Sztereó MagazinÉrintőkijelzős fejhallgatók a Debussy-től

Sztereó Magazin | 2018. Január 08., Hétfő 23:00

A francia márka a tapasztalt hangmérnököket és tervezőket egyesítő Funky Sound Studio tulajdona. A vállalat most az abszolút prémium-kategóriát célozta meg készülékeivel…

Mindhárom modell közös eleme az IRIS elnevezésű, intelligens rendszer, amit egy (közelebbről meg nem nevezett) erőteljes processzor vezérel. A zárt kialakítású készülékek további érdekessége, hogy mindkét hangszóróra egy-egy érintés érzékeny OLED panel került, ezekkel vezérelhetők az eszközök. A modellek rendelkeznek a saját fejlesztésű Sound Signature Technology (SST) és Accurate Natural Sound Technology (ANST) megoldásokkal; mindkét technológia jótékony hatással van a hangzásra.

 

Debus_3 640.jpg

 

A készülékek Bluetooth, Wi-Fi, és 4G mobilinternetes adatkapcsolatra képesek, 32 GB méretű beépített háttértárral rendelkeznek, s a mikrofonnak köszönhetően headsetként is használhatók. Mindegyik fejhallgató prémium anyagok felhasználásával készül, de különböző változatok lesznek. A belépő szintű Prelude (500 USD) és a középre pozícionált Clair De Lune (1500 USD) mellett tervben van, egy exkluzív fényezésű, cirka 5000 dolláros változat, amely egy hamarosan induló közösségi kampányt követően lesz elérhető.

 

Forrás: www.funkysound.studio

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.106913 másodperc.