Sztereó MagazinFOCAL Dome Flax – Ha kell valami különleges

Sztereó Magazin | 2019. Április 20., Szombat 18:00

A FOCAL egyedi membránt dolgoztató, szokatlan kialakítású modellje szatellit sugárzóként, vagy helytakarékos sztereó, illetve multimédiás párként is jó szolgálatot tehet...

focaldomeflax_1 640.jpg

 

A FOCAL DOME FLAX (109.990 Ft) egy kicsi, de annál stílusosabb modell, amely kényelmesen hozza a gyártóra jellemző hangminőséget. A kompakt készülék kétutas zárt hangsugárzó, amely egy invertált alumínium/magnézium dóm magas (25 mm) és kompozit membrános mélyközép (100 mm) meghajtót dolgoztat. A lenrostot hangszórókban kizárólag a francia társaság használja. A rendkívül könnyű anyagot, két üvegszálas réteg fogja közre, így olyan agilis membránt kapunk, amire természetes hangzás és feszes basszus jellemző.

 

 

focaldomeflax_2 640.jpg

 

 

A félgömb alakú készülék nagyon tetszetős, de a kialakításnak nem csupán esztétikai okai vannak, ugyanis ez a forma segít csatát nyerni a rezonanciák ellen. A hangkeltő asztalon, falon vagy mennyezeten is elhelyezhető az összetett csuklórendszer segíti a megfelelő hallgatási pozíció beállítását. A fehér és fekete színekben elérhető apróság akár 40 négyzetméteres helyiségek hangosítására is alkalmas, meghajtásra a gyártó ajánlása szerint 25-100W teljesítményű erősítő az ideális.

 

Forrás: www.focal.com

 

A termék hazai forgalmazója a HORN Distribution.

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.287783 másodperc.