Sztereó MagazinBemutatkoznak az UBSOUND VELVET hangfalak

Sztereó Magazin | 2019. Szeptember 17., Kedd 10:00

Az olasz társaság alapítása óta hordozható lejátszók, fül- és fejhallgatók gyártásával foglalkozik. Az új széria teljes egészében kézzel épített modelleket sorakoztat, amikkel a gyártó eddig járatlan útra lépett...

ubsound-velvet-1 640.jpg

 

Az UBSOUND VELVET passzív modellek a gyártó szerint természetes, részletekben gazdag hangélményt kínálnak. A hangfalak Milánóban készülnek, javarészt hagyományos kézműves módszerekkel, részben saját fejlesztésű technológia (HDNSS) felhasználásával. A VELVET VL42 (3600 USD) kétutas polchangfal, 100W (8 ohm) teljesítménnyel. A negyvenöt fokban hajlított, aszimmetrikus porttal ellátott dobozban hibrid koaxiális meghajtó (8,3 hüvelyk) kapott helyet.

 

ubsound-velvet-2 640.jpg

 

A VELVET VL48 (4700 USD) álló modell alapvető jellemzők (teljesítmény, meghajtó) tekintetében a sorozat kisebb tagjára hajaz, azonban a kabinet méretéből adódóan kicsit markánsabb megjelenésre és a teljesítménytől függetlenül színesebb hangzásra lehet számítani. A hangfalak meghajtására digitális, integrált és csöves erősítők egyaránt használhatók, sztereó és házimozi rendszerekben is elhelyezhetők, azaz szatellit vagy monitor hangsugárzóként is megállják a helyüket.

 

Forrás: www.ubsound.com/velvet

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.296071 másodperc.