Sztereó MagazinElkezdődött a CAYIN HA-300 SET erősítő forgalmazása

Sztereó Magazin | 2018. Április 13., Péntek 18:00

A márka a Zhuhai Spark Electronic Equipment Co. birtokában van, amely ezen a néven gyártja és forgalmazza a hifi termékeit. A készüléket a CanJam NYC 2018 rendezvényen láthatta először a közönség, március végén pedig megkezdődött a forgalmazása…

Cayin_1 640.JPG

 

A HA-300 SET (Single End Triode) fejhallgató-erősítő fejlesztése, közel másfél évig tartott. A készüléket háromszor tervezték újra, tizenhét alkalommal módosították, mire a végleges prototípus az asztalra került. A berendezés A-osztályú erősítést használ és szimmetrikus kimeneti struktúrával rendelkezik. A beépített transzformátorokat házon belül fejlesztették, ami jól jött az optimalizálási folyamat során.

 

Cayin_5 640.jpg

 

A készülékbe összesen nyolc csövet építettek; a két 6SN7 (drive) illetve két 300B (power) vákuumcső mellett, négy NOS RCA 22DE4 egyenirányító cső is dolgozik a külső tápegységben. A tápegység egyedi kialakítású, speciális áramkörrel rendelkezik, amely erősítési fokozatoktól független teljesítményt nyújt, minimális interferencia mellett. A készüléket a 6,35 mm-es fejhallgató kimeneten kívül, XLR és RCA konnektorokkal is felszerelték.

 

Forrás: en.cayin.cn

 

 

Share |

Korek Péter2018. Július 27. @ 13:54:26

Kedves Dogzi! Elnézést a megkésett válaszért, de ezen a felületen ritkán kapunk kérdést, teljesen elkerülte a figyelmem. Szóval. Lehetőség van hangfal csatlakoztatására, de ebben az üzemmódban mindössze 8 + 8W teljesítményt biztosít a készülék.

Dogzi2018. Április 15. @ 10:40:16

Üdv, a specifikációról mit lehet tudni ennél a szép Cayin 300ET csövesnél?
Ugyan fejhallgató erősitőként hivjuk, de a hátoldalán Hangfal csatlakozási lehetőséget látok.. Teljesitmény? Képes hangfalat meghajtani? Hiszem a kisfeszültség a jack csatlakozón van csak, gondolom én..
Köszi az infókat, ha van..
Üdv, András

    1 / 1    

top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.119945 másodperc.