Sztereó MagazinElkészült az Audio Research 160M csöves erősítő

Sztereó Magazin | 2018. Április 12., Csütörtök 18:00

Az újdonság két éves fejlesztés eredménye. A készülék új áramkör-topológiával és egészen rövid jelúttal rendelkezik, ehhez társulnak a referencia minőségű komponensek és a korábban nem alkalmazott technológiák…

AR_3 640.jpg

 

A Reference 160M (REF160M) teljesítményerősítő külsejét a REF6 előerősítőhöz igazították, ugyanakkor a mérnökök szerették volna, ha a csövek nincsenek eltakarva a hallgatók elől. Az átlátszó előlap dupla rétegű, integrált teljesítménymérőként is funkcionál; az adatok maratott skála és rejtett fényforrások (LED) segítségével olvashatók le. Az erősítő összesen hat vákuumcsövet dolgoztat; a négy KT150 (power) és két 6H30 (drive) cső hűtéséről, beépített ventilátor gondoskodik.

 

AR_4 640.jpg

 

A burkolat alá kizárólag minőségi alkatrészek kerültek beépítésre. A speciális, négyrétegű áramköri kártya, egészen alacsony zajszintet biztosít. A készülék saját, automatikus csillapító áramkörrel is rendelkezik, s a beépített számláló folyamatosan tájékoztat a csövek állapotáról.

 

AR_5 640.jpg

 

Az erősítő Ultralinear (150W) és Triode (75W) módban egyaránt használható, egy kapcsolóval lehet váltani az üzemmódok között. A hátoldalon egyvégű (RCA) és szimmetrikus (XLR) konnektorok találhatók, de kapunk RS-232 bemenetet is.

 

Forrás: www.audioresearch.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.328737 másodperc.