Sztereó MagazinHigh End Munich 2018 – Focal újdonságok a színpadon

Sztereó Magazin | 2018. Május 12., Szombat 18:00

A francia gyártó további modellekkel bővíti, nagy sikerű hangsugárzó sorozatát. Az Utopia III Evo hangfalak a gyártó topkategóriás készülékei, amelyek kiváló hangzással és impozáns megjelenéssel rendelkeznek…

FocalGrande_6 6640.jpg

 

Mindkét hangfal a Grande Utopia III termékcsalád örökségét hordozza, amin felül integrálja a gyártó legújabb, innovatív megoldásait. A TMD (Tuned Mass Damping) felfüggesztés lineáris frekvencia válaszgörbét biztosít a középsugárzók számára, miközben jelentősen csökkenti a torzítást az adott tartományban. A NIC (Neutral Inductance Circuit) technológia alkalmazása rendkívül stabil mágneses mezőt eredményez, amely segít elkerülni a harmonikus torzítást és az intermodulációt. A kabinetek szerkezetét mindkét modell esetében tovább javították, átdolgozták a crossovert és az akusztikus csillapítás mértékén is változtattak. A gerincoszlopra emlékeztető, csuklós kabinetek íve szabályozható, így a készülékek az adott környezet igényeihez igazíthatók.

 

FocalStella_6 640.jpg

 

A nagyobbik Grande Utopia Em Evo modell invertált dóm magassugárzót, két 165 mm-es „Power Flower” középsugárzót, egy 270 mm-es „W” mélyközép meghajtót, valamint egy 400 mm-es mélynyomót dolgoztat. A Stella Utopia EM Evo kompaktabb változat, ami elhagyja a nagytestvér mélyközép egységét, s a mélynyomóból is szerényebbet (330 mm) birtokol. Mindkét újdonságot az autóiparban használatos, magasfényű burkolattal látják el, főként a fémes színek dominálnak, de ezúttal is készülnek fehér változatok. Az újdonságok forgalmazása szeptemberben kezdődik.

 

Forrás: www.focal.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.116744 másodperc.