssza le a nagysűrűségű audiót is, akár DSD 128 minőségig, streamelve vagy USB-n keresztül. Már csak hab a tortán a szélesebb HEOS rendszer-integráció lehetősége, valamint a bolondbiztos beállítások és működés. Dobjunk sutba szinte minden kábelt és élvezzük a többhelyiséges surround hangzás varázsát!


-------------------------------------

 

EISA HOME THEATER SUBWOOFER 2017-2018

SVS PB16-Ultra

 

SVS_PB16-ultra_web.jpg


EISA-Award-Logo-SVS-PB16-Ultra.png

 

Két szóban össze lehet foglalni, mi teszi különlegessé ezt a subwoofert: méret és erő. Ott az óriási doboz (három hatalmas alsó hangréssel), a 16 hüvelykes hangsugárzó-szörny, valamint az 1,5kW Class-D erősítő, tehát méretre semmi sem szerény és apró. Eközben, akár filmnézés, akár zenehallgatás közben ez a méret hangminőségben is hihetetlen mélyekkel, de mégis egyensúlyban lévő, kontrollált minőséggel jár. A beállítást beépített parametrikus EQ segíti, de hasznos az okostelefonos társalkalmazás is. Az összhatás olyan, mint egy bársonykesztyűbe rejtett beton ököl: a PB16-Ultra a legjobb házimozi rendszerek ékköve. Óriási külső és erős hangsugárzó együttese szolgáltat jó értelemben félelmetes mélyhangzást.

 

 

---------------------------------------------------------

 

 

A HOME THEATER VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP - KÖZÖS DÍJ

 

 

EISA UNIVERZÁLIS ULTRA HD BLU-RAY PLAYER 2017-2018

OPPO UDP-203

 

Oppo_UDP-203_A3.jpg

 

EISA-Award-Logo-OPPO-UDP-203.png

 

Ez az OPPO első lemezes egysége a BDP-103D óta, de minden tekintetben megérte várni rá. Az UDP-203 az univerzális felépítéshez Ultra HD Blu-ray és HDR kompatibilitást ad, tehát ha a támogatott formátumok számát nézünk, egyszerűen nincs versenytársa. A képminőség (beleértve a Dolby Vision címeket) megkérdőjelezhetetlen, és a néző könnyen szabályozhatja a bitménységet, chroma samplinget és a HDR-SDR átalakítást. Az audió tekintetéven az UDP-203 egybegyúrja az SACD/DVD-Audio képességeket a hálózati, nagysűrűségű fájl-kompatibilitással, többcsatornás analóg kimenetekkel és 32-bites AKM DAC használatával. Az otthoni zenekönyvtárak jó kezekben lesznek, ez a lejátszó tisztán, precízen adja vissza minden hangjukat. A piacvezető szintű összeszerelési minőség és a jól összeállított menük erősítik a tökéletesség érzetét. Kiváló 4K debütálás!

 

---------------------------------

 

EISA BEST BUY ULTRA HD BLU-RAY LEJÁTSZÓ 2017-2018

Panasonic DMP-UB300 / UB400 sorozat

 

Panasonic_DMP-UB300_web.jpg

 

EISA-Award-Logo-Panasonic-DMP-UB300UB400-Series.png

 

A Panasonic ezzel az egységgel még lejjebb tudta tolni azt az árszintet, ahol a vásárlók beszállhatnak az Ultra HD Blu-ray világba. A kompakt dizájn okán a DMP-UB300 és DMP-U400 sorozat könnyen helyet találhat bármilyen házimozi-rendszerben, és mindenkit elámító vizuális hatásokra képes. A burkolat alatt a Panasonic 4K High Precision Chroma Processor hangolja tökéletesre a képeket, a finomhangolás pedig lehetővé teszi, hogy bárki a meglévő 4K tévéjéhez alakítsa az eszközt. A DMP-UB300/UB400 emellett hálózati médialejátszóként is megállja a helyét, többek között nagysűrűségű zenék támogatásával (így a DSD és 192kHZ/24-bit FLAC formátumokkal), valamint on-demand videózási lehetőséggel a saját alkalmazás-portálján át. Kiváló választás azoknak akik Ultra HD felbontásra szeretnének váltani.

 

------------------------------  

 

 

EISA LOGO KICSI.jpg

 

AZ EISA DÍJAK TELJES LISTÁJA 2017-2018

 

 

audio_logo.png

 

HI-FI EXPERT CSOPORT

EISA WIRELESS LOUDSPEAKER 2017-2018

KEF LS50 vezeték nélküli

 

EISA BEST VALUE LOUDSPEAKER 2017-2018

DALI SPEKTOR 6

 

EISA BOOKSHELF LOUDSPEAKER 2017-2018

Dynaudio Contour 20

 

EISA FLOORSTANDING LOUDSPEAKER 2017-2018

Q akusztikai koncepció 500

 

EISA HEADPHONES 2017-2018

Denon AH-D7200

 

EISA DAC / HEADPHONE AMPLIFIER 2017-2018

Pro-Ject Pre Box S2 digitális

 

EISA BEST VALUE TURNTABLE 2017-2018

Pro-Ject Essential III Flexi-tartomány

 

EISA HIGH-END TURNTABLE 2017-2018

ELAC Miracord 90

 

EISA INTEGRÁLT AMPLIFIER 2017-2018

Hegel Röst

 

EISA BEST VALUE AMPLIFIER 2017-2018

NAD C 338

 

EISA HIGH-END STEREO SYSTEM 2017-2018

Marantz SA-10 és PM-10

 

EISA HI-FI INNOVÁCIÓ 2017-2018

Devialet Gold Phantom

 

EISA MULTIROOM NETWORK PLAYER 2017-2018

Yamaha WXC-50

             

MOBIL ESZKÖZÖK SZAKÉRTŐI CSOPORT - KÖZÖS DÍJ

 

EISA PORTABLE DAC / HEADPHONE AMPLIFIER 2017-2018

RHA Dacamp L1

 

ht_logo.png

 

HOME THEATER AUDIO EXPERT CSOPORT


EISA HOME THEATER SPEAKER SYSTEM 2017-2018

Focal Sib Evo

 

EISA HOME THEATRE RECEIVER 2017-2018

Yamaha RX-V483

 

EISA SOUNDBAR 2017-2018

LG SJ9

LG SJC9A (US)

 

EISA TV AUDIO UPGRADE 2017-2018

Sonos PLAYBASE

 

EISA HOME THEATRE HIGH-END 2017-2018

DALI PHANTOM S sorozat

 

EISA HOME THEATRE SOLUTION 2017-2018

Denon HEOS AVR

 

EISA HOME THEATER SUBWOOFER 2017-2018

SVS PB16-Ultra

 

VIDEO & DISPLAY SZAKÉRTŐI CSOPORT - KÖZÖS DÍJ

 

EISA UNIVERSAL ULTRA HD BLU-RAY PLAYER 2017-2018

OPPO UDP-203

 

EISA BEST BUY ULTRA HD BLU-RAY LEJÁTSZÓ 2017-2018

Panasonic DMP-UB300 / UB400 sorozat

 

video_logo.jpg

 

HOME THEATER VIDEO & DISPLAY SZAKÉRTŐI CSOPORT

 

EISA HOME THEATER TV 2017-2018

Sony KD-65ZD9

 

EISA LCD TV 2017-2018

LG 55SJ850V (EU)

LG 55SJ8509 (EU)

LG 55SJ8500 (US)

LG 55SJ850T (Ausztrália)

 

EISA SMART TV 2017-2018

Samsung QE55Q7F

 

EISA OLED TV 2017-2018

LG OLED65E7

LG OLED65E7V (EU)

LG OLED65E7P (US)

LG OLED65E7T (Ausztrália)

 

EISA BEST BUY TV 2017-2018

TCL U55C7006

 

EISA BEST BUY OLED TV 2017-2018

Philips 55POS9002

 

EISA HOME THEATRE PROJECTOR 2017-2018

Epson EH-TW9300W

 

HOME THEATER AUDIO SZAKÉRTŐI CSOPORT - KÖZÖS DÍJ

 

EISA UNIVERSAL ULTRA HD BLU-RAY PLAYER 2017-2018

OPPO UDP-203

 

EISA BEST BUY ULTRA HD BLU-RAY LEJÁTSZÓ 2017-2018

Panasonic DMP-UB300 / UB400 sorozat

 

foto_logo.png

 

PHOTOGRAPHY SZAKÉRTŐI CSOPORT


EISA CONSUMER DSLR CAMERA 2017-2018

Canon EOS 77D

 

EISA PROSUMER DSLR CAMERA 2017-2018

Nikon D7500

 

EISA PROFESSIONAL DSLR CAMERA 2017-2018

Canon EOS 5D Mark IV

 

EISA FOGYASZTÓ COMPACT RENDSZERKAMERA 2017-2018

Fujifilm X-T20

 

EISA PROSUMER COMPACT RENDSZERKAMERA 2017-2018

Sony α6500

 

EISA KAMERA 2017-2018

Sony α9

 

EISA COMPACT CAMERA 2017-2018

Sony RX100 V

 

EISA SUPERZOOM CAMERA 2017-2018

Sony RX10 III

 

EISA PHOTO & VIDEO CAMERA 2017-2018

Panasonic Lumix DC-GH5

 

EISA INSTANT CAMERA 2017-2018

Fujifilm Instax SQUARE SQ10

 

EISA DSLR LENS 2017-2018

SIGMA 135mm F1.8 DG HSM | művészet

 

EISA DSLR ZOOM LENS 2017-2018

Tamron SP 150-600 mm F5-6,3 Di VC USD G2

 

EISA PROFESSIONAL DSLR LENS 2017-2018

Canon EF 16-35 mm-es F2.8L III USM

 

EISA COMPACT SYSTEM CAMERA LENS 2017-2018

Sony FE 100 mm-es F2.8 STF GM OSS

 

EISA PROFESSZIONÁLIS KOMPAKT RENDSZER CAMERA LENS 2017-2018

Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS

 

EISA COMPACT RENDSZERKAMERA ZOOM LENS 2017-2018

Az Olympus M.ZUIKO DIGITÁLIS ED 12-100 mm-es F4.0 IS PRO

 

EISA PHOTO INNOVATION 2017-2018

Tamron 18-400mm F3.5-6.3 Di II VC HLD

 

EISA PHOTO DISPLAY 2017-2018

EIZO ColorEdge CG2730

 

MOBIL ESZKÖZÖK SZAKÉRTŐI CSOPORT - KÖZÖS DÍJ

 

EISA SMARTPHONE CAMERA 2017-2018

Huawei P10

 

mobil.png

 

MOBIL BERENDEZÉSEK SZAKÉRTŐI CSOPORT

EISA BEST SMARTPHONE 2017-2018

Samsung Galaxy S8 / S8 +

 

EISA FOGYASZTÓ SMARTPHONE 2017-2018

Honor 8 Pro

 

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2017-2018

NOA Elem H10le

 

EISA MOBILE HEADPHONES 2017-2018

JBL Everest Elite 750NC

 

EISA MOBILE SPEAKER 2017-2018

JBL Boombox

 

EISA WIRELESS IN-EAR HEADPHONES 2017-2018

Sennheiser MOMENTUM fülhallgató vezeték nélküli

 

EISA WEARABLE DEVICE 2017-2018

Huawei Watch 2

 

EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2017-2018

FiiO X5 3. gen

 

PHOTOGRAPHY SZAKÉRTŐI CSOPORT - KÖZÖS DÍJ

 

EISA SMARTPHONE CAMERA 2017-2018

Huawei P10

 

Hi-Fi SZAKÉRTŐI CSOPORT - KÖZÖS DÍJ

 

EISA PORTABLE DAC / HEADPHONE AMPLIFIER 2017-2018

RHA Dacamp L1

 

incar_logo.png

 

IN-CAR ELEKTRONIKUS EXPERT CSOPORT

EISA IN-CAR HEAD-UNIT 2017-2018

KENWOOD DMX7017DABS

 

EISA IN-CAR HD LEJÁTSZÓ 2017-2018

Clarion NX807E

 

EISA IN-CAR SMART UPGRADE 2017-2018

Mosconi GLADEN RC-CAN

 

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2017-2018

GLADEN PRO 10

 

EISA IN-CAR ACTIVE SUBWOOFER 2017-2018

Pioneer TS-WX70DA

 

EISA IN-CAR PROCESSOR 2017-2018

Helix DSP.2

 

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2017-2018

Mosconi GLADEN PRO 5 | 30

 

EISA IN-CAR INTEGRÁCIÓJA 2017-2018

Hertz H8 DSP

 

EISA IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2017-2018

Vibe Audio CVEN62C-V4

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ EISA HONLAPJÁN: www.eisa.eu

 


 

EISA LOGO KICSI.jpg

 

 

 

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.118528 másodperc.