Sztereó MagazinHigh End Munich 2018 – Burmester Audiosysteme

Sztereó Magazin | 2018. Május 14., Hétfő 18:00

A német vállalat a hetvenes évek közepétől készít kiemelkedő minőségű hangberendezéseket, amelyek tökéletes elegyét kínálják a kivételes hangélménynek, valamint az innovatív és időtlen kivitelezésnek…

A gyártó a közelmúltban hozta létre az új Signature sorozatát, amelyet egyelőre három eszközzel töltött fel. Alegfrissebb fejlesztés a BURMESTER 159 mono teljesítményerősítő, amin hét teljes évet dolgoztak a mérnökök. A készülék háromszázötven kilót nyom, négyezer alkotóelemből készült és csatornánként 1200W teljesítményt kínál.

 

Burmester_2 640.jpg

 

Nem kisebb falat a tavaly prototípusként bemutatott BURMESTER BC350 hangsugárzó sem, amit azóta átdolgoztak, finomítottak és felkészítettek a sorozatgyártásra. A kabinet őrölt alumíniumból készült, amiben két mélynyomó (320 mm), két középfrekvenciás meghajtó (220 mm), valamint két AMT (Air Motion Transformer) magassugárzó található, amelyek közül az egyik a készülék tetején helyezkedik el.

 

Burmester_4 6640.png

 

A basszus hangokért felelős egységeket, kettősfalú porcelán reflexcsővel látták el, amelyek a KPM Königliche Porzellan-Manufaktur hozzáértését dicsérik. A konfiguráció PURE és LIVE módokat kínál, amelyek között kapcsolóval lehet váltani; előbbi magasabb felbontást, pontosságot és hitelesebb reprodukciót kínál, míg az utóbbi a dinamikát, széles színpadképet és „játékosságot” helyezi előtérbe. A hangfalak forgalmazása decemberben kezdődik, pontos árat még nem közöltek, de a gyártó nyilatkozata szerint hat számjegyű euró-összegre lehet számítani.

 

Burmester_3 6640.png

 

A termékvonal harmadik tagja a BURMESTER 175 lemezjátszó, amit a vállalat negyvenedik évfordulóján mutattak be, ám csak nemrég érett meg a sorozatgyártásra. A tömör alumínium alvázra épített készüléket, négy szinkronmotor hajtja, különálló tápegységgel rendelkezik és mágnesesen izolált lábakon áll. A lemezjátszót egyenes alumínium hangkarral (228 mm) szerelték; a beépített phono egység a gyártó korábbi fejlesztéséből (Burmester Phono 100) származik. Az újdonság forgalmazása szintén decemberben kezdődik, mintegy 33. 000 eurót kell majd érte fizetni.

 

Forrás: www.burmester.de/en

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.120698 másodperc.