Sztereó MagazinBoltokban az AudioQuest DragonFly Cobalt DAC

Sztereó Magazin | 2019. Augusztus 12., Hétfő 16:00

Az apró készülék, egy hordozható DAC-előerősítő-fejhallgató erősítő kombó, amely a társított forrástól függetlenül tisztább és természetesebb hangélményt szavatol...

DragonFly-cobalt_1 640.jpg

 

A DRAGONFLY COBALT (99. 900 Ft) egészen kis méretű, de komoly tudással rendelkező eszköz, amely az összes népszerű zenei formátum kezelésére képes. Az eszköz könnyen és gyorsan csatlakoztatható számítógépek, laptopok vagy táblagépek USB kimenetéhez. Az újdonság a méltán népszerű Black és Red modellek örökségét hordozza, képes kiszűrni a hangélményt befolyásoló zajokat és csökkenteni az interferenciát. A 2.1V kimenettel, szinte bármely fül- és fejhallgató meghajtására alkalmas és kimagasló jel/zaj arányt kínál.

 

DragonFly-cobalt_2 640.jpg

 

A burkolat alatt ES9038Q2M DAC chip és PIC32MX274 processzor kapott helyet, amely energia hatékonyabb és gyorsabb, mint a korábbi megoldások. Egy szabadalmaztatott nagy pontosságú óra lehetővé teszi, hogy a készülék nagyobb felbontást és tisztaságot biztosítson, mint a több órajel generátorral rendelkező átalakítók. A módosított tápszűrő hatékonyabban szűri a WiFi, Bluetooth és mobil hálózat generálta zavaró jeleket, ezzel is jelentősen finomítva a hangélményt. Az eszköz Mac és Windows operációs rendszerekkel, valamint Android és iOS mobil eszközökkel egyaránt kompatibilis.

 

Forrás: www.audioquest.com

 

Az AudioQuest termékek hazai disztribútora az AudioMe Consult Kft.

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.296709 másodperc.