Sztereó MagazinEurópába jön a Definitive Technology

Sztereó Magazin | 2018. Június 15., Péntek 19:00

Az amerikai gyártó a több márkát (DENON, MARANTZ, POLK) is birtokló Sound United irányítása alatt tevékenykedik, amely a tavaly ismertetett stratégia értelmében fokozni kívánja befolyását az európai piacon. Ennek egyik állomása ez a lépés...

A DEFINITIVE TECHNOLOGY rendkívül komoly portfólióval rendelkezik, többek között hangsugárzók, házimozi rendszerek, beépíthető hangfalak és kültéri hangkeltők találhatók a kínálatukban. Egy a közelmúltban kiadott közlemény szerint a termékek folyamatosan jelennek meg az öreg kontinensen; az első fecskék között azonban biztosan megtalálható lesz a BP9000 és a DEMAND sorozat.

 

DF_6 640.jpg

 

A kaliforniai székhelyű csapat első termékei bipoláris hangfalak voltak, amely technológia azóta is része a topkategóriás modelleknek. A BP9000 sorozat négy álló (BP9020, BP9040, BP9060 és BP9080x) hangfalból és három centersugárzóból (CS9040, CS9060 és CS9080) áll, amelyek egyedi megoldásokkal és kivételes hangzással büszkélkedhetnek. Az álló hangsugárzók előre kalibrált bipoláris tömböt és aktív mélysugárzókat dolgoztatnak, megkapták az új Intelligent Bass Control technológiát, valamint zökkenőmentes Dolby Atmos / DTS: X integrációt biztosítanak. A karcsú készülékek képesek fogadni az A90 Atmos modulokat, amire a legnagyobb modelleknek nincs szüksége, mert alapból rendelkeznek ezzel a kiegészítővel.

 

DFDEM_1 640.jpg

 

A DEMAND sorozat, három kifinomult és elegáns megjelenésű polchangfalat sorakoztat, amelyek igény szerint falon vagy állványon is elhelyezhetők. A D7, D9 és D11 típusjelzésű modellek közös jellemzője a jellegzetesen eltolt magassugárzó, amely segít kiküszöbölni a szimmetrikus diffúziót, s javítja a sztereó képalkotást. A nagyobb modellek passzív radiátort is dolgoztatnak, míg a kisebb hangfalra basszus port került.

 

Forrás: www.definitivetechnology.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.248988 másodperc.