Sztereó MagazinElkészültek a WEISS DSP501/502 modellek

Sztereó Magazin | 2019. Augusztus 10., Szombat 12:00

Az új DSP (Digital Signal Processor) egységek hasonló jellemzőkkel bírnak, mint a társaság digitális/analóg (DAC501/502) átalakítói azonban analóg helyett, digitális kimeneteket viselnek...

A vállalat álláspontja szerint, egyre több aktív hangrendszer létezik, amelyek beépített erősítő mellett digitális bemenetekkel is rendelkezik, így csökkentve a D/A átalakítások számát a jelláncban. Az ilyen hangsugárzók mellé ajánlott a DSP501/DSP502 modellek valamelyike, amely fejlett szolgáltatásokkal biztosítja a legjobb hangélmény elérését. Mindkét készülék Roon Ready, hálózati tárolókról, hordozható eszközökről és internetes forrásokból egyaránt képes lejátszani.

 

weiss-dsp501-dsp502_640.jpg

 

A modellek dedikált, egyedi DSP algoritmusokat használó kimenettel rendelkeznek a hangsugárzó-, illetve a fejhallgató-alapú lejátszáshoz. A kényelmi szolgáltatások között helyiség korrektor, digitális hangszínszabályzó (tone control), vinil emulátor, valamint éjszakai zenehallgatás esetén a hangerőt szinten tartó algoritmus is megtalálható. A társaság további hangélményt befolyásoló funkción is dolgozik, amelyek az alkalmanként közreadott frissítéseken keresztül lesznek aktiválhatók.

 

Forrás: www.weiss.ch

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.287285 másodperc.