Sztereó MagazinHazánkban is elérhetők az Audio Opus lejátszók

Sztereó Magazin | 2018. Augusztus 05., Vasárnap 11:00

Az Audio Opus hordozható lejátszók (DAP) elsősorban a zenészek és hangmérnökök segítségével optimalizált hangzásról, s nem a száraz technikai jellemzőkről szólnak, de azért a megfelelő műszaki tartalomról sem feledkeztek meg a mérnökök...

opus_1 640.jpg

 

A kompakt kialakítású OPUS #1s (149. 990 HUF) egészen kis helyen elfér, így kényelmesen szállítható és hallgatható. A készülékház tömör alumíniumból készült, amibe 4 hüvelykes (480 x 800) IPS kijelzőt pakoltak a készítők. Az Android 5 alapokra épített operációs rendszer könnyen átlátható, logikus és egyszerűen kezelhető felületet nyújt. A burkolat alatt Cirrus Logic CS43198 x 2EA Dual DAC kapott helyet, ami a hatékonyabb térábrázolás érdekében, külön kezeli a jobb és bal csatornát, míg a számítási feladatokat egy ARM Cortex-A9 (1.4GHz) processzor végzi. A készülék 32GB belső tárhellyel rendelkezik, ami a dupla SD-kártyahelynek köszönhetően 544GB-ra bővíthető. A lejátszó támogatja az USB Audio out funkciót, így lehetővé teszi különböző külső USB audio eszközök társítását.

 

opus_2 640.jpg

 

Az OPUS #2 (489. 990 HUF) natív DSD és 384 kHz / 32-bites nagy felbontású fájlok lejátszására is alkalmas, amihez egy SABRE32 ES9018K2M Real Dual DAC biztosítja a tiszta és részletező hangminőséget. A készülék az összes olyan funkciót és hálózati kapcsolatot biztosítja, amely a modern digitális lejátszókban megtalálható. A 3,5 mm-es fülhallgató / fejhallgató közös hangkimenet lehetővé teszi az optikai kábel csatlakoztatását, optikai digitális bemenettel rendelkező hangeszközökhöz, míg a 2,5mm-es szimmetrikus csatlakozó még részletesebb és dinamikusabb hangminőséget biztosít. A belső memória ebben az esetben 128GB, ami legfeljebb 200GB méretű microSD kártya segítségével toldható meg.

 

opus_3 640.jpg

 

Az OPUS #3 (329. 990 HUF) lejátszóval a mérnökök igyekeztek megalkotni a legoptimálisabb hordozható eszközt a zenekedvelők számára. A készülék 192 kHz / 24-bites Burr-Brown konvertert kapott, s különálló X-MOS audio chipet használ a nagy felbontású hangfájlok lejátszására. A készülék USB Audio Class 2.0 konnektora teljes mértékben támogatja a natív DSD és a PCM formátumot, ráadásként az eszköz DLNA funkcióval is rendelkezik a kiváló minőségű hangforrások megosztásához. A rendszer támogatja a népszerű streaming alkalmazásokat, s értelemszerűen hozzáférést biztosít azok kínálatához. Az eszköz 64GB tárhelyet biztosít a zenék számára, amit 256GB méretű microSD kártyával lehet bővíteni.

 

Forrás: www.audio-opus.com

 

A termékek hazai forgalmazója a Muzix Group.

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.109390 másodperc.