Sztereó MagazinGoldenEar SuperSub X mélynyomó

Sztereó Magazin | 2017. Október 09., Hétfő 16:00

Könnyű kezelhetőség, kompakt kialakítás, erőteljes basszus, egyedülálló illesztőprogram-technológia és kiváló építési minőség jellemzi a GoldenEar legkisebb SuperSub-modelljét…

SSX1_1 640.png

 

A mindössze 35x32x34 cm méretű modell a két éve bemutatott SuperSub XXL készülékhez hasonlóan a gyártó kettős síkú technológiáját használja. A berendezés a fényes zongoralakk bevonattal, meglehetősen visszafogottan fest, de a szépen tompított élek és a függőlegesen metszett sarkok enyhítenek a szigorú összképen.

 

SSX4_3 640.png

 

A készülék hátoldala egyszerű bemeneti és vezérlési csomagot kínál. Van egy pár RCA, egy LFE kapcsoló, egy tárcsa a crossover (40-150Hz) és egy másik a kimeneti szint beállításához. Feltűnően hiányzik a ki/be kapcsoló, azonban ez nem hiányosság, hiszen a manuális megoldást, egy automatikus áramkörre cserélték a mérnökök.

 

SSX2_2 640.png

 

A dobozban egy 1400 W teljesítményre képes D osztályú (ForceField) erősítő dolgozik, amihez egy 56 bites DSP vezérlőmodult társítottak. Az erősítő a vállalat Triton One torony hangszórójának öröksége. A készülék méretét meghazudtoló módon pontos, erőteljes basszus hangokkal masszírozza a hallgatók dobhártyáját, így bárhol könnyen megállja a helyét. 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.104507 másodperc.