HI-FI - EISA DÍJAK 2018 - 2019

| 2018. Augusztus 14., Kedd 22:00

Talán még soha nem volt ennyire izgalmas az EISA Hi-Fi díjak összetétele mint ebben az évben. A változatosság mellett a technikai fejlődés is beleszólt a névsor alakulásába, ami hűen tükrözi XXI. század audio világának fejlődését és sokoldalúságát...

EISA-Award-Logo-Pro-Ject-Juke-Box-S2.png

 

EISA ANALOGUE MUSIC SYSTEM 2018-2019

Pro-Ject Juke Box S2


Pro-ject_Juke_Box_S2_web.jpg

 

 

A bakelitek feléledése óta, egyre több és több ember szeretne egyszerű, mindent egyben kínáló vinil megoldást. A Pro-Ject Juke Box S2 pontosan ilyen “aktív lemezjátszó”, ami beépített phono erősítőt és Bluetooth kapcsolatot kínál. Megvásárolható hozzá a Speaker Box 5S2 hangszórópár vagy használható saját forrással is. Egy ilyen terméknél fontos a könnyű használat, ezért az előre beállított karra, előszerelt Pro-Ject hangszedő került. A használathoz elég eltávolítani a tűvédőt és csatlakoztatni a hajtószíjat. A hangzás nagy és addiktív, új életet ad a régi és új lemezeknek. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-Denon-CEOL-N10.png

 

EISA COMPACT MUSIC SYSTEM 2018-2019

Denon CEOL N10

 

Denon_CEOL_N10_web.jpg

 

A Denon CEOL kompakt hangrendszerének új változata, elsőként kínál beépített HEOS multi-streaminget, így az ügyes kis egység sokoldalúbb lett, mint valaha. Annak ellenére, hogy kisebb, mint egy A4-es lap a CEOL N10 rádiós tunert, CD lejátszót és gazdag streaming lehetőségeket is nyújt. A felhasználóbarát HEOS alkalmazás segítségével, egyszerű hozzáférni a zenei szolgáltatók kínálatához vagy a hálózaton és USB tárolón elhelyezett nagyfelbontású zenékhez. Alternatív megoldásként Bluetooth vagy AirPlay2 segítségével is lejátszhatók a kedvenc dallamok. Bármi legyen a forrás a D-osztályú erősítő meglepően erősen szól, ami teljesen váratlan egy ilyen kis rendszertől. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-Naim-Audio-Uniti-Atom.png

 

SA ALL-IN-ONE SYSTEM 2018-2019
Naim Audio Uniti Atom

 

Naim_Uniti_Atom_web.jpg

 

Senkit ne tévesszen meg a gyönyörű fémes burkolat, mert a Uniti Atom több, mint egy csinos kis játékszer. A nagyméretű felső hangerőszabályzó intuitív használatot biztosít, miközben a harsány megjelenésű, informatív kijelző megkönnyíti a számtalan funkció elérését. A beépített streamer, DAC és előerősítő a vállalat nagyobb modelljeiből származó NAIT integrált erősítővel dolgozik együtt. Az eszköz rendkívül rugalmas, Google Chromecast, Tidal, Spotify Connect, internetes rádió, plusz AirPlay2 és aptX HD Bluetooth van a fedélzeten. A csatolt Naim alkalmazás jól átgondolt és könnyen használható, lehetővé teszi a multiroom használatát. Okos, részletes, dinamikus és kicsi, ez egy szuper hangzású kis all-in-one rendszer. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-DALI-Callisto-6C-&-Sound-Hub.png

 

EISA WIRELESS SYSTEM 2018-2019
DALI Callisto 6C & Sound Hub

 

DALI_Callisto6C_Hub_web.jpg

 

Egy valamirevaló otthoni hangrendszer, talán legnagyobb hátránya a rengeteg kábel. A Dali sikeresen lekűzdötte a problémát a cég Sound Hub-jával működő, Callisto aktív hangsugárzóval. A rendszer 96 kHz/24 bites nagyfelbontású, stabil sztereó átvitelt biztosít, vezetékek nélkül. A Callisto/Sound Hub rendszer zökkenőmentesen működik együtt külső forrásokkal, például CD lejátszóval vagy aptX HD Bluetooth kapcsolaton keresztül más egységekkel. A BluOS multiroom platform kompatibilitáshoz, elég csupán az NMP-1 bővítőkártyát hozzáadni a rendszerhez, ami meglepően könnyen kezelhető, és a Dali által biztosított hangszóró technológiának köszönhetően, máris teljeskörű zenei élményben lesz részünk. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-Marantz-ND8006PM8006.png

 

EISA STEREO SYSTEM 2018-2019

Marantz ND8006/PM8006

 

Marantz_ND8006-PM8006_web.jpg

 

A nagy teljesítményt kínáló ND8006 / PM8006 streamer / integrált erősítő kombináció nagyjából minden zenei formátumot képes lejátszani. Az ND8006 CD lejátszásra és streamelésre alkalmas, utóbbihoz AirPlay2, Bluetooth, Spotify Connect, Tidal, Deezer és egyéb szolgáltatók állnak rendelkezésre. A HEOS kompatibilitás lehetővé teszi a multiroom használatot a kapcsolódó termékekkel. Számtalan digitális bemenete 192kHz/32-bit átalakítás végez az ESS DAC konverteren keresztül, ezen kívűl tele van szórva hifi jóságokkal beleértve a Marantz választható digitális szűrőit is. A páros PM8006 erősítője csatornánként 70 wattot kínál, HDAM operatív erősítővel és duplán árnyékolt toroid transzformátorral. Külön említést érdemel a kivételes és jóminőségű beépített phono erősítő. Ez a páros egy klasszikus kombináció. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-Yamaha-R-N803D.png

 

EISA STEREO RECEIVER 2018-2019
Yamaha R-N803D


Yamaha_R-N803D_web.jpg

 

Az ilyen termékek esetében jól látható, hogy mennyivel olcsóbbak lettek a hi-fi deck-ek az utóbbi időben. A Yamaha R-N803ND egy kifinomult sztereó receiver, ami nagy figyelmet fordít a jelutak rövidségére, ezzel boldoggá téve a hozzáértőket. Az ESS Sabre DAC kiváló hangzást biztosít, míg az YPAO – Yamaha's Parametric room Acoustic Optimiser – segít a hangsugárzók hallgatási környezethez való igazításában. A motorháztető alatt lapuló erő, könnyedén vezeti a legtöbb hangsugárzót, részletes és pontos hangzást biztosít, amiről az árcédula is árulkodik. A készülék, egy igazi svájci bicska erősítő, ami Bluetooth kapcsolatot, Yamaha MusicCast streaming platformot, Tidal, Spotify, Deezer és Qobuz támogatást kínál.      ( - ) 

  


EISA-Award-Logo-Primare-I15-Prisma.png

 

EISA AMPLIFIER 2018-2019
Primare I15 Prisma


Pimare_I15_web.jpg

 

A Primare ipari formatervezési tapasztalata ebben a stílusos, keskeny erősítőben összpontosul. Bár mérete csak háromnegyed része a hagyományos eszközöknek, hang és funkciók tekintetében jóval azok fölé emelkedik. A hagyományos analóg bemenetek mellett, nagy felbontású PCM/DSD DAC-ot és Prisma csatlakozási és vezérlési technológiát használ, amely magába foglalja a Bluetooth, AirPlay, Spotify Connect és Chromecast funkcióit. A hangzás a mérete ellenére meglepően jó, sima és részletes, kielégítő színpadi mélységgel. A bizonyított D-osztályú erősítő elég izmos ahhoz, hogy a legtöbb hangsugárzót meghajtsa, míg a jól látható OLED kijelző nyomonköveti a forrás és hangerő beállításait. Az i15 Prisma könnyű ötvözetből készített burkolata jó érzéssel töltheti el azokat, akik valami rendkívüli dolgot keresnek. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-Pioneer-A-40AE.png

 

EISA BEST BUY AMPLIFIER 2018-2019

Pioneer A-40AE

 

Pioneer_A-40AE_web.jpg

 

A nyolcvanadik évforduló alkalmából a Pioneer bemutatta, kedvező áru integrált erősítőjét, amely meghaladta a várakozásokat. Az öt vonalbemenettel, MM phono egységgel és beépített DAC-kal szerelt A-40AE egy nagyszerű, kedvező áru rendszer szívét alkothatja. A nagy teljesítményű Pioneer Direct Energy erősítő kényelmesen meghajtja a legtöbb hangsugárzót, ez pedig nagyon kellemes. Finom és varázslatos hangja egészen kielégítő, széles hangteret hoz létre, amit nagy dinamikával tölt meg. A készülék kiváló belépő a hifi világába. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-NAD-M32.png

 

EISA HIGH-END AMPLIFIER 2018-2019
NAD M32

 

Nad_M32_web.jpg


Egyike a kevés D-osztályú digitális erősítőknek a piacon a NAD M32, amely egy kifinomult integrált modell, és ami a NAD „DirectDigital” technológiáját alkalmazza. A digitális D-osztályú erősítő csatornánként 180 watt teljesítményt biztosít. Az elő- és végerősítő funkciók egyesítése innovatív és sokoldalú megoldás, az opcionális BluOS modul pedig megnyitja az ajtókat a streaming és hálózati zenelejátszás számára, így a jövő is biztosított. Az erősítő nyitott, részletes és kiterjedt hangzást kínál, tökéletes élményt adva minden zenei darabhoz amit hallgatunk. Az érintőképernyős kijelzővel és az applikációk alkalmazásával könnyedén használható, robosztus alumínium felépítése pedig legalább olyan fontos, mint a hangja. ( - )

 


EISA-Award-Logo-Pro-Ject-Stream-Box-S2-Ultra.png

 

EISA STREAMER 2018-2019
Pro-Ject Stream Box S2 Ultra

 

Pro-ject_Stream_Box_S2_Ultra_web.jpg

 

Valóban szüksége van a világnak, egy újabb streamerre? Valószínűleg nem, de a Stream Box S2 Ultra ennél sokkal többet kínál. Úgy kell elképzelni, mint egy hatalmas hálózati hidat, amely a zenét több irányból fogadja és kezeli. Csatlakoztass DAC-ot, és a Stream Box S2 Ultra lejátsza a zenét a merevlemezről az USB-A bemeneten keresztül, vagy használd az aptX Bluetooth kapcsolatot, élvezd az online streaming szolgáltatásokat, mint a Tidal, Spotify és Shoutcast, kapcsolódj DLNA vagy WiFi segítségével a NAS meghajtókhoz. Mindig startra kész, plusz még van egy HDMI video kimenete is. A praktikus mobil control alkalmazás iOS és Android eszközökön is működik, és a hozzáértő felhasználók igényeik szerint alakíthatják a rendszert. A készülék 352,8 kHz / 32 bites PCM és DSD256 formátumok esetében is működik. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-Chord-Electronics-Hugo-2.png

 

EISA DAC 2018-2019

Chord Electronics Hugo 2

 

Chord_Hugo-2_web.jpg

 

A Chord eredeti, akkumulátoros DAC / fejhallgató erősítője maradt a kitaposott úton, de az új Hugo 2 már óriásit lépett előre. Az ultramodern alumínium tokban, egyedi kódolású digitális átalakító és szűrő található, amely kizárólag a hangzásra összpontosít. A készülék egy hagyományos DAC áron elérhető kompakt zenegép, amely élénk és ritmikus hangzást kínál. Akár hagyományos CD, akár nagyfelbontású PCM vagy DSD a forrás, érzelemmel teli, energikus zenét kapunk. A Hugo 2 az újratölthető akkumulátorról 14 órát működik, gyakorlatilag minden formátumot lejátszik, a színes vezérlőfelület pedig élvezetessé teszi a használatot. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-Technics-SL-1200GR.png

 

EISA TURNTABLE 2018-2019

Technics SL-1200GR

 

Technics_SL-1200GR_web.jpg

 

Amikor a Technics három évvel ezelőtt újra indította az SL-1200 lemezjátszót, annak ragyogó felépítése és hangja szenzációsnak számított. A legfrissebb SL-1200GR változat célja, hogy a tapasztalt felhasználóknak a legtöbbet nyújtsa, egy megfizethető csomagban. A vállalat legendás Technics „Quartz Locked” direkt hajtású rendszerének frissített változata, egy svájci óránál is pontosabb, míg az alumínium alap, úgy szívja el a rezgéseket akár a szivacs. Az S alakú hangkar robosztus, örömmel veszi a jó minőségű hangszedőket. A végeredmény egy merész, de sziklaszilárd és gazdagon részletezett hang. Eljött az ideje, hogy újra meghallgasd az értékes lemezeidet. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-ELAC-Adante-AS-61.png

 

EISA LOUDSPEAKER 2018-2019

ELAC Adante AS-61

 

Elac_Adante_AS-61_web.jpg

 

Az Adante AS-61 hangfalat ránézésre akár alá is lehetne becsülni, de nem érdemes, mert az okos technológia aprólékos alkalmazása, meglepően dinamikus és erőteljes hangzást biztosít, ennek a vonzó állványos hangsugárzónak. Andrew Jones tervező nagyszerű teljesítményt ért el az új kúp / dóm meghajtóval és a passzív radiátorral kiegészített, basszus garnitúrával. Az eredmény csodálatosan széles hangkép, lenyűgöző mélyekkel és simogató középmagas hangokkal. Az Adante AS-61 egészen biztosan a ma kapható legmerészebb és technológiai szempontból legfejlettebb új hangfal. ( - )

 


EISA-Award-Logo-Q-Acoustics-3050i.png
 

EISA BEST BUY LOUDSPEAKER 2018-2019
Q Acoustics 3050i

 

Q_Acoustics_3050i_web.jpg

 

Ez az innovatív márka évtizedek óta a legerősebb játékos a megfizethető hangfalak piacán, de a 3050i kétségkívül a Q Acoustics legjobb ajánlata. Több, mint egy új doboz, hiszen a kétutas reflex dizájn, vadonatúj meghajtókat és gumi felfüggesztést kapott. A méretes kabinet gondosan megerősített a rezonancia csökkentése érdekében és van egy okos belső rendszer, amely lineárisabb basszust biztosít. Az eredmény komoly és erőteljes hangzás, ami nincs híján a részleteknek és a finomságnak. A hangfal négy vonzó kivitelben készül és messze a legjobb álló hangsugárzó ebben az árkategóriában. ( - )

 


EISA-Award-Logo-Harman-Kardon-Citation-500.png
 

EISA SMART SPEAKER 2018-2019

Harman Kardon Citation 500

 

Harman_Kardon_Citation500_web.jpg

 

Az otthoni zenehallgatás rég nem volt ekkora élmény, ennyire elegáns és okos. A Harman Kardon egy vezeték nélküli hangszóróval újjáéleszti a legendás Citation nevet. A textilburkolatot a dán Kvadrat készítette, öröm ránézni a készülékre, de a hangzás legalább ennyire figyelemreméltó. A passzív radiátorral ellátott, kétutas hangrendszer a Harman Kardontól elvárt részletes, mindent kitöltő hangzást kínál. A Google Assistant kiváló integrációja lehetővé teszi a Citation 500 hangutasításokkal történő vezérlését. A készülék kompatibilis más Google Assistant vagy Chromecast termékekkel, így akár okosotthon rendszer központi egységeként is használható. ( - ) 

 

 

EISA-Award-Logo-Sennheiser-HD-660-S.png

 

EISA HEADPHONE 2018-2019
Sennheiser HD 660 S

 

Sennheiser_HD660s_web.jpg

 

A fiatalos Sennheiser hetvenhárom éve uralja a fejhallgatók piacát, s az új HD 660 S meg is mutatja, hogy miért. A klasszikus kialakítás, modernizált változata nagy gonddal készült, kézzel válogatott átalakítókkal és erős, leválasztható kábelekkel. A fülkagylók és a fejpánt vastag párnázattal rendelkeznek, ami a HD 660 S hosszabb ideig tartó kényelmes viseletét biztosítja. Talán kicsit nehéz és meleg, de a nyugodt és barátságos hangzás, valamint a teljesítmény megéri az árát. A készülék kiváló választás az otthoni hifi rajongóknak különösen akkor, ha jó minőségű forráshoz csatlakoznak. ( - )

 


EISA-Award-Logo-Focal-Clear.png
 

EISA HIGH-END HEADPHONE 2018-2019

Focal Clear

 

Focal_clear_web.jpg

 

Tiszta név szerint, tiszta a természeténél fogva. Ez a fejhallgató csodálatosan nyitott és áttetsző hangzást biztosít az okos kialakításnak, és kiváló minőségének köszönhetően. Ennek persze ára is van, de a Focal mindent megtett a minőség érdekében. A cég megfizethetőbb Elear és Utopia modelljeihez hasonlóan a Clear dinamikus meghajtói speciális formájú membránnal rendelkeznek, amit a tekercs köré helyeztek, optimalizálva ezzel a válaszidőket és szabályozva a csillapítási módokat. Mindez olyan éles és érzékeny hangzást eredményez, ami nem fárasztó és élénk, ugyanakkor erőteljes basszust kínál. Az új formaterv - fényes bőr borítású fülpárnák és fejpánt – több órán keresztül is tökéletes kényelmet biztosít a zenehallgatáshoz. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-Micromega-M-One-M-150.png

 

EISA HI-FI INNOVATION 2018-2019

Micromega M-One M-150

 

Micromega_M-One_M-150_web.jpg

 

A Micromega M-ONE sorozathoz tartozó M-150 integrált erősítő, biztos, hogy az év legérdekesebb modellje. A karcsú készülékház széles színválasztékban kapható és számos praktikus funkcióval rendelkezik. A fedél alatt, egyedi kódolású, nagy teljesítményű DSP chip jelenti a rendszer szívét. A Micromega Acoustic Room System korrekciót és kiegyenlítést biztosít azoknak, akiknek szükségük van az ideális hallgatási környezet megteremtésére. A házban 150W teljesítményű erősítő van; a tápegység (RPS) termelte hőt, egy ventilátorral támogatott csöves-rendszer vezeti el. Az M-150 digitális és analóg bemenetek széles skáláját kínálja, van streaming lehetőség, binaural fejhallgató erősítő, s egy MM/MC phono stage. Legyen szó bármilyen forrásról az M-150 tiszta és erőteljes hangzást biztosít. ( - ) 

 

 

COMBINED AWARD WITH MOBILE GROUP 

 


EISA-Award-Logo-iFi-Audio-xDSD.png

 

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2018-2019
iFi Audio xDSD

 

iFi_Audio_xDSD_web.jpg

 

Annyi hordozható audio termékkel a piacon, nagy volt a nyomás az iFi Audio új xDSD modelljén – és ez igaz. Ez az akkumulátorról működő DAC / fejhallgató-erősítő bármilyen USB csatlakozóval ellátott okostelefont, laptopot vagy hordozható lejátszót, kiváló hangú zenei központtá alakít. A készülék sikerének titka egy  szuperkönnyű magnézium-ötvözetből készített váz, hasznos S / PDIF és USB-A bemenetekből, PCM / DSD kompatibilis DAC-ból és ütős analóg kimeneti fázisból álló csomag – ez utóbbi sokkal erősebb, mint korábban. A kapcsolható digitális szűrés lehetővé teszi a kiegyensúlyozott frekvenciák és gyors tranziensek közötti váltást. Az iFi Audio xDSD nem olcsó, de tökéletes minőséget kínál és zenével kényeztet mozgás közben. ( - )

 

 

------------------- 

 

 

EISA-logo-2018.jpg

 

AZ EISA DÍJAK 2018-2019 TELJES LÍSTÁJA

 

EISA AWARDS 2018-2019

 

audio_logo.png

 

HI-FI EXPERT GROUP                    

EISA ANALOGUE MUSIC SYSTEM 2018-2019
Pro-Ject Juke Box S2

EISA COMPACT MUSIC SYSTEM 2018-2019
Denon CEOL N10

EISA ALL-IN-ONE SYSTEM 2018-2019
Naim Audio Uniti Atom

EISA WIRELESS SYSTEM 2018-2019
DALI Callisto 6C & Sound Hub

EISA STEREO SYSTEM 2018-2019
Marantz ND8006/PM8006

EISA STEREO RECEIVER 2018-2019
Yamaha R-N803D

EISA AMPLIFIER 2018-2019
Primare I15 Prisma

EISA BEST BUY AMPLIFIER 2018-2019
Pioneer A-40AE

EISA HIGH-END AMPLIFIER 2018-2019
NAD M32

EISA STREAMER 2018-2019
Pro-Ject Stream Box S2 Ultra

EISA DAC 2018-2019
Chord Electronics Hugo 2

EISA TURNTABLE 2018-2019
Technics SL-1200GR

EISA LOUDSPEAKER 2018-2019
ELAC Adante AS-61

EISA BEST BUY LOUDSPEAKER 2018-2019
Q Acoustics 3050i

EISA SMART LOUDSPEAKER 2018-2019
Harman Kardon Citation 500

EISA HEADPHONE 2018-2019
Sennheiser HD 660 S

EISA HIGH-END HEADPHONE 2018-2019               
Focal Clear

EISA HI-FI INNOVATION 2018-2019
Micromega M-One M-150

 

COMBINED WITH MOBILE DEVICES EXPERT GROUP       

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2018-2019
iFi Audio xDSD

 

 

ht_logo.png  

HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP                             

EISA HOME THEATRE AMPLIFIER 2018-2019
Denon AVC-X8500H

EISA HOME THEATRE RECEIVER 2018-2019
Pioneer VSX-933

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2018-2019
KEF Q Series

EISA BEST BUY HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2018-2019
Jamo S 809 HCS / S 810 SUB / S 8 ATM

EISA HOME THEATRE IN-WALL SPEAKER 2018-2019
Focal 300IWLCR6 / 300IW6

EISA SOUNDBAR 2018-2019
LG SK10Y

EISA BEST BUY SOUNDBAR 2018-2019
Polk Audio MagniFi MAX

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2018-2019
SVS SB-4000

 

COMBINED WITH HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP                     

EISA HIGH-END UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Panasonic DP-UB9000 series

EISA BEST BUY UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Sony UBP-X700


COMBINED WITH IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP

EISA SLIM INSTALLATION COMPONENT 2018-2019
Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600

 

video_logo.jpg

HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP                       

EISA HOME THEATRE TV 2018-2019
Philips 65OLED903

EISA BEST BUY OLED TV 2018-2019
Philips 55OLED803

EISA BEST BUY LCD TV 2018-2019
TCL 55DC760

EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE TV 2018-2019
LG 65SK9500

EISA PREMIUM OLED TV 2018-2019
LG OLED65E8

EISA PREMIUM LCD TV 2018-2019
Samsung 65Q9FN

EISA MONITOR INNOVATION 2018-2019
Sharp Aquos LV-70X500E

EISA BEST BUY PROJECTOR 2018-2019
BenQ W1700

BenQ HT2550 (in the USA)

EISA PREMIUM PROJECTOR 2018-2019

Sony VPL-VW760ES

 

COMBINED WITH HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP                          

EISA HIGH-END UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Panasonic DP-UB9000 series

EISA BEST BUY UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Sony UBP-X700

 

COMBINED WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP          

EISA PHOTO VIDEO CAMERA 2018-2019
Panasonic LUMIX DC-GH5S

 

foto_logo.png 

PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP                             

EISA CAMERA OF THE YEAR 2018-2019
Sony α7 III

EISA PROFESSIONAL DSLR CAMERA 2018-2019
Nikon D850

EISA DSLR CAMERA 2018-2019
Canon EOS 6D Mark II

EISA BEST BUY CAMERA 2018-2019
Canon EOS M50

EISA SUPERZOOM CAMERA 2018-2019
Sony Cyber-shot RX10 IV

EISA MIRRORLESS CAMERA 2018-2019
Fujifilm X-H1

EISA PROFESSIONAL MIRRORLESS CAMERA 2018-2019
Sony α7R III

EISA DSLR ZOOM LENS 2018-2019
SIGMA 14-24mm F2.8 DG HSM | Art

EISA DSLR TELEZOOM LENS 2018-2019
Tamron 70-210mm F/4 Di VC USD

EISA DSLR PRIME LENS 2018-2019
Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

EISA PROFESSIONAL LENS 2018-2019
Nikon AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR

EISA MIRRORLESS WIDEANGLE ZOOM LENS 2018-2019
Sony FE 16-35mm F2.8 GM

EISA MIRRORLESS STANDARD ZOOM LENS 2018-2019
Tamron 28-75mm F/2.8 Di III RXD

EISA MIRRORLESS TELEZOOM LENS 2018-2019
Sony FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS

EISA PHOTO INNOVATION 2018-2019
Canon Speedlite 470EX-AI

EISA PHOTO SERVICE 2018-2019
CEWE Photobook Pure

 

COMBINED WITH HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP     

EISA PHOTO VIDEO CAMERA 2018-2019
Panasonic LUMIX DC-GH5S

COMBINED AWARDS WITH MOBILE DEVICES EXPERT GROUP                    

EISA BEST SMARTPHONE 2018-2019
Huawei P20 Pro

 

mobil.png 

MOBILE DEVICES EXPERT GROUP                          

EISA CONSUMER SMARTPHONE 2018-2019
Nokia 7 Plus

EISA LIFESTYLE SMARTPHONE 2018-2019
Honor 10

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2018-2019
NOA Element N10

EISA NOISE CANCELLING HEADPHONES 2018-2019
AKG N700NC

EISA MOBILE LOUDSPEAKER 2018-2019
JBL Xtreme 2

EISA WIRELESS IN-EAR HEADPHONES 2018-2019
JBL Endurance DIVE

EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE LOUDSPEAKER 2018-2019
LG XBOOM AI ThinQ WK7

LG ThinQ Speaker WK7 (in the USA)

EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2018-2019

Pioneer XDP-02U

 

COMBINED AWARDS WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP                       

EISA BEST SMARTPHONE 2018-2019
Huawei P20 Pro

 

COMBINED WITH HI-FI EXPERT GROUP

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2018-2019
iFi Audio xDSD

 

incar_logo.png 

IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP                  

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2018-2019
Pioneer AVIC-Z910DAB

EISA IN-CAR HIGH-END COMPONENT 2018-2019
Audison TH K2 II A Coro

EISA IN-CAR SMART UPGRADE 2018-2019
Match UP 7BMW

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2018-2019
Audison APBX 10 AS

EISA IN-CAR PROCESSOR 2018-2019
Helix DSP MINI

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2018-2019
Ground Zero GZPA 4SQ

EISA IN-CAR DSP AMPLIFIER 2018-2019
JL Audio VX800/8i

EISA IN-CAR INTEGRATION 2018-2019
Mosconi Gladen Pico 8|12 DSP

EISA IN-CAR INNOVATION 2018-2019
Gladen Aures

 

COMBINED WITH HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP          

EISA SLIM INSTALLATION COMPONENT 2018-2019
Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600

 

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ EISA HONLAPJÁN:  www.eisa.eu


EISA-logo-2018.jpg

 

 

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.130737 másodperc.