HOME THEATRE DISPLAY VIDEO DÍJAK - EISA 2018-2019

| 2018. Augusztus 14., Kedd 22:00

Már azt hittük, hogy a panelek felbontásának fejlődése elérte a maximumot, innen már nincs tovább és mégis - ez az év is hozott valami újat. A 4K, a HDR és a HDR+ után most itt a 8K felbontás, kinyílt megint egy kis kapú a tökéletes felé vezető úton.

EISA-Award-Logo-TCL-55DC760.png

 

EISA BEST BUY LCD TV 2018-2019

TCL 55DC760

 

TCL_55DC760_web.jpg

 

A TCL középkategóriás 55 hüvelykes UHD televízió teljeskörű felhasználást kínál a jövőt idéző új Android 8.0 operációs rendszerrel. HDR megjelenítést biztosít és egy beépített, kétutas JBL soundbart tartalmaz, hogy ”hangot adjon a képnek”. A kiterjesztett színskála a sport-, film- és játéktartalmaknak gazdag színtartományt biztosít, emellett magas képminőséget és széles nézési szöget produkál a panel teljes felületén. A felhasználói felület lehetővé teszi a kép személyre szabott beállítását, míg az Android TV, a Chromecast és a Google Asszisztens segítségével integrálja az online tartalmakat. Az 55DC760 egy nagyszerű ár-érték arányú TV, különösen akkor, ha figyelembe vesszük a hozzáadott funkciók listáját, az elegáns külsőt és a kapcsolódási lehetőségeket. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-Philips-65OLED903.png

 

EISA HOME THEATRE TV 2018-2019
Philips 65OLED903

 

Philips_65OLED903_web.jpg

 

A házimozi rajongók igazi filmes élményt követlenek amely dinamikus hangzással párosul, amit a Philips 65- ös OLED zászlóshajó televíziója hiba nélkül biztosít. Az új, exkluzív partneség a hi-fi specialista Bowers & Wilkins-el egyedi, beépített soundbart eredményezett közép-mély és magas meghajtókkal, melyek különálló kamrákban kaptak helyet, gazdag hangteret és részletes mélyeket biztosítva. A Philips nagy teljesítményű P5 –ös processzora új Perfect Natural Reality képfeldolgozással és széleskörű felhasználói kalibrálással biztosítja a mély fekete tartományú UHD ( és felskálázott SDR) HDR képeket, a kemelkedő kontrasztot és a széles színskálát. Összességében a 65OLES903 csúcsosztályú teljesítményt kínál, megtetőzve ezt egy továbbfejlesztett Ambilight hangulattal, amely a legjobbat hozza ki az Ultra HD és más streamelt forrásokból. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-LG-OLED65E8.png

 

EISA PREMIUM OLED TV 2018-2019
LG OLED65E8

 

LG_OLED65E8PLA_web.jpg


A 65” hüvelykes E8-al az LG megalkotott egy kíváló és rendkívül sokoldalú UHD HDR televíziót, aminél a lenyűgöző képminőség csak a történet egy része. Például intelligens interakció és a video-on-demand a kíváló WebOS interfészen keresztül még tovább erősítí az LG ThinQ A.I. képfeldolgozást. A fedélzeti Dolby Atmos dekódolás/lejátszás extra hangzást biztosít a készüléknek, miközben a «picture on glas» dizájn bármilyen környezetbe beilleszthető. Ami a képminőséget illeti, egy új, világosabb OLED panel kialakítás és az Alpha 9 processzor együtt biztosítják a kontrasztos és színgazdag vizuailtást. A készülék támogatja a Dolby Vision formátumot, miközben legyűgöző képfeldolgozási rendszerén keresztül jeleníti meg a HDR10 anyagokat. Az LG OLED65E8 méltó győztese a prémium OLED TV kategóriának. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-Samsung-65Q9FN.png

 

EISA PREMIUM LCD TV 2018-2019
Samsung 65Q9FN

 

Samsung_65Q9FN_web.jpg

 

Az első dolog, amit a Samsung csúcsminőségű QLED TV-jéről megtudsz, az a csodálatos dizájn és a diszkrét telepítési lehetőség. A 65 collos UHD kijelző megszabadult minden kábeltől, kivéve egy síma csatlakozó vezetéket, ami összeköti a One Connect Box-al, ami az elektronikát és a csatlakozó bemeneteket tartalmazza. Készenléti állapotban Samsung Ambient üzemmódban saját képeink, vagy más műalkotások megjelenítésére képes. A  ‘Smart Things’ technológiának köszönhetően, a készülék a smart home ökoszisztéma részese lehet. A képminőség még erőteljesebb, a 65Q9FN által alkalmazott Full-Array Local Dimming (FALD) technológiának köszönhetően, amit a Samsung Q.Engine képfeldolgozó vezérel és ami  lélegzetállító szépeséget eredményez. Az SDR és a HDR tartalmak, beleértve a HDR10, HDR10+ és HLG szuper-széles színskálákat, a Samsung 65Q9FN kijelzőjén nagy fényerővel és mélyfekete tartománnyal kápráztatják a nézőt. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-Philips-55OLED803.png

 

EISA BEST BUY OLED TV 2018-2019
Philips 55OLED803

 

Philips_55OLED803_web.jpg


A Philips ötvözi a legújabb OLED panelt a frissített P5 képfeldolgozó processzorral, hogy az új 55” –os modellel lenyűgöző eredményt érjen el, ami még mindíg csábító árral jár. Ez az új UHD OLED TV, a Philips legmodernebb innovációjával, a „Perfect Natural Reality” technológiával lehetővé teszi, a standard dinamikus tartalmak közel HDR minőségben történő megjelenítését. Eközben gazdag, természetes színek, valódí feketék és kíváló mozgásélesség – valamint a legfrissebb HDR10+ szabvány támogatása is jellemzi, mely kíváló képmegjelenítésben összpontosul a felhasználók számára.  Ezen kívűl, a Philips egyedülálló Ambilight technológiája látványos vízuális élményt teremt, miközben mind ez a nagy teljesítményű 50W-os hangrendszer és az Android TV, valamint a Google Assistant segítségével egy kiemelkedő all-round tévékészülékben ölt testet. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-LG-65SK9500.png

 

EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE TV 2018-2019
LG 65SK9500

 

LG_65SK9500PLA_web.jpg


A mesterséges intelligencia átalakítja az okos televíziók működését, aminek az LG SK9500 vezető élharcosa. Az LG 2018-as Super UHD sorozat készülékei finoman részletezett Ultra HD képet produkálnak, (Dolby Vision támogatással) IPS Nano-Cell technológiát alkalmazva Full Array LED Dimming Pro képjavítóval, ami kiegészűl egy mesterséges intelligencia platformmal amit ‘AI ThinQ’ -nak neveznek és amit kombináltak a Google Assistant-al. A rendszer együttműködik a már meglévő Googe Assistant-al és az Amazon Alexa kompatibilis eszközökkel, így hangutasítással csatornát válthatunk, bemenetet és más beállításokat is eszközölhetünk vele. A legfrissebb webOS platform és a Magic Remote távirányító, a navigáció során  nagyszámú TV csatorna valamint számtalan más forrás elérését teszik lehetővé. Ez egy A.I. (Artificial Intelligence) mesterséges intelligenciával, kíváló kapcsolatokkal és intuitív funkciókkal ellátott készülék,  amely fogékonyan reagál az egyéni felhasználók igényeire. ( - )

 


EISA-Award-Logo-Sharp-Aquos-LV-70X500E.png

 

EISA MONITOR INNOVATION 2018-2019
Sharp Aquos LV-70X500E

 

Sharp_Aquos LV-70X500E_web2.jpg


A 8K nem a jövő - már itt van. A Sharp natív 7680x4320 pixeles (a Full HD felbontás16-szorosa) 70” –os monitorja olyan szintű definíciót nyújt, amit látni kell ahhoz, hogy elhíggyük. Nyolc HDMI bemenete közül négy párhuzamosan a 8K videojelek továbbítására szolgál, míg két USB portja a 8K –ás állóképek megjelenítését biztosítja. Az ilyen tartalmakra azonban nem kell várni – az LV-70x500E nagy teljesítményű 8K jel-átalakító technológiát és Full Array Local Dimming fényerő-szabályzót tartalmaz az UHD HDR filmek nagy kontrasztú és borotvaéles reprodukciójához. Ez egy lenyűgöző ajánlat a Sharp-tól, amely új korszak hajnalát hírdeti a televíziózásban. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-BenQ-W1700.png

 

EISA BEST BUY PROJECTOR 2018-2019
BenQ W1700
BenQ HT2550 (in the USA)

 

BenQ_W1700_web.jpg


A BenQ W1700 projektor (HT2550 az Egyesült Államokban) UHD HDR minőségű óriásképet vetít otthonában olyan áron, amiért korábban csak Full HD felbontást kaphatott. A BenQ optikai rendszere egy DLP Digital Micromirror tükörrendszert használ, amelyben a Full HD képsorok pixelei képkockánként négy pozícióra kerülnek, amivel az UHD élmény fényes és  ragyogó képekben válik élvezhetővé. A színek erőteljesen jelennek meg a vásznon és 3D –és megjelenítést kínálnak magasab szintű filmélményként a nézőknek. A kompakt kabinetnek köszönhetően a W1700 könnyen telepíthető, a vásznon megjelenő menűpontok pedig számtalan beállítási lehetőséget biztosítanak a felhasználó számára.  A BenQ W1700 átépítése UHD vetítővé az érték és a minőség olyan kombinációját eredményezte, amely a projektort a saját kategóriájában ellenállhatatlanná teszi. ( - )

 

 

EISA-Award-Logo-Sony-VPL-VW760ES.png

 

EISA PREMIUM PROJECTOR 2018-2019
Sony VPL-VW760ES 

 

Sony_VPL-VW760ES_web2.jpg


A Sony bővítí a házimozi-projektor választékát az új lézer fényforrású nativ 4K HDR zászlóshajóval amely kíváló filmvetítést biztosít. A VPL-VW760ES projektor az SXRD panelek segítségével finom, szuper éles, nagylátószögű képeket vetít a vászonra, kombinálva HDR10 és HLG minőséggel, amit a vetítő könnyű kezelése és 2000 lumenes fényereje támogat. A lézervetítési technikának köszönhetően a színgazdag megjelenítés, a Full HD források a Reality Creation felszkennelés, valamint a 3D-s lejátszás összességében a legkíválóbb csomagot képezi az otthoni mozik számára. Összegezve az ívelt kialakítás, a 2.06x-szoros zoom és a megnövelt sorfelbontási arány, fájdalommentes üzembehelyezést biztosít. Egyszerűen fogalmazva a Sony VPL-VW760ES a legjobb projektor ebben a kategóriában. ( - )

 

 

COMBINED AWARD WITH HT AUDIO GROUP

 

EISA-Award-Logo-Panasonic-DP-UB9000-series.png

 

EISA HIGH-END UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Panasonic
DP-UB9000 series

 

Panasonic_DP-UB9000_web.jpg

 

A Panasonic a saját sikeres Blu-ray történetét írja tovább a DP-UB9000 lejátszóval, amely Ultra HD Blu-ray (beleértve a Dolby Vision és HDR10+ szabványt), DVD, CD és nagyfelbontású (DSD) hangfájlok lejátszására alkalmas. A személyre szabott feldolgozás, nagy pontosságú alkatrészek és fejlett felhasználói beállítások biztosítják a teljesítményvesztés nélküli minőséget. A Panasonic felhasználó által beállítható HDR optimalizáló eszköze javítja az UHD HDR10 tartalmak minőségét, míg a prémium sztereó hangélményt 768 kHz/32 bites DAC biztosítja. A DP-UB9000 lenyűgöző dizájnal és építési minőséggel rendelkezik. A dupla rétegű alap és felső lemezek, alumínium váz és egy új, merev meghajtó-mechanizmus biztosítja, hogy a Blu-ray mestere készen álljon a bevetésre. ( - )

 


COMBINED AWARD WITH HT AUDIO GROUP

 

EISA-Award-Logo-Sony-UBP-X700.png

 

EISA BEST BUY UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Sony UBP-X700 

 

Sony_UBP-X700_web.jpg


A Sony a második generációs Ultra HD (4K) Blu-ray lejátszója óta mindent megtesz azért, hogy belépjen az új UHD HDR világba, ugyanakkor az UBP-X700 megépítésével a DVD, Blu-ray és SACD anyagok lejátszásával nem feledkezik meg a múltról sem. A fő kimenet közvetlen a tévéhez küldi a jeleket (HDR10 és Dolby Vision támogatott), míg a második HDMI kimenet csak a hangok továbbítására alkalmas. Nagy bónusz a vezeték nélküli hálózati képesség, amivel elérhetők a Netflix és YouTube szolgáltatók, de a nagyfelbontású DLNA lejátszás sem lehetetlen számára. Minden 4K tévéhez Ultra HD Blu-ray lejátszót kellene társítani és nagyfelbontású videojelet, ami a Sony UBP-X700 kiváló árának köszönhetően már nem is annyira lehetetlen. ( - )

 

COMBINED AWARD WITH PHOTOGRAPHY GROUP

 

EISA-Award-Logo-Panasonic-LUMIX-DC-GH5S.png

 

EISA PHOTO VIDEO CAMERA 2018-2019
Panasonic LUMIX DC-GH5S

 

Panasonic_LUMIX-DC-GH5S_web.jpg


Ez a kamera kifejezetten igényes videosoknak készült. A 10,2 megapixeles Four Thirds érzékelő kettős ISO érzékenységet kínál alacsony fényviszonyok mellett a legjobb képminőség érdekében. Számos különböző felvételi formátumot is kínál közvetlen kártyára, beleértve a 4K / 30p 4: 2: 2 10-bites minden ”time limit” nélkül, vagy nagy képsebességet (240 kép / mp Full HD) a lassított felvételi módhoz. Úgyszintén V-Log és HDR módot kínál a széles dinamikatartományhoz és a jobb tonális megjelenítéshez. Egyéb hasznos eszközök közé tartozik zebra minta megjelenítése a monitoron, az időkód be / ki funkció, valamint egy hullámforma és egy Vector Scope monitor. ( - )

 

( - )

-------------------------

 

 

 

 

EISA-logo-2018.jpg

 

 

EISA DÍJAK 2018-2019 TELJES LISTÁJA

 

audio_logo.png

 

HI-FI EXPERT GROUP                    

EISA ANALOGUE MUSIC SYSTEM 2018-2019
Pro-Ject Juke Box S2

EISA COMPACT MUSIC SYSTEM 2018-2019
Denon CEOL N10

EISA ALL-IN-ONE SYSTEM 2018-2019
Naim Audio Uniti Atom

EISA WIRELESS SYSTEM 2018-2019
DALI Callisto 6C & Sound Hub

EISA STEREO SYSTEM 2018-2019
Marantz ND8006/PM8006

EISA STEREO RECEIVER 2018-2019
Yamaha R-N803D

EISA AMPLIFIER 2018-2019
Primare I15 Prisma

EISA BEST BUY AMPLIFIER 2018-2019
Pioneer A-40AE

EISA HIGH-END AMPLIFIER 2018-2019
NAD M32

EISA STREAMER 2018-2019
Pro-Ject Stream Box S2 Ultra

EISA DAC 2018-2019
Chord Electronics Hugo 2

EISA TURNTABLE 2018-2019
Technics SL-1200GR

EISA LOUDSPEAKER 2018-2019
ELAC Adante AS-61

EISA BEST BUY LOUDSPEAKER 2018-2019
Q Acoustics 3050i

EISA SMART LOUDSPEAKER 2018-2019
Harman Kardon Citation 500

EISA HEADPHONE 2018-2019
Sennheiser HD 660 S

EISA HIGH-END HEADPHONE 2018-2019                
Focal Clear

EISA HI-FI INNOVATION 2018-2019
Micromega M-One M-150

 

COMBINED WITH MOBILE DEVICES EXPERT GROUP       

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2018-2019
iFi Audio xDSD

 

 

ht_logo.png  

HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP                             

EISA HOME THEATRE AMPLIFIER 2018-2019
Denon AVC-X8500H

EISA HOME THEATRE RECEIVER 2018-2019
Pioneer VSX-933

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2018-2019
KEF Q Series

EISA BEST BUY HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2018-2019
Jamo S 809 HCS / S 810 SUB / S 8 ATM

EISA HOME THEATRE IN-WALL SPEAKER 2018-2019
Focal 300IWLCR6 / 300IW6

EISA SOUNDBAR 2018-2019
LG SK10Y

EISA BEST BUY SOUNDBAR 2018-2019
Polk Audio MagniFi MAX

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2018-2019
SVS SB-4000

 

COMBINED WITH HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP                     

EISA HIGH-END UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Panasonic DP-UB9000 series

EISA BEST BUY UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Sony UBP-X700


COMBINED WITH IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP

EISA SLIM INSTALLATION COMPONENT 2018-2019
Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600

 

video_logo.jpg

HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP                       

EISA HOME THEATRE TV 2018-2019
Philips 65OLED903

EISA BEST BUY OLED TV 2018-2019
Philips 55OLED803

EISA BEST BUY LCD TV 2018-2019
TCL 55DC760

EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE TV 2018-2019
LG 65SK9500

EISA PREMIUM OLED TV 2018-2019
LG OLED65E8

EISA PREMIUM LCD TV 2018-2019
Samsung 65Q9FN

EISA MONITOR INNOVATION 2018-2019
Sharp Aquos LV-70X500E

EISA BEST BUY PROJECTOR 2018-2019
BenQ W1700

BenQ HT2550 (in the USA)

EISA PREMIUM PROJECTOR 2018-2019

Sony VPL-VW760ES

 

COMBINED WITH HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP                          

EISA HIGH-END UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Panasonic DP-UB9000 series

EISA BEST BUY UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Sony UBP-X700

 

COMBINED WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP          

EISA PHOTO VIDEO CAMERA 2018-2019
Panasonic LUMIX DC-GH5S

 

foto_logo.png 

PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP                             

EISA CAMERA OF THE YEAR 2018-2019
Sony α7 III

EISA PROFESSIONAL DSLR CAMERA 2018-2019
Nikon D850

EISA DSLR CAMERA 2018-2019
Canon EOS 6D Mark II

EISA BEST BUY CAMERA 2018-2019
Canon EOS M50

EISA SUPERZOOM CAMERA 2018-2019
Sony Cyber-shot RX10 IV

EISA MIRRORLESS CAMERA 2018-2019
Fujifilm X-H1

EISA PROFESSIONAL MIRRORLESS CAMERA 2018-2019
Sony α7R III

EISA DSLR ZOOM LENS 2018-2019
SIGMA 14-24mm F2.8 DG HSM | Art

EISA DSLR TELEZOOM LENS 2018-2019
Tamron 70-210mm F/4 Di VC USD

EISA DSLR PRIME LENS 2018-2019
Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

EISA PROFESSIONAL LENS 2018-2019
Nikon AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR

EISA MIRRORLESS WIDEANGLE ZOOM LENS 2018-2019
Sony FE 16-35mm F2.8 GM

EISA MIRRORLESS STANDARD ZOOM LENS 2018-2019
Tamron 28-75mm F/2.8 Di III RXD

EISA MIRRORLESS TELEZOOM LENS 2018-2019
Sony FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS

EISA PHOTO INNOVATION 2018-2019
Canon Speedlite 470EX-AI

EISA PHOTO SERVICE 2018-2019
CEWE Photobook Pure

 

COMBINED WITH HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP     

EISA PHOTO VIDEO CAMERA 2018-2019
Panasonic LUMIX DC-GH5S

COMBINED AWARDS WITH MOBILE DEVICES EXPERT GROUP                    

EISA BEST SMARTPHONE 2018-2019 
Huawei P20 Pro

 

mobil.png 

MOBILE DEVICES EXPERT GROUP                          

EISA CONSUMER SMARTPHONE 2018-2019
Nokia 7 Plus

EISA LIFESTYLE SMARTPHONE 2018-2019
Honor 10

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2018-2019
NOA Element N10

EISA NOISE CANCELLING HEADPHONES 2018-2019
AKG N700NC

EISA MOBILE LOUDSPEAKER 2018-2019
JBL Xtreme 2

EISA WIRELESS IN-EAR HEADPHONES 2018-2019
JBL Endurance DIVE

EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE LOUDSPEAKER 2018-2019
LG XBOOM AI ThinQ WK7

LG ThinQ Speaker WK7 (in the USA)

EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2018-2019

Pioneer XDP-02U

 

COMBINED AWARDS WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP                       

EISA BEST SMARTPHONE 2018-2019 
Huawei P20 Pro

 

COMBINED WITH HI-FI EXPERT GROUP

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2018-2019
iFi Audio xDSD

 

incar_logo.png 

IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP                  

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2018-2019
Pioneer AVIC-Z910DAB

EISA IN-CAR HIGH-END COMPONENT 2018-2019
Audison TH K2 II A Coro

EISA IN-CAR SMART UPGRADE 2018-2019
Match UP 7BMW

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2018-2019
Audison APBX 10 AS

EISA IN-CAR PROCESSOR 2018-2019
Helix DSP MINI

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2018-2019
Ground Zero GZPA 4SQ

EISA IN-CAR DSP AMPLIFIER 2018-2019
JL Audio VX800/8i

EISA IN-CAR INTEGRATION 2018-2019
Mosconi Gladen Pico 8|12 DSP

EISA IN-CAR INNOVATION 2018-2019
Gladen Aures

 

COMBINED WITH HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP          

EISA SLIM INSTALLATION COMPONENT 2018-2019
Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600

 

 

EISA-logo-2018.jpg

 

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ EISA HONLAPJÁN. www.eisa.eu

 

( - )

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.118842 másodperc.