Sztereó MagazinAlig észrevehető a FiiO M5 viselhető lejátszó

Sztereó Magazin | 2019. Augusztus 13., Kedd 14:00

Az apróság kifejezetten sportbarátok számára készült, karra vagy csuklóra egyaránt felcsatolható, ami edzés vagy túrázás esetén kifejezetten praktikus...

fiio-m5_2 640.jpg

 

A FiiO M5 (39. 990 Ft) lejátszó IPS kijelzőt kapott, aminek tájolása tetszés szerint változtatható, így az eszköz óraként is használható. A vezérléshez az érintőképernyő mellett fizikai gombokat is kapunk. A beépített mikrofonoknak köszönhetően az eszköz hívások fogadására is alkalmas, de hangjegyzetek rögzítésére is lehetőség van. A visszafogott méret ellenére a készülék biztosította szolgáltatásokra és hangminőségre aligha lehet panasz, ugyanis a nagy felbontású (pl. DSD128) állományok lejátszása is támogatott.

 

fiio-m5_1 640.jpg

 

Az átalakításért AKM AK4377 DAC chip felel, míg a minőségi vezetékmentes kapcsolatról Qualcomm CSR8675 Bluetooth modul (aptX HD, LDAC) gondoskodik. Az USB DAC funkció a számítógépekbe épített hangkártya kiváltására is lehetőséget kínál. Az eszköz 550 mAh kapacitású telepről működik, amely egy töltéssel hozzávetőleg tizennégy órás üzemidőt biztosít. Belső memória nincsen, adattárolásra legfeljebb 2 TB méretű microSD kártya használható.

 

Forrás: www.fiio.com/m5

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.295697 másodperc.