Sztereó MagazinChromecast hangprojektort készített a Definitve Tech.

Sztereó Magazin | 2019. Szeptember 09., Hétfő 11:00

A Definitve Technology karcsú, ugyanakkor nagy teljesítményű újdonsága a felhasználók visszajelzései alapján építették. A készülék vezetékmentesen is társítható a forrásokhoz, ami kevesebb kötöttséggel jár...

definitive_technology_studio_slim-640.jpg

 

A STUDIO SLIM SOUNDBAR burkolata alatt hét, saját erősítővel megtámogatott meghajtó kapott helyet. A hangszórókat nagy teljesítményű DSP vezérli, míg a mellékelt nyolc hüvelykes mélysugárzó a dinamikus basszusokért felel. A 3.1 csatornás rendszer dedikált jobb, bal és középső csatornákat használ, utóbbi manuálisan is állítható a személyre szabott hangélmény biztosítása érdekében. Az előre programozott EQ filmezéshez, zenéhez és éjszakai használathoz is egyedi hangszintet kínál, ezek között néhány mozdulattal lehet váltani.

 

definitive_technology_studio_slim-2 640.jpg

 

A Film üzemmód bővíti a hangszínt, kiemeli a párbeszédeket és az effekteket, a Zene mód középpontba helyezi a térleképezést és egyszerűsíti a jelfeldolgozást, míg az Éjszakai üzemmód többek között visszafogja a basszus mértékét. A hangrendszer Chromecast kompatibilis, így az eljáráshoz tartozó összes intelligens és kényelmi szolgáltatás adott. A készülék HDMI ARC konnektort visel, így csupán egyetlen kábelre van szükség az üzemeltetéshez, plusz az alapvető funkciók vezérlésére a tévé távkapcsolója is használható. A Definitive Technology újdonsága novembertől lesz elérhető a hivatalos kereskedőknél.

 

Forrás: www.definitivetechnology.com

 

A készülék hivatalos hazai forgalmazója a HORN Distribution.

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.349907 másodperc.