Sztereó MagazinBemutatkozik az Audio Research új sztereó végerősítője

Sztereó Magazin | 2019. Július 11., Csütörtök 09:00

A készülék a tavaly bemutatott Reference 160M (mono) csöves végerősítő alaposan átdolgozott, módosított topológiára épített változata...

AR-REF-160s_1 640.jpg

 

Az AUDIO RESEARCH REFERENCE 160S ezüst és fekete festéssel vásárolható meg. A készülék dupla előlapi panelt kapott, amibe integrált teljesítmény mérő műszer került. Az áttetsző felületet alulról, állítható erősségű LED fényforrás világítja meg, mögötte pedig szépen látszanak a végerősítő csövek. A berendezés csatornánként négy KT150 (power) és két darab 6H30 (drive) csövet dolgoztat, de igény esetén a csövek más típusokra is lecserélhetők. Az elektroncsöveket belső légkavaró tartja a megfelelő hőmérsékleten, ezért az erősítő fedéllel és anélkül is bátran használható.

 

AR-REF-160s_2 640.jpg

 

A készülék csatornánként 140W teljesítményt kínál, pentóda és trióda üzemmódban is dolgozik. A kiváló hangminőség érdekében a jelutakat jelentősen lerövidítették, finomítottak a zavarvédelmen, s a király kategóriás modellekből származó High Energy Capacity Transformer beépítésével a zajszintet is sikerült csökkenteni. A készülék automatikusan állítja be a bias feszültséget, így kevesebb karbantartással is beéri.

 

Forrás: www.audioresearch.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.464546 másodperc.