Sztereó MagazinElképesztő hangerővel dolgozik a TURTLEBOX

Sztereó Magazin | 2018. Augusztus 04., Szombat 16:00

A kültéri programok alkalmával mindenkinek jól jöhet, egy olyan hangkeltő, ami bírja a mostoha bánásmódot, amit nem kell sűrűn tölteni, s ami hangerő terén sem vall szégyent...

TBox_2 640.jpg

 

A TURTLEBOX egy IP67 tanúsítvánnyal rendelkező, vezeték nélküli hangszóró, amiből akár 120 dB torzításmentes hang is előcsalható. A por, ütődés és víz ellen is védelmet biztosító, kemény burkolattal rendelkező eszköz igény szerint sztereó üzemmódban is használható. Az 50W teljesítményt biztosító beépített erősítő és az egyedi hangszóró (125 x 225 mm) hatékony párost alkot; az optimalizált frekvencia-görbe biztosítja, hogy a hallgatási környezettől függetlenül, minden részlet tisztán és hangosan szóljon.

 

TBox_1 640.jpg

 

A kifejezetten maszkulin darab vezérlése nagy méretű gombokkal történhet; a hordozhatóságról masszív fül gondoskodik, míg a burkolat alá pakolt 15, 600 mAh kapacitású akkumulátor, még nagy hangerő mellett is hat óra, de ésszerű használat mellett 20 óra üzemidőt biztosít. A készülék Bluetooth segítségével kapcsolható össze a támogatott forrásokkal, s hetven méteres távolságból is képes stabil jeleket venni. A Turtlebox hangszóró szállítása októberben kezdődik, jelenleg 239 dolláros áron rendelhető.

 

Forrás: www.turtlebox.com / www.indiegogo.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.140457 másodperc.