Sztereó MagazinHECO Direkt Einklang – Tovább az úton...

Sztereó Magazin | 2018. Február 11., Vasárnap 21:00

A negyvenes évek végén alapított, német vállalat a klasszikus koncepciót és a csúcstechnológiát ötvözte a legújabb, egyutas hangsugárzó megalkotásakor…

Direkt_1 640.jpg

 

A HECO Direkt Einklang hangfal külső jegyeit tekintve, szépen halad tovább a sorozatra jellemző úton. Az egyszerű, lapos kabinet festése és a tüskékben végződő fém lábak, egyaránt a retró érzést erősítik. A hangfal mindössze egyetlen 210 mm-es, öntött alumínium kosárral és papírmembránnal szerelt, szélessávú meghajtót dolgoztat, aminek közepén, egy fordított porvédő sapkával ellátott, magassugárzó kúp található.

 

 

Direkt_2 640.jpg

 

 

A doboz dupla, lefelé néző reflex-nyílással rendelkezik. A hangszóró a rendkívül alacsony tömeg miatt, akár 5W teljesítményű erősítővel is használható, ideális tranzisztoros és csöves erősítők mellé. A hangfal legfeljebb 180W (120W RMS) teljesítményre képes, 4-8 ohm impedancia és 94 dB érzékenység mellett. A hátoldalon, egy pár aranyozott csatlakozó kapott helyet. A Heco Direkt Einklang hangfala Magyarországon is kapható és meg is hallgatható  a HiFi-Station Fogarasi úti bemutatótermében.

 

Internet: www.hifi-station.hu

 

Forrás: www.heco-audio.de

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.114496 másodperc.