Sztereó MagazinCsöves integrált erősítővel jelentkezett a LUXMAN

Sztereó Magazin | 2019. Július 06., Szombat 12:00

A LUXMAN az egyik olyan gyártó, amely sosem állt le az elektroncsöves erősítők gyártásával. A legújabb modell a társaság NeoClassico II sorozatának új tagja, amely a hagyományok betartása mellett épült...

Luxman-SQ-N150_1 640.jpg

 

A LUXMAN SQ-N150 erősítő letisztult külsővel rendelkezik. A burkolat vastag alumíniumból készült, amely nem csupán esztétikai célokat szolgál, hanem a zavarvédelemben is komoly szerepet játszik. A készülék a saját fejlesztésű P-K rendszerű fázisfordító áramkört használ, három ECC83 triódát és négy EL84 pentódát dolgoztat. A berendezés kétszer 10W (6 ohm) teljesítményt biztosít, tiszta és meleg hangélményt kínál.

 

Luxman-SQ-N150_2 640.jpg

 

A hátlapon három pár analóg bemenet és egy phono előerősítő bemenet kapott helyet. Utóbbi MM és MC rendszerek közvetlen társítását teszi lehetővé. A csatornák közötti elválasztást a gyártó saját technológiája végzi. Ha valaki szeretné megőrizni a forrás természetes hangját, aktiválhatja a Line Straight üzemmód, ezen felül kiváló minőségű fejhallgató-erősítő áll a felhasználók rendelkezésére. Az erősítő vezérlését alumínium távkapcsoló könnyíti meg.

 

Forrás: www.luxman.com

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.434110 másodperc.