Sztereó MagazinElkészült a T+A új integrált erősítője

Sztereó Magazin | 2019. Szeptember 16., Hétfő 11:00

Az új modell a sokak által kedvelt PA 1000E integrált erősítő és egy nagy felbontást támogató DAC házasságából született, azok legjobb jellemzőit örökítve tovább...

ta-pa1000e-1 640.jpg

 

A PA 1100E integrált erősítő (3900 EUR) alapvető felépítése megegyezik a PA1000E erősítővel, így az új modell teljesítmény és akusztikai jellemzők tekintetében nem tér el az alapváltozattól. Újdonságnak számít ugyanakkor a digitális bemeneti kártya, amely teljesen független a készülék többi részétől. A digitális bemeneteket, szűrőket és a digitális/analóg konvertert mikroprocesszor vezérli. A digitális kártya számos digitális forrás közvetlen társítását teszi lehetővé a koaxiális, vagy optikai bemeneteken keresztül, de egy nagy felbontású állományokat kezelő USB-B interfészt is kapunk. A digitális jeleket 32-bites átalakító dolgozza fel, a PCM adatok további finomítását két mintavételi algoritmus (FIR, Bezier) végzi, amelyek pontos időzítést és reprodukciót szavatolnak. A vezetékmentes kapcsolatról aptX Bluetooth modul gondoskodik, ezen felül opcionális HDMI és Phono kártyával is felszerelhető a készülék.

 

ta-pa1000e-2 640.jpg

 

Mivel az előerősítő szakasz komolyan befolyásolja a végső hangélményt, erre nagy hangsúly került a fejlesztés során. A mérnökök a legújabb műveleti erősítő technológiát kombinálták, egy feszültség stabilizált leválasztó egységgel, így a kimenő jel minősége független az impedanciától. A hangerőszabályzó két fokozatú ALPS egység, kiváló jel/zaj arányt és hatásfokot biztosít. A FLAT kapcsoló lehetővé teszi a hangerőszabályzó és a hangzást befolyásoló áramkörök megkerülését. A kapcsoló üzemű végfok teljesen saját fejlesztés, MOSFET tranzisztorok és precíz vezérlés garantálja a tökéletes végeredményt. A tápellátásról túlméretezett toroid transzformátor gondoskodik.

 

Forrás: www.ta-hifi.de/en

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.376354 másodperc.