Sztereó MagazinElkészült a Polk Audio Signature E hangsugárzó család

Sztereó Magazin | 2018. Szeptember 11., Kedd 11:00

Az amerikai gyártó bejelentette új, továbbfejlesztett hangfal sorozatát, amely a vállalat topkategóriás szériájából származó technológiákat örökíti tovább...

A SIGNATURE E sorozat álló, center és a könyvespolc hangsugárzókból áll. Az újdonságok az eredeti Signature Series megoldásait alkalmazza, hogy a megidézze a nagyméretű mozik surround hangélményét. A változtatások között megtalálhatók a módosított, jobb teljesítményt nyújtó lineáris meghajtók amit új, prémium alkatrészekből épített crossover topológiával kombináltak. Az új sorozat esztétika tekintetében is előrébb lépett, kellemes ívek és modern formavilág jellemzi a modelleket. A fekete, mosott dió vagy a téli fehér kivitelű készülékek, bármilyen környezetben otthonra találhatnak.

 

polk_signe_1 640.jpg

 

A szabadalmaztatott Dynamic Balance Technology Driver Design lehetővé teszi a meghajtók számára, hogy a legtisztább és legpontosabb hangot nyújtsák. Az exkluzív Polk Power Port technológia kiterjeszti az általános bass-reflex nyílást, nagyobb felületet biztosít a turbulencia és a torzítás kivédéshez, s mélyebb basszusokat tesz lehetővé. Az álló modellek (S60E, S55E és S50E) Terylene magassugárzóval (25,4 mm), valamint 165 / 133 mm-es közép meghajtóval rendelkeznek. A merev kialakítású hangfalrácsok tökéletesen illeszkednek a dobozokhoz, míg a könnyű beüzemelést kettős aranyozott, ötutas hangfal csatlakozók biztosítják.

 

polk_signe_2 640.jpg

 

A legkorszerűbb házimozi rendszereket is támogató center hangfalakat (S35E és S30E) úgy tervezték, hogy megnyerően tiszta, teljes körű hangzást biztosítsanak. Mindkét modellbe Terylene magassugárzó került, amelyek mellett hat (76 mm), illetve két (133 mm) csillámerősített polipropilén mélyközép meghajtó dolgozik. A bal, center vagy jobboldali hangszóróként, vízszintesen vagy függőlegesen (falon) is elhelyezhető modellek, mágneses előlapokkal és aranyozott, ötutas hangfalcsatlakozókkal rendelkeznek.

 

polk_signe_3 640.jpg

 

A sztereó módban, vagy szatellit sugárzóként is bevethető (S20E és S15E) könyvespolc hangfalak 25,4 mm-es magassugárzót, s alacsony torzítású csillámerősített, polipropilén meghajtót (165 / 133 mm) kaptak. A készülékek a Power Port által biztosított autentikus basszussal, önálló monitorként is használhatóak, de ideális alapot nyújtanak, egy nagy teljesítményű házimozi rendszerhez. A szettet surround egység (S10E) egészíti ki, amely a már ismerős magassugárzót és 100 mm-es polipropilén mélysugárzót dolgoztatja. A modell a beépített menetes betét vagy kulcslyuk-kialakítású konzolok segítségével, egyszerűen szerelhetők fel a falra.

 

Forrás: www.soundunited.com / www.polkaudio.com

 

A termékek hazai forgalmazója a HORN Distribution Kft.

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.125249 másodperc.